Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти на седмицата май ден й викаш. Това щото ти е къса вече, не я усещаш как бега, бега. Та през седмица не е лош резултат за твойта напреднала възраст. Ще трябва питаме лелята с кво те рани и пои. И с какво бельо съблазнява, Наздраве за запазения сексуален живот при старите хора! В рамките на разумното - през седмица. Или през месец май беше, а? Бързо забравям вече.
Einmal im Jahr is gesund! (веднъж годишно е здравословно)
Споко, аз съм в тази категория и завистливо гледам към Чичи - да дойде да ми прави компания, де! в неопределеното бъдеще!
И от позицията на опитност и осъзнатост да се притесняваме за ежеседмичните ти корави битки с 25-годишни какички! Пък ако може и съвет да дадем
Поздрави!
Don't Give Up
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМдам, кат сме зле така да сме викам. Позрави, аз вече запразних ☺ от тук та чак до иванов йорданов ден...
Don't Let The Sun Go Down On Me
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПредлагам тайна среща на всички нормални тук, понеже полки и индианците ги няма...
А относно "нормалността" считам, че не може и не трябва да има каквито и да е съмнения във връзка с критериите и блезите.
1-во. И най-важно - унищожителна и безмилостна самоирония.
2. Преданост към алкохола, чревоугодничеството и обичайните човешки радости.
3. Вярност към хетеросексуалния сефер
Поздрави,
human nature
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНаздраве на всички. Аз си изпълньвам обещанието от вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И аз така. Работа за пет пари не съм свършила, ама фчера имах разни сървайвър изживявания, та сега реанимирам.
Наздраве, Преци!Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Абре Дърто...
Казвам ти тайната за дълголетието в брака и визуалната младост- по еки сефер през ден...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПредлагам тайна среща на всички нормални тук, понеже полки и индианците ги няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТа шантавията - истински случай е следната :
По стечение на обстоятелствата, които ще ви спестя , се наложи известно време да водя разговори с един дядо. По - възрастен от собственият ми. На последният ни разговор човекът помоли за телефонът ми и аз нали съм добра душа и много ларж, хукнах да го взимам от колата, когато разбрах , че не трябва за обаждане, а ми иска телефонният номер ! Изпаднах в потрес и не е важно за повествованието, думите ми, но дядото реши да се извинява , за да си оправим отношенията !!! Броих до десет, щото явно пред мен стоеше много объркан човек , след което сравнително спокойно му обясних, че ние , отношения нямаме!
Та, precakanoto , тази случка е показателна, че многото тестостерон, не винаги прави един мъж - мъж! Ако можеш да разбереш мисълта ми.
Наздраве с пънк!Казвах му аз, да гледа към 70-годишните, не по-долу, ама слуша ли? Играй мъжко сърце в панталона и иска да се показва. Макар и сбръчкано. Виж аз все още въртя очички по 25-годишните. Защото съм млад по душа и настроения. Не че ми дават телефона си, де. А пък, лелче, по теб си падат дедковци по прозаични, утилитарни подбуди. Нали си дофтурка, та да им под ръка слушалката. Или апарата за кръвно. Наздраве за домашните лечителки!
П.п. Каке, ти не влизаш в таа графа. Ти си поболителка. Неодомашнена.
Коментар
-
Поради наближаващите празници , викам е време да украсим Кръчмата и да извикаме коледният дух с една пънкария!Наздраве!
https://m.youtube.com/watch?v=j9jbdgZidu8
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Благодаря за добрата вест, надявам се да си права, и да се прояви в последствие. Днес концентрация нулева при мен
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На добро е, Преци! Докосването на звездите насън или наяве, винаги вещае промяна в посока положителни изживявания.
Наздраве!
Коментар
Коментар