If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека оди гладна и неоправена,като не знае кое е най - важното за един мъж.....
Наздраве за убавите гостби дето ги умееш....!
пп Не искам въобще да изпадам в конфронтация с теб, но да не би да имаш некакво заболяване.....Помниш като стадо слонове... Аз на три места си бях записал един рожденния ден на една скорпионка, и не можах да намеря записките...
Ако скорпионката е леля или заместничката й - загазил си го. Ако е някоя не толку важна личност - не се шашкай. Въпреки, че им се носи славата на злопаметни, мисля, че дамата ще се отнесе благосклонно към направения от теб пропуск.
Наздраве!
Попита какво има за вечеря, ама Алекс нещо не беше на кеф:D
Наздраве!
Нека оди гладна и неоправена,като не знае кое е най - важното за един мъж.....
Наздраве за убавите гостби дето ги умееш....!
пп Не искам въобще да изпадам в конфронтация с теб, но да не би да имаш некакво заболяване.....Помниш като стадо слонове...
Аз на три места си бях записал един рожденния ден на една скорпионка, и не можах да намеря записките...
турих мезето, специално за тнм - вчера го пробвах, много е вкусно, една от най-добрите пастърмите, които съм опитвал - бравос, ако наистина е местна рецепта. наздраве!
Не съм я пробвала. Знам за местна рецепта, но за телешка пастърма. Навремето един габровски търговец е платил патент и е правил кайзер пастърма. Родовете ни са дружки от време оно, та поради тази причина съм похапвала от нея.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
,,Събев, нейде беше споменал през коя година си бил в казармата. Събирайки 2+2 и получавайки някакъв резултат между 4-ка и 6-ца /най-общо казано/ и базирайки се на възрастта /сбора, де го получих/ , смятам, че си на възраст, на която отговорите на тази въпрос са ти отдавна известни.
Наздраве! ,,
Не знаех че също така си завършила и школата в Симеоново.
Задочно, Събев! Обожавам да се обучавам. Другите пиянки от Кръчмата знаят и много фнимават какво пишат, щото може да прочета и в подходящ момент да се възползвам от информацията
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
,,Събев, нейде беше споменал през коя година си бил в казармата. Събирайки 2+2 и получавайки някакъв резултат между 4-ка и 6-ца /най-общо казано/ и базирайки се на възрастта /сбора, де го получих/ , смятам, че си на възраст, на която отговорите на тази въпрос са ти отдавна известни.
Наздраве! ,,
Не знаех че също така си завършила и школата в Симеоново.
турих мезето, специално за тнм - вчера го пробвах, много е вкусно, една от най-добрите пастърмите, които съм опитвал - бравос, ако наистина е местна рецепта. наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар