IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Лелче, това е върховно! Не може да си представиш, какво попадение имаш?!
    От няколко години жена ми е яде, че искала да ходим на голям трип с кола от НЙ до ЛА. Абе, на дърти години да се правим на хипита, ала Керуак по route 66.
    Аз и разправям, че отдавна вече route 66 практически го няма, останали са само малки парчета тук и там, а отговорът е: не е важно, по-съществено е да се пътува, да спираме в разни мотели, а вечерно време да потропваме с реднеците в редичка американски тан;ци.
    И ти сега, да вземе и да ми пуснеш масов танц с потропване, че и в редички!!!!!!!!!!!!

Аз искам спокойствие и да си пия биричка пред телевизора, пък и виза нямам.
    А то гадинката има, че и разправя, че ше иде с приятелка и щели да танцуват с шофьорите на тирове.
    Път аз викам: А Телма, а Луиз, де!

Ох, такива ми т иработи!

Наздраве!
    Е, са ме вкара в дилема - кой да ожаля?! Жена ти или теб?
    Като помисля, нея не познавам , теб виртуално , та ще забравя женската солидарност и съчуствието отива при теб

Коментар

• Нещо имаше дефект и постът ти заминал недовършен.
      Нищо, де! Аз все пак да кажа нещо за край.

Желанията и добрите намерения граници не знаят.
      Това от видеото е нашата форумна Леля от фантазиите ми.

А баш лелята си е както трява - няколко лета по-млада от мен, но с дух и планове на тийнхироу, на чието темпо вече не мога да смогна..

Коментар

От няколко години жена ми е яде, че искала да ходим на голям трип с кола от НЙ до ЛА. Абе, на дърти години да се правим на хипита, ала Керуак по route 66.
        Аз и разправям, че отдавна вече route 66 практически го няма, останали са само малки парчета тук и там, а отговорът е: не е важно, по-съществено е да се пътува, да спираме в разни мотели, а вечерно време да потропваме с реднеците в редичка американски тан;ци.
        И ти сега, да вземе и да ми пуснеш масов танц с потропване, че и в редички!!!!!!!!!!!!

А то гадинката има, че и разправя, че ше иде с приятелка и щели да танцуват с шофьорите на тирове.

Ох, такива ми т иработи!

Наздраве!

Ше отидеш в Канада. За там визи нЕма. Играй до насита!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Начев, Начев...

Тия форуми - наистина имали своите предимства! Как само - виртуално ми отваряш очите!

Ми то - това
          Волно или неволно, знателно или нахалост,
          щом е за добро дело, мой приятелю, Безименний,
          винаги отзивчиво готов!

С очите някак ще се оправяме, ама дано не дойде време виртуално и да пълним ръцете!

Коментар

Лелче, при мен тройка не може да цъфне на десетиците, дано не си ми отпуснала благосклонно и щедро някоя седмица, че тогава се закъсà!

Туй Бейби си ми го пускала и друг път. Живичко, закачливо такова е, внася настроение, ама на моменти малко на травестит ми бие. Оле, как мъ и срам, че ги говоря таквизи!

Може и нещо друго да ми пуснеш.

Alizee - J'en Ai Marre

Наздраве! Така си те представям

Начев, Начев...

Тия форуми - наистина имали своите предимства! Как само - виртуално ми отваряш очите!

Ми то - това, с което си представяш лелята - изглежда непълнолетно, бе - приятелю Начев!

Нещата НЕ вървят на добре, ако и лелята изглежда така! Никак не са добре! Като нищо могат да ни окошарят за разните му неща - с непълнолетни!

Оставям те да се оправяш с фантазиите! Аз бях до тук, за съжаление...
            Last edited by безимeн; 18.03.2019, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добре си ме представяш . Малко по - хард е, ама ще се въздържа да го оформя визуално

Пожелах ти здраве и честит живот с трупане на готини емоции, не годинки Ама и те не са лошо. Няма да мрем млади, я!

Веднага си взимам бележка, относно неопределените обитатели на Вечният град и черпя с това :

https://m.youtube.com/watch?v=JkjoFpqe6JQ

Забравих - Наздраве!

Ох, такива ми т иработи!

Наздраве!

Коментар

Лелче, при мен тройка не може да цъфне на десетиците, дано не си ми отпуснала благосклонно и щедро някоя седмица, че тогава се закъсà!

Туй Бейби си ми го пускала и друг път. Живичко, закачливо такова е, внася настроение, ама на моменти малко на травестит ми бие. Оле, как мъ и срам, че ги говоря таквизи!

Alizee - J'en Ai Marre

Добре си ме представяш . Малко по - хард е, ама ще се въздържа да го оформя визуално

Пожелах ти здраве и честит живот с трупане на готини емоции, не годинки Ама и те не са лошо. Няма да мрем млади, я!

Веднага си взимам бележка, относно неопределените обитатели на Вечният град и черпя с това :

https://m.youtube.com/watch?v=JkjoFpqe6JQ

Забравих - Наздраве!
                Last edited by Lelq; 18.03.2019, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Виж сега тая работа че направиш в края на юли . По простата причини че тук има доста руски туристки и когато почне играта определено няма да са много облечени като за зимна писта. И нема да им пускаш климатика.
                  Сър Събев, имаме не по-малко хубавелки и у нас, в България.

Не, че рускинчетата-сълзички не са върховни. Но са много малко... и обикновено са вече развалени душевно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение

Точно така, разбра ме май.

Ще взема един речен камък, объл и по-плосък така, 4-5 кила да речем, и, като девойките свършат с полирането на мрамора, от оня край на антрето с плавно движение ще го пусна към другия край. Там ще има кутия с природна козметика, направена от мен по бабешка рецепта. На основата на овча лой.
                    И ако докарат камъка да удари кутията - техна е. Тази козметика не състарява кожата.
                    Взаимно удоволствие, сър!
                    ​​​​​
                    Виж сега тая работа че направиш в края на юли . По простата причини че тук има доста руски туристки и когато почне играта определено няма да са много облечени като за зимна писта. И нема да им пускаш климатика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Благодаря, nachev! Да ти се връща!

https://m.youtube.com/watch?v=dQ7nnLjqXOg

Alizee - J'en Ai Marre

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        За тая работа, колега Бийст, ще ти трябва камък - как искаш ме разбирай. Отделно, те играеха май 10 енда - та дали ще смогнеш, че аз лично си признавам, че не мога (старост-нерадост). Но иначе добра идея, хареса ми, определено е оригинална
                        Точно така, разбра ме май.

Ще взема един речен камък, объл и по-плосък така, 4-5 кила да речем, и, като девойките свършат с полирането на мрамора, от оня край на антрето с плавно движение ще го пусна към другия край. Там ще има кутия с природна козметика, направена от мен по бабешка рецепта. На основата на овча лой.
                        И ако докарат камъка да удари кутията - техна е. Тази козметика не състарява кожата.
                        Взаимно удоволствие, сър!
                        ​​​​​
                        Last edited by Джон Бийст; 18.03.2019, 18:06.

Коментар

Мило Лелче,

Тази класика на Алфавил, с която ни почерпи, винаги е звучала в мен с някаква полуприглушена тъга и имам странното чувство, че изборът ти не е случаен. Вероятно подсъзнателно се питаш, какво ли ще бъде от следващата година нататък, когато на мястото на десетиците от възрастта ще цъфне една гадна и омразна тройка!

Поздравявам те и те дарявам с целувка (праведна, де)!

Усетих аз вчера, че се случва нещо. Настроението ти беше едно такова приповдигнато ... абе направо си беше екзалтирано!

Здраве и честит живот ти желая!

Sending You an Angel
                          Благодаря, nachev! Да ти се връща!

https://m.youtube.com/watch?v=dQ7nnLjqXOg

Коментар

• За тая работа, колега Бийст, ще ти трябва камък - как искаш ме разбирай. Отделно, те играеха май 10 енда - та дали ще смогнеш, че аз лично си признавам, че не мога (старост-нерадост). Но иначе добра идея, хареса ми, определено е оригинална
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що ти е? Имаме писта за кърлинг - май беше най-модерната на Балканите в някакво монтанско село
                              П.С. Или си гледал отбора на рускинчетата, а, мръсникооооо
                              Бе... мръсник си съм, гледам, колега.
                              Най-ми харесват, обаче, синхоронното плуване и биатлонистките.
                              Е, и тези ги гледам как действат почти в туист.

Не.
                              Питах, защото мраморът в антрето зе да губи началния си виргинален вид, леко се захабява май.

Та да предложа на две спортистки от юношеския отбор хем тренировка, хем 20 лева.
                              А и паркета да изчистят и натъркат с восък. Машините шумят, дигат прах, не е красиво.

Даже съм измислил проверка на работата им с мрамора, спрегната с награда.
                              Last edited by Джон Бийст; 18.03.2019, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение
                                Абе, имаме ли български отбор по кърлинг?
                                Що ти е? Имаме писта за кърлинг - май беше най-модерната на Балканите в някакво монтанско село
                                П.С. Или си гледал отбора на рускинчетата, а, мръсникооооо
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X