IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П. Имам да решавам една задачка с дълъг срок на изпълнение. Чакам да дойде последния момент, за да седна и да се справя с нея.
    баси, това все едно аз съм го писал
    наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наздраве
      Toчно същото и при мен , Да си го призная поне. Даже и бадеми не ми се ядaт ))
      Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

От две седмици времето при мен е спряло. Дните от седмицата и датите нещо ми се размиват в съзнанието.
      Наздраве, Преци!

П.П. Имам да решавам една задачка с дълъг срок на изпълнение. Чакам да дойде последния момент, за да седна и да се справя с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Като ми пуснат Бет и Джо - разтапям се и кандисвам на всичко без опониране.
        Убу, де!
        Момченцата май вече също се облизват за лейдита, таланти, лъскавини, наследнички. Кипи усилен и безсмислен труд за осигуряване на бъдещо нещастие

Ама, ти, много се палиш! Една разсеяна фраза съм пуснал в суматохата и ... веднага скачаш в окопа със заредено оръжие.
        А аз стоя обезоръчен и изут в дъжда?!
        Срам!

Caught Out In The Rain

Аха, тези стремежи , водят до този резултат. Ама ти го каза по - добре!
        Наздраве, nachev!

https://m.youtube.com/watch?v=ua2k52n_Bvw

https://m.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Трябва да се обясни, че причината, единствената може да бъде само една!

https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo
          Леля, трябва да ти се признае по одстойнство, че пускаш хубава музика.
          Напоследък съм се поизчерпал откъм музикални идеи и чакам с нетърпение (дори когато не участвам в разговора) да подадеш тон за песен.

Наздраве!

Което извика някакви странни спомени и асоциации.
          Годината няма да я гледате, може и текста да не слушате!
          Просто някои без музика не можем

БЕЗ РАДИО НЕ МОГА

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

За да ти се оправи настроението - Не си сама в неволите!
            Сетих се,още преди 2 дни, че днес ще е 1март. Дотук 6. И мартеници имах, но забравих, да ги взема днес от бързане :о Оправдавам ника (целогодишно май) (не е препоръка)
            От две седмици времето при мен е спряло. Дните от седмицата и датите нещо ми се размиват в съзнанието.
            Наздраве, Преци!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Веднага оцених по достойнство огромния ресурс, който се предлага воедино с уж разсеяния разказ на Леля.
              Ма се оказа, че артистичният ми талант куца и фината моторика за смесване на съставките на етюда ми ги е нефелна.
              Хубава компенсация бех измислил аз, ма си останах с едното добро сърце
              "Million Reasons & Bradley Cooper Dedication & Lancaster" Lady Gaga
              Трябва да се обясни, че причината, единствената може да бъде само една!

https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo

Коментар

Те претенциите край нямат , ама сигурно е двустранно, nachev Едва ли, само каките се целят високо

https://m.youtube.com/watch?v=-kmm5VXtLi0
                Като ми пуснат Бет и Джо - разтапям се и кандисвам на всичко без опониране.
                Убу, де!
                Момченцата май вече също се облизват за лейдита, таланти, лъскавини, наследнички. Кипи усилен и безсмислен труд за осигуряване на бъдещо нещастие

Ама, ти, много се палиш! Една разсеяна фраза съм пуснал в суматохата и ... веднага скачаш в окопа със заредено оръжие.
                А аз стоя обезоръчен и изут в дъжда?!
                Срам!

Caught Out In The Rain

Коментар

По обед е време за социални контакти, че и празник е при това.

Та, окрилен и вдъхновен от мотивиращия лелин разказ, затичвам се към първата сгодна кака и нахилен до уши почвам да и дърпам блузката с цел закичване. Свенливо забравям да плъзна ръка отдолу. Последното беше театрално изиграно и симулирано, но всъщност планът е коварен. Работя с неква ужкимска безопасна игла, но "несръчността" ми води до сериозно убождане. Ужасен съм!
                  Жертвоготовно предлагам да спра кръвотечението чрез изсмукване и превръзка.
                  Поглеждат ме с окръглени и невярващи очи, следва отказ, но с несигурни нотки в гласа.
                  Уффффф, пак греда!
                  Едната грижа не стига, трябва си и чалъм!

Наздраве!

Chopin - Spring Waltz
                  Изобщо денят, трябва да е такъв, ама при мен ще е вечерта, явно

https://m.youtube.com/watch?v=nXTtA5bKHrM
                  Last edited by Lelq; 01.03.2019, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Какъвто съм заплес хич не се и сетих за торбата с хитрините, които Леля е разкрила
                    Веднага оцених по достойнство огромния ресурс, който се предлага воедино с уж разсеяния разказ на Леля.
                    Ма се оказа, че артистичният ми талант куца и фината моторика за смесване на съставките на етюда ми ги е нефелна.
                    Хубава компенсация бех измислил аз, ма си останах с едното добро сърце
                    "Million Reasons & Bradley Cooper Dedication & Lancaster" Lady Gaga

Коментар

Докато сме още във файла с докосванията, сетиф се за нещо:
                      На едно от многото съвместни видеа, кака Лейди най-безапелационно грабна ръката на бат ти Брадли (двамата седяха на пианото) и я метна връз ханша си. Някаква лирична балада беше, може и да я потърся. Мизансценът и настроението правеха такъв артистичен жест напълно естествени, ако не наложителни. Ма това - ние мъжете, понякога много трудно се сещаме.
                      Някой път ти се ще на теб, друг път го изискват и очакват от теб, ма сигналите ... тъъъънки и синхронизирането им мноооого трудно! Тежък занаят е това!

Бат ви Брадли се беше вцепенил от ужас, защото много добре знае, че Иринка дебне. Ръката му увисна като полупарализирана около кръста на Лейдиту, а той се правеше на артист.
                      Иначе много добре знае, то всички знаят, че Лейдиту иска да го захапе за врата и да го завлече в лисичата бърлога.

Мъчно ми е за Иринка и Лейдиту. Се не могат да случат, ама кво да се прави, много нависоко се целят и претенциите край нямат.
                      Лейдиту, след кат разкара поредния лигльо, е с още по-лъщящ поглед.
                      Ей, ма много талантливо това Лейди!
                      Последната им съвместна изява на тъпнята оскарче.

Емоционалният дует на Брадли Купър и Лейди Гага

Наздраве!
                      Те претенциите край нямат , ама сигурно е двустранно, nachev Едва ли, само каките се целят високо

https://m.youtube.com/watch?v=-kmm5VXtLi0

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Честита Баба Марта! Живи, здрави и наздраве! Това пожелание за тези, които днес го отбелязват. Защото
                        в Габрово 1 март ще се празнува на 10-ти, понеже тогава пада цената на мартениците.
                        Нищо ново под слънцето, ден се вика. То, и новогодишната заря у хабитата е на 30, а не на 31.12 - пак заради спестяването на някой леф от хонорари.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Честита Баба Марта на уважаемата клиентела на Кръчмата!

Живи и здрави, бели, румени, засмени!
                          Наздраве!

П.П. УжасТ, тайфата! То бива да съм разсеяна бива, ма чак толку - не бива. Забравих, че днес е Баба Марта. Ставам сутрината, по новините текат поздрави. Манииии. Експресно се изстрелях да купувам мартеници на пълноправните, непълноправното и на останалата част от родата.
                          За да ти се оправи настроението - Не си сама в неволите!
                          Сетих се,още преди 2 дни, че днес ще е 1март. Дотук 6. И мартеници имах, но забравих, да ги взема днес от бързане :о Оправдавам ника (целогодишно май) (не е препоръка)

Коментар

Та, окрилен и вдъхновен от мотивиращия лелин разказ, затичвам се към първата сгодна кака и нахилен до уши почвам да и дърпам блузката с цел закичване. Свенливо забравям да плъзна ръка отдолу. Последното беше театрално изиграно и симулирано, но всъщност планът е коварен. Работя с неква ужкимска безопасна игла, но "несръчността" ми води до сериозно убождане. Ужасен съм!
                            Поглеждат ме с окръглени и невярващи очи, следва отказ, но с несигурни нотки в гласа.
                            Уффффф, пак греда!

Наздраве!

Chopin - Spring Waltz

Какъвто съм заплес хич не се и сетих за торбата с хитрините, които Леля е разкрила
                            Но е ужасно наистина, ако се получи сериозно убождане. Хер Начев, то това може, да си е цяло изкуство. (но при този риск ..) Остава разбира се доброто желание да се изпълни с финес, - може да е друг пък повод за шеги и настроение.
                            Lelq е щастлив орденоносец днес, и антифашист и таралеж Много мартенички - значи й се радват и харесват Готиното настроение се предава и нека е готин ден за всички. А и ти като човек с добро сърце, дори с неловката спонтанност, вероянто си намерил начин да компенсираш убождането

Коментар

• Честита Баба Марта на уважаемата клиентела на Кръчмата!

Живи и здрави, бели, румени, засмени!
                              Наздраве!

П.П. УжасТ, тайфата! То бива да съм разсеяна бива, ма чак толку - не бива. Забравих, че днес е Баба Марта. Ставам сутрината, по новините текат поздрави. Манииии. Експресно се изстрелях да купувам мартеници на пълноправните, непълноправното и на останалата част от родата.
                              Мечо

Коментар

Ми да ви разкажа нещо, като сме на темата . Заприличала съм на борец против фашизма, окичена с мартеници, като ордени. Или таралеж с бодли. Мъжете сте много грижовни същества . Никакви гривнички и геранчета. Та да може, като закачате мартеничка с пожелание , да подложите ръка, под дрешката , да не причините болка с убождане от кърфица.

Наздраве за господата, грижата и уменията им !

Уффффф, пак греда!

Наздраве!

Chopin - Spring Waltz
                                Last edited by nachev; 01.03.2019, 16:11.

Коментар

Working...
                                X