Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Защото справянето с всяко сложно нещо изисква усилия, били те физически или умствени. А усилията водят до загуба на енергия, която може да бъде загубена и по по-приятен начин
Наздраве, хер Начев!
Наздраве, tnm!
- 1 like
Коментар
-
Добро утро !
И като си помисли човек, че цялото чудо на природата е в следствие от прескачането на електрони напред - назад, нагоре - надолу....за да пренесе енергия тук - там....Абе..живо кламурцане...
Имаше един виц ( не се сещам приказката ) в който основния извод бе горе-долу такъв - кажи здрасти на една жема и тя ще си помисли за секс...
Затова туканка си викаме Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Защо трябва да е лесно, след като може да е сложно
Много отдавна съм чел една притча за сътворението, но модерна версия. Запомнил съм щрихи от нея и до ден днешен, което е малко странно. Вероятната причина е, че в онези далечни времена (чел съм я някъде в детско-юношеска възраст) категорично не съм я разбрал и после дълго ме човърка въпросът за смисъла.
Кратка версия: При първоначалния дизайн на човека, ТВОРЕЦА развил някакви общи параметри на различните системи. Най-накрая сложил резултата "на масата" за да го огледа в неговата цялост и баланс.
Наблюдавал и размишлявал дълго.
Стигнал до изненадващ извод.
Това същество, с този мозък , някой ден в развитието си неизбежно ще достигне до равнище, при което съзнателно или асистирано ще загърби възпроизводствените си ангажименти, с всички произтичащи от това рискове, включително да затрие огънчето на живота.
След нов тежък размисъл, ТВОРЕЦА решил да остави мозъка в първоначално предвидения вид, но курдисал либидото и интереса по темата със секса с цял порядък нагоре.
В последствие аз - вече преминал разни стадии на възторг и регрес, въобразявах си, че знам, разбирам и подкрепям Висшите съображения, но напоследък - в актуалната джендърска епоха, взеха да ме терзаят интензивно доста размисли, дори съмнения.
Няма да ги формулирам, доколкото нямам право да разисквам ТВОРЕЦА.
Наздраве, хер Начев!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение... взеха да ме терзаят интензивно доста размисли, дори съмнения.
Коментар
-
E ..., при теб винги е сложно. Аз, като биолог знам, че сексът е еволюционен механизъм, отговорен за опазването на вида и преживяемостта, дори в изключително неблагоприятни условия. Тук съответно не трябва да пропускаме и факта, че той също така е носител и на физическо удоволствие, та подади тази причина е дълбоко ценен през хилядолетията
Много отдавна съм чел една притча за сътворението, но модерна версия. Запомнил съм щрихи от нея и до ден днешен, което е малко странно. Вероятната причина е, че в онези далечни времена (чел съм я някъде в детско-юношеска възраст) категорично не съм я разбрал и после дълго ме човърка въпросът за смисъла.
Кратка версия: При първоначалния дизайн на човека, ТВОРЕЦА развил някакви общи параметри на различните системи. Най-накрая сложил резултата "на масата" за да го огледа в неговата цялост и баланс.
Наблюдавал и размишлявал дълго.
Стигнал до изненадващ извод.
Това същество, с този мозък , някой ден в развитието си неизбежно ще достигне до равнище, при което съзнателно или асистирано ще загърби възпроизводствените си ангажименти, с всички произтичащи от това рискове, включително да затрие огънчето на живота.
След нов тежък размисъл, ТВОРЕЦА решил да остави мозъка в първоначално предвидения вид, но курдисал либидото и интереса по темата със секса с цял порядък нагоре.
В последствие аз - вече преминал разни стадии на възторг и регрес, въобразявах си, че знам, разбирам и подкрепям Висшите съображения, но напоследък - в актуалната джендърска епоха, взеха да ме терзаят интензивно доста размисли, дори съмнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеТо ест не си сигурен, кое е първото - сперматозоидът или яйцеклетката?
Обаче, крайното решение обикновено го взема иммобилната страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мхъ, а Soldier of Fortune, което тук си превеждахме като войник на съдбата едно време с бедния ни ингилизки и ни звучеше едно такова, романтично-песенно някакси, всъщност си е волнонаемник, демек еВе и бега, не му се занимава с челяд и да се обрича на една жена/мъж
Та интересно нещо е езикът (и в двата му смисъла), както се казва в онзи лаф - целувката е второто най-хубаво нещо, за което една жена може да ползва устата си.
Наздраве!
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
И това звучи смислено!
Особено ако го разгледаме леко разфокусирано, в един по-широк контекст и при съобразяване, че по начало видът ни развива способност и има склонност и преминава от предметно към абстрактно мислене.
Което не значи, че знам отДе се е пръкнал човекът. Имам само некви мъгляви предположения, волунтаристична смесица от идеи, теории и подходи.
Добре, че поне разбрах за децата и щъркела
Наздраве!
пп. Измъкна се ти, кат съща биологичка, от отговор по въпроса - кви ги вършат биологичките под правилно въздействие
Наздраве, хер Начев!
П.П. Не съм се измъкнала. Написах, че пиенето помага на биоложките да изпразнят главата си от всички знания за процесите в човешкото тяло и да се доверят на въображението си, което понякога е твърде богатоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеКоето не значи, че знам отДе се е пръкнал човекът. Имам само некви мъгляви предположения, волунтаристична смесица от идеи, теории и подходи.
Коментар
-
Фортуна, доколкото аз съм запозната, е италийска богиня на майчинството /фертилност/ и от там като цяло и обилна реколта, имане ... и т.н. Тъй като натрупването на богатство и запазването често е в резултат на щастлива случайност, богинята в един момент става и богиня на съдбата
Наздраве!
Та интересно нещо е езикът (и в двата му смисъла), както се казва в онзи лаф - целувката е второто най-хубаво нещо, за което една жена може да ползва устата си.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Фортуна, доколкото аз съм запозната, е италийска богиня на майчинството /фертилност/ и от там като цяло и обилна реколта, имане ... и т.н. Тъй като натрупването на богатство и запазването често е в резултат на щастлива случайност, богинята в един момент става и богиня на съдбата
Наздраве!
Особено ако го разгледаме леко разфокусирано, в един по-широк контекст и при съобразяване, че по начало видът ни развива способност и има склонност и преминава от предметно към абстрактно мислене.
Което не значи, че знам отДе се е пръкнал човекът. Имам само некви мъгляви предположения, волунтаристична смесица от идеи, теории и подходи.
Добре, че поне разбрах за децата и щъркела
Наздраве!
пп. Измъкна се ти, кат съща биологичка, от отговор по въпроса - кви ги вършат биологичките под правилно въздействие
Коментар
-
Стормбрингер къминг!
Та-та-дъ-дъ, Та-та-дъ-дъ,!
Comin' out of nowhere,
drivin' like rain,
Stormbringer dance,
on the thunder again
Много, много програмно парче
Не знаех за произхода на думата. Но, щом има замесен капитал, работата е сериозна и следва да с еотнасяме с респект, защото най-малкото това е сигнал, че от другата страна има хора, които са готови на всичко!!!
За да не пропуснат прищевките на съдбата, де!
Някой да не си помисли, че тук става дума за корист и интереси!
Наздраве!
Мечо
Коментар
Коментар