Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака щеше повече да се издразни, ако беше купил коняк или ром на половин цена. Ся, след като ти прочетох коментара, отивам си преместя китката от левото зад десното ухо. Толкуз много се разстроих
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВзех си от една верига с юбилей някъф водка Абсолют на половин цена. Само за да дразна Кака, че не мое пие водка. Голем кеф. Опааа, днес май беше 13-и.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нещо май си била подсъдима, а? Рецидивистка!. Вашият клан не успя ли някое вътрешно момче да изучи за защитник на харамии, та да не се налага да ходиш немила-недрага по адвокатските кантори се предлагаш срещу правни услуги. Наздраве за Римското право!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аман от дебели и дърти . Дай нещо по - крехко.
Коментар
-
Коментар
-
Мани, ся като направих разбор на нещата се оказа, че първото ми гадже адвокат. Второто и то ... И голямата ми тръпка - също. УжасТ!!!Last edited by Trakatrak; 12.11.2018, 09:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хотел Арте във Велинград . След малко засядам - 15 години от запознанството с жената. Странно, че съвпада с края на голямата война, която е прелюдия за втората. Сватбата пък бе на 02.06, та виха сирени в моя чест. Въобще идилия. Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Е, да де - да кажа нещо хубаво и за теб, тогава: още по-сигурен съм, че ти перфектно помниш подробностите с първото ти гадже...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Написах ти аз, че си проклет и ей, го на! Веднага рече да потвърдиш думите ми.
Наздраве!
Е, да де - да кажа нещо хубаво и за теб, тогава: още по-сигурен съм, че ти перфектно помниш подробностите с първото ти гадже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Я го попитай за първото му гадже - веднага ще ти издекламира цял роман, заедно с точната дата, че дори и с часа....
Мечо
Коментар
-
Услужлива памет си има земляка ти. Всички неприятни случки ги е натирил в девета глуха
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
За кво ли да се сеща ... таман успокоил психиката и айдеееей наново ... студени душове за мозъка !
Мечо
Коментар
Коментар