Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Наздраве
Toчно същото и при мен, Да си го призная поне. Даже и бадеми не ми се ядaт
))
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От две седмици времето при мен е спряло. Дните от седмицата и датите нещо ми се размиват в съзнанието.
Наздраве, Преци!
П.П. Имам да решавам една задачка с дълъг срок на изпълнение. Чакам да дойде последния момент, за да седна и да се справя с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Като ми пуснат Бет и Джо - разтапям се и кандисвам на всичко без опониране.
Убу, де!
Момченцата май вече също се облизват за лейдита, таланти, лъскавини, наследнички. Кипи усилен и безсмислен труд за осигуряване на бъдещо нещастие
Ама, ти, много се палиш! Една разсеяна фраза съм пуснал в суматохата и ... веднага скачаш в окопа със заредено оръжие.
А аз стоя обезоръчен и изут в дъжда?!
Срам!
Caught Out In The Rain
Аха, тези стремежи , водят до този резултат. Ама ти го каза по - добре!
Наздраве, nachev!
https://m.youtube.com/watch?v=ua2k52n_Bvw
https://m.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Трябва да се обясни, че причината, единствената може да бъде само една!
https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo
Напоследък съм се поизчерпал откъм музикални идеи и чакам с нетърпение (дори когато не участвам в разговора) да подадеш тон за песен.
Наздраве!
Което извика някакви странни спомени и асоциации.
Годината няма да я гледате, може и текста да не слушате!
Просто някои без музика не можем
БЕЗ РАДИО НЕ МОГА
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
За да ти се оправи настроението - Не си сама в неволите!
Сетих се,още преди 2 дни, че днес ще е 1март. Дотук 6. И мартеници имах, но забравих, да ги взема днес от бързане :о Оправдавам ника(целогодишно май) (не е препоръка)
Наздраве, Преци!
П.П. Имам да решавам една задачка с дълъг срок на изпълнение. Чакам да дойде последния момент, за да седна и да се справя с нея.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеВеднага оцених по достойнство огромния ресурс, който се предлага воедино с уж разсеяния разказ на Леля.
Ма се оказа, че артистичният ми талант куца и фината моторика за смесване на съставките на етюда ми ги е нефелна.
Хубава компенсация бех измислил аз, ма си останах с едното добро сърце
"Million Reasons & Bradley Cooper Dedication & Lancaster" Lady Gaga
https://m.youtube.com/watch?v=NlhykWIaPHo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Те претенциите край нямат , ама сигурно е двустранно, nachevЕдва ли, само каките се целят високо
https://m.youtube.com/watch?v=-kmm5VXtLi0
Убу, де!
Момченцата май вече също се облизват за лейдита, таланти, лъскавини, наследнички. Кипи усилен и безсмислен труд за осигуряване на бъдещо нещастие
Ама, ти, много се палиш! Една разсеяна фраза съм пуснал в суматохата и ... веднага скачаш в окопа със заредено оръжие.
А аз стоя обезоръчен и изут в дъжда?!
Срам!
Caught Out In The Rain
Коментар
-
По обед е време за социални контакти, че и празник е при това.
Та, окрилен и вдъхновен от мотивиращия лелин разказ, затичвам се към първата сгодна кака и нахилен до уши почвам да и дърпам блузката с цел закичване. Свенливо забравям да плъзна ръка отдолу. Последното беше театрално изиграно и симулирано, но всъщност планът е коварен. Работя с неква ужкимска безопасна игла, но "несръчността" ми води до сериозно убождане. Ужасен съм!
Жертвоготовно предлагам да спра кръвотечението чрез изсмукване и превръзка.
Поглеждат ме с окръглени и невярващи очи, следва отказ, но с несигурни нотки в гласа.
Уффффф, пак греда!
Едната грижа не стига, трябва си и чалъм!
Наздраве!
Chopin - Spring Waltz
https://m.youtube.com/watch?v=nXTtA5bKHrMLast edited by Lelq; 01.03.2019, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Какъвто съм заплес хич не се и сетих за торбата с хитрините, които Леля е разкрила
Ма се оказа, че артистичният ми талант куца и фината моторика за смесване на съставките на етюда ми ги е нефелна.
Хубава компенсация бех измислил аз, ма си останах с едното добро сърце
"Million Reasons & Bradley Cooper Dedication & Lancaster" Lady Gaga
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеДокато сме още във файла с докосванията, сетиф се за нещо:
На едно от многото съвместни видеа, кака Лейди най-безапелационно грабна ръката на бат ти Брадли (двамата седяха на пианото) и я метна връз ханша си. Някаква лирична балада беше, може и да я потърся. Мизансценът и настроението правеха такъв артистичен жест напълно естествени, ако не наложителни. Ма това - ние мъжете, понякога много трудно се сещаме.
Някой път ти се ще на теб, друг път го изискват и очакват от теб, ма сигналите ... тъъъънки и синхронизирането им мноооого трудно! Тежък занаят е това!
Бат ви Брадли се беше вцепенил от ужас, защото много добре знае, че Иринка дебне. Ръката му увисна като полупарализирана около кръста на Лейдиту, а той се правеше на артист.
Иначе много добре знае, то всички знаят, че Лейдиту иска да го захапе за врата и да го завлече в лисичата бърлога.
Мъчно ми е за Иринка и Лейдиту. Се не могат да случат, ама кво да се прави, много нависоко се целят и претенциите край нямат.
Лейдиту, след кат разкара поредния лигльо, е с още по-лъщящ поглед.
Ей, ма много талантливо това Лейди!
Последната им съвместна изява на тъпнята оскарче.
Емоционалният дует на Брадли Купър и Лейди Гага
Наздраве!Едва ли, само каките се целят високо
https://m.youtube.com/watch?v=-kmm5VXtLi0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестита Баба Марта! Живи, здрави и наздраве! Това пожелание за тези, които днес го отбелязват. Защото
в Габрово 1 март ще се празнува на 10-ти, понеже тогава пада цената на мартениците.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестита Баба Марта на уважаемата клиентела на Кръчмата!
Живи и здрави, бели, румени, засмени!
Наздраве!
П.П. УжасТ, тайфата! То бива да съм разсеяна бива, ма чак толку - не бива. Забравих, че днес е Баба Марта. Ставам сутрината, по новините текат поздрави. Манииии. Експресно се изстрелях да купувам мартеници на пълноправните, непълноправното и на останалата част от родата.
Сетих се,още преди 2 дни, че днес ще е 1март. Дотук 6. И мартеници имах, но забравих, да ги взема днес от бързане :о Оправдавам ника(целогодишно май) (не е препоръка)
- 2 Харесвания
Коментар
-
По обед е време за социални контакти, че и празник е при това.
Та, окрилен и вдъхновен от мотивиращия лелин разказ, затичвам се към първата сгодна кака и нахилен до уши почвам да и дърпам блузката с цел закичване. Свенливо забравям да плъзна ръка отдолу. Последното беше театрално изиграно и симулирано, но всъщност планът е коварен. Работя с неква ужкимска безопасна игла, но "несръчността" ми води до сериозно убождане. Ужасен съм!
Поглеждат ме с окръглени и невярващи очи, следва отказ, но с несигурни нотки в гласа.
Уффффф, пак греда!
Наздраве!
Chopin - Spring Waltz
Какъвто съм заплес хич не се и сетих за торбата с хитрините, които Леля е разкрила
Но е ужасно наистина, ако се получи сериозно убождане. Хер Начев, то това може, да си е цяло изкуство. (но при този риск ..) Остава разбира се доброто желание да се изпълни с финес, - може да е друг пък повод за шеги и настроение.
Lelq е щастлив орденоносец днес, и антифашист и таралежМного мартенички - значи й се радват и харесват
Готиното настроение се предава и нека е готин ден за всички. А и ти като човек с добро сърце, дори с неловката спонтанност, вероянто си намерил начин да компенсираш убождането
Коментар
-
Честита Баба Марта на уважаемата клиентела на Кръчмата!
Живи и здрави, бели, румени, засмени!
Наздраве!
П.П. УжасТ, тайфата! То бива да съм разсеяна бива, ма чак толку - не бива. Забравих, че днес е Баба Марта. Ставам сутрината, по новините текат поздрави. Манииии. Експресно се изстрелях да купувам мартеници на пълноправните, непълноправното и на останалата част от родата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМи да ви разкажа нещо, като сме на темата . Заприличала съм на борец против фашизма, окичена с мартеници, като ордени. Или таралеж с бодли. Мъжете сте много грижовни същества .Никакви гривнички и геранчета. Та да може, като закачате мартеничка с пожелание , да подложите ръка, под дрешката , да не причините болка с убождане от кърфица.
Наздраве за господата, грижата и уменията им !
Уффффф, пак греда!
Наздраве!
Chopin - Spring WaltzLast edited by nachev; 01.03.2019, 16:11.
Коментар
Коментар