IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Взех си от една верига с юбилей някъф водка Абсолют на половин цена.
    И коя е веригата,че от украинския ти линк не става ясно?!А в момента само Финландия е на промоция,но не и на полвин цена.....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака щеше повече да се издразни, ако беше купил коняк или ром на половин цена. Ся, след като ти прочетох коментара, отивам си преместя китката от левото зад десното ухо. Толкуз много се разстроих
      Наздраве!
      За днес се отчетох.

Коментар

Взех си от една верига с юбилей някъф водка Абсолют на половин цена. Само за да дразна Кака, че не мое пие водка. Голем кеф. Опааа, днес май беше 13-и.

Кака щеше повече да се издразни, ако беше купил коняк или ром на половин цена. Ся, след като ти прочетох коментара, отивам си преместя китката от левото зад десното ухо. Толкуз много се разстроих
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Взех си от една верига с юбилей някъф водка Абсолют на половин цена. Само за да дразна Кака, че не мое пие водка. Голем кеф. Опааа, днес май беше 13-и.

Коментар

Нещо май си била подсъдима, а? Рецидивистка!. Вашият клан не успя ли някое вътрешно момче да изучи за защитник на харамии, та да не се налага да ходиш немила-недрага по адвокатските кантори се предлагаш срещу правни услуги. Наздраве за Римското право!
            Тцъ! Никой не го влекат теа науки. Всичкото мъж инджинери, всичкото жена - икономист / с някои редки изключения/, тук таме - лекар и стоматолог.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Аман от дебели и дърти . Дай нещо по - крехко.
              Деликат си тииии.... А кой ще ръфа порасналите?

Коментар

Антидот ми трябва срещу опияняване. Като какво ползвате?
                Аман от дебели и дърти . Дай нещо по - крехко.

Коментар

• Антидот ми трябва срещу опияняване. Като какво ползвате?

Коментар

Мани, ся като направих разбор на нещата се оказа, че първото ми гадже адвокат. Второто и то ... И голямата ми тръпка - също. УжасТ!!!
                    Нещо май си била подсъдима, а? Рецидивистка!. Вашият клан не успя ли някое вътрешно момче да изучи за защитник на харамии, та да не се налага да ходиш немила-недрага по адвокатските кантори се предлагаш срещу правни услуги. Наздраве за Римското право!
                    Last edited by Trakatrak; 12.11.2018, 09:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хотел Арте във Велинград . След малко засядам - 15 години от запознанството с жената. Странно, че съвпада с края на голямата война, която е прелюдия за втората. Сватбата пък бе на 02.06, та виха сирени в моя чест. Въобще идилия. Наздраве!
                      Това защото си паднал в борбата ли? Или защото като развилнял се башибозук си отвлекъл горкото момиче в харема от похожденията. Жена ти не ти ли напомня всяка сутрин кога се будиш, колко и какви е имало преди нея? Да се надяваме, че още не е научила за тези след нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Е, да де - да кажа нещо хубаво и за теб, тогава: още по-сигурен съм, че ти перфектно помниш подробностите с първото ти гадже...
                        Мани, ся като направих разбор на нещата се оказа, че първото ми гадже адвокат. Второто и то ... И голямата ми тръпка - също. УжасТ!!!
                        Мечо

Коментар

Написах ти аз, че си проклет и ей, го на! Веднага рече да потвърдиш думите ми.
                          Наздраве!

Е, да де - да кажа нещо хубаво и за теб, тогава: още по-сигурен съм, че ти перфектно помниш подробностите с първото ти гадже...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Я го попитай за първото му гадже - веднага ще ти издекламира цял роман, заедно с точната дата, че дори и с часа...
                            Написах ти аз, че си проклет и ей, го на! Веднага рече да потвърдиш думите ми.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Услужлива памет си има земляка ти. Всички неприятни случки ги е натирил в девета глуха
                              Наздраве!
                              Да спи зло под камък , ама то злото спи ли ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

За кво ли да се сеща ... таман успокоил психиката и айдеееей наново ... студени душове за мозъка !
                                Услужлива памет си има земляка ти. Всички неприятни случки ги е натирил в девета глуха
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X