Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
"Ти от къде знаеш, че сутрин е най - доброто време за секс и шах ?!

"навици, ритъм и план-график нямаш", но задаваш въпроса, от къде зная, че сутрин е най-доброто време за секс и шах?
Какво смяташ, че трябва да отговоря при подобно питане, свързано с "навици" сутрин? Не разбирам - ЗАЩО СЕ ФИКСИРА ВЪРХУ СУТРИНИТЕ? Има нещо там..., хайде да поговорим...

Мога да предположа, че сутрин си вече ангажирана /някой се отбива при теб - както се казва - за един бърз шах.../..., а в това - разбира се - няма нищо лошо за една "млада съм" /леля/, АКО и тя да е без изградени навици за удоволствия, нещо повече: дори и без план-график за тях!..., но пък "млада съм" /леля/ - си е ориентирана в посоката - да не обича голям наплив от ЕДНОВРЕМЕННО желаещи сутрин /партньори за шах/...
Мисля, че има логика в горното. В тая последователност от мисли, предполагам - на теб /вероятно/ ти се губи партньорът /за шах/ - който да те оставя в къщи вечер? Чакай сега - да доуточня, че вечер може и за друго да се ползва един партньор /за шах/... Например, поправи ме, ако греша, но една "млада съм" леля - не може да е под пълнолетие, което пък показва, че партньорът за шах - например, ако бях на твое място - бих го ползвал, например - да взема детето от детската градина..., или - ако е вече ученик - от училището... Разбира се, че шахът ще е след като детето заспи...

...................................
В тоя смисъл - съгласих се с теб, че сутрин НЕ Е най-доброто време за шах или друго /с много желаещи/...

Коментар