IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Млада съм и изградени навици, ритъм и план - график за удоволствия нямам
    И аз съм чувала клише - " жени много ", ама и то не върви с приказката за киселото грозде
    Наздраве !

"Ти от къде знаеш, че сутрин е най - доброто време за секс и шах ?! "

"навици, ритъм и план-график нямаш", но задаваш въпроса, от къде зная, че сутрин е най-доброто време за секс и шах?

Какво смяташ, че трябва да отговоря при подобно питане, свързано с "навици" сутрин? Не разбирам - ЗАЩО СЕ ФИКСИРА ВЪРХУ СУТРИНИТЕ? Има нещо там..., хайде да поговорим...

Мога да предположа, че сутрин си вече ангажирана /някой се отбива при теб - както се казва - за един бърз шах.../..., а в това - разбира се - няма нищо лошо за една "млада съм" /леля/, АКО и тя да е без изградени навици за удоволствия, нещо повече: дори и без план-график за тях!..., но пък "млада съм" /леля/ - си е ориентирана в посоката - да не обича голям наплив от ЕДНОВРЕМЕННО желаещи сутрин /партньори за шах/...

Мисля, че има логика в горното. В тая последователност от мисли, предполагам - на теб /вероятно/ ти се губи партньорът /за шах/ - който да те оставя в къщи вечер? Чакай сега - да доуточня, че вечер може и за друго да се ползва един партньор /за шах/... Например, поправи ме, ако греша, но една "млада съм" леля - не може да е под пълнолетие, което пък показва, че партньорът за шах - например, ако бях на твое място - бих го ползвал, например - да взема детето от детската градина..., или - ако е вече ученик - от училището... Разбира се, че шахът ще е след като детето заспи... Чакай, че отново избързах... Сега се сетих, че ме беше питала, какво разбирам под "3 в 1" ? Аз - някак се отнесох в посока на цинизмите... Добре де, не е ли достатъчно коректно, ако допусна, че една млада леля може да си има вече две деца? Да са здрави и да радват мама и всички близки!

...................................

В тоя смисъл - съгласих се с теб, че сутрин НЕ Е най-доброто време за шах или друго /с много желаещи/... Общо-взето, при новите допускания - децата не се гледат сами, но пък са радост за нас, дори, които не сме така млади, колкото младите лели!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Mале, тнм, признаш те - те 90% от имащите се за мъже не знаят кой е Мане Гаринча, а ти знаеш. Браво, толкова високо жена не ми се е издигала в очите, пък макар и виртуално. Баси, направо завиждам на мъжа ти! Или пък не - с тези познания кой знае какви изисквания имаш
      Брех ТНМ много мултифункционална.
      А на мен ще ми се издигне в очите от мъжка гледана точка, ако каже нещо за Роко Сифреди,

Скоро май че се простим със званието Сър.
      Last edited by Todor Sabev; 21.03.2019, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Mале, тнм, признаш те - те 90% от имащите се за мъже не знаят кой е Мане Гаринча, а ти знаеш. Браво, толкова високо жена не ми се е издигала в очите, пък макар и виртуално. Баси, направо завиждам на мъжа ти! Или пък не - с тези познания кой знае какви изисквания имаш
        Ще рече, бая е старичка, че да го помни.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По вероятно е си поръчам друго кафе.
          Наздраве!
          Забравих, че гората ти е тягост. Макар че кафето може те подсеща за джунглата. Ако искаш за селвата. Макар че кафето май растеше в редки горички. Наздраве с кафеено ликьорче!

Коментар

Добре, че Гаринча се е родил и гонил топката пред да се появят тези тестове /т.е - всяко правило си има приятните изключения/.
            Наздраве, Преци!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Джон Бийст Разгледай мнение

На бразилския, както вече казаха; аз съм в грешка, извине боку!
              нямаш проблем, Джон. Бразилския - нека бог да го прости, след злополучното... 7:1 .... на Mаракана

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В тая връзка - днес - без да искам дочух фраза, казана достатъчно високо в разговор от няколко дами, а именно: след мъж и след трамвай НЕ СЕ тичало... Скоро се появявал следващият... )).../ именно той се съобразявал и с факта, че на теб сутрин НЕ ти се играе шах..., например!/ ...

... апропо - не чух тия да споменават в разговора си нещо за "киселото" грозде...
                Безимен, това което си чул прилича на преиначена мисъл на Костолани "Дамите" са подходили творчески предполагам, но оригиналът беше нещо от сорта "след акция и трамвай не се тича....".
                На дамите какво им е лошото? - и те хора, и те душа носят, някои може да са и с хубава душа

Коментар

Гаринча беше нападател на португалския национален отбор.
                  На бразилския, както вече казаха; аз съм в грешка, извине боку!

Коментар

Преди години когато бях доброволец, с момчетата от екипа ходехме на реална кръчма и гледахме футболни и волейболни мачове. Беше забавно преживяване.
                    Наздраве!
                    О сега ми го припомни преди време имахме в "махалата" едни страхотни запалянковци на местния отбор. Ходехме с мой приятел да им правим компания по мачовете, и да им слушаме лафовете и емоциите (старият замък беше на 3-4 минути от стадиона, даже се чуваха припяванията на публиката, особено ако местният отбор направи попадение)
                    Сега като се сетя как ги преживяваха емоциите и как стоически удържаха когато нещата се развиват зле - още се усмихвам,
                    а каквито лафове сме чули ... просто незнам как може да се измислят по-емоционални Мега въображение е нужно
                    Скоро беше, онзи мой приятел ми се обади, едва говори от смях - питам какво става? - успя да разкаже, че имало някакъв мач и онези същите зарад които се събирахме на мачове излезли в двора на телевизор да гледат мач) Подвикванията дюдюканията ( поздравите към съдията и т.н. меко казано ) се чували на доволно разстояние Моят приятел изкарал невинно жена си на терасата, уж неволно да чуе за какви лафове става дума - гледала (по скоро слушала) със зяпнала уста Та той се обади да го сподели представи си )

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ами просто не го помня когато е играл бе, Джон.
                      И нямаме правила. Футболът си е свобода, въздух, енергетика, емоция, импровизация. Точно моделизма иронизирах. Ама някои гламаци без него не могат да си преценят и крачките, та се налага да ги мерят
                      Преди години когато бях доброволец, с момчетата от екипа ходехме на реална кръчма и гледахме футболни и волейболни мачове. Беше забавно преживяване.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Единият му крак беше по-къс, та не го хващаха правилата на средните средняци.
                        Но беше световен голмайстор неколко години.
                        И без правилата ви си ви вкарваше голове.
                        Ами просто не го помня когато е играл бе, Джон.
                        И нямаме правила. Футболът си е свобода, въздух, енергетика, емоция, импровизация. Точно моделизма иронизирах. Ама някои гламаци без него не могат да си преценят и крачките, та се налага да ги мерят

Коментар

Ама не е честно това, и аз спрях кафето от няколко дена
                          и алкохола спрях, но май ще имам нет днес и повод за наздраве
                          наздраве
                          Айрянът и бозата ич не ми действат на въображението, ама обещавам да си помисля

П.П. Както казва единия от най-добрите ми приятели - липсата на повод също се явява повод за напиване.
                          Мечо

Коментар

Да, вероятно си е късмет за някои, този не си го спомням,
                            Единият му крак беше по-къс, та не го хващаха правилата на средните средняци.
                            Но беше световен голмайстор неколко години.
                            И без правилата ви си ви вкарваше голове.

Коментар

Да, вероятно си е късмет за някои, този не си го спомням, но си спомням за Андреас Бреме, защитник, особено страхотен когато включи в нападение
                              имаше и един португалец, страшни голове вкарваше от летеж но му счупиха краката преди да стане толко велик като Роналдо и фиго
                              Тоз па ронадло, добре че беше сър алекс да го научи как да си брои крачките когато бие свободен удар пред вратата. - по хода на коня като в шаха вероятно математиката не му е била любима дисциплина, но пък пример за футболен модел - седи и вкарва голове, страшна голова ефективност. Моделизма и сметката са апогей там, лека по лека изчезва красотата. а основно сметкаджийството им се върти в главата като центрофуга, пък играта - яли я вълци и псета Мислят за кинтите и колите и как да се опазят скъпоценните крачета от травми, че иначе лошо - спират кинтите
                              пиша на конвейер, без редакция, закърпих някак тел, но може да не издържи дълго.
                              Няма как да си го спомняш. Футболист от времето на Пеле, мисля. Гледах за него по образователните канали. Той е първият футболист, който въвежда връщането на топката при противника, когато има паднал играч на земята. Единият му крак е бил по-къс от другия с няколко сантиметра и той е имал нещо като клатушкащо се подтичване, което е заблуждавало защитниците и му е позволявало да прави невероятни финтове. Бразилец е и е световен шампион няколко пъти.
                              Наздраве!
                              Last edited by tnm; 21.03.2019, 20:42.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Понякога /от време на време/ - доводите ти са жеУезни! ))

ФАКТ! Няма как да зная, дали сутрин ЗА ТЕБ е най-доброто време за секс и шах. Не зная това и по отношение на останалите хора, пък и не ми е необходимо!

Може да си свикнала да правиш тия неща по обед или в късния след обед И вечер. Не говоря за това, че вариантът, БЕЗ втори човек - и за двете действия - вече е напълно възможен.

Все пак - не разбирам, защо трябва да зная, кога за теб е най-доброто време? Това НЕ може да се счита като някакво условие, нито. като предварителен ангажимент... Не може да не съм прав!

Ако трябва да доуточня: на мен са ми остатъчни - по една игра на шах - вечер /преди заспиване/ и сутрин /напълно допустимо е, вместо друг вид събуждане на всички участващи... в играта на шах.../.

Това навежда към размисъл: хората СМЕ различни. Едни от нас - със сигурност могат да се съобразят с желанията ти, каквито и да са те, НАПРИМЕР: да те учат на шах по обед, в късния след обед И/ИЛИ - вечер..., дори има такива, които ще те безпокоят с шаха - ако желаеш - САМО веднъж в месеца..., или дори САМО на Коледа.../... Хора - разни!

В тая връзка - днес - без да искам дочух фраза, казана достатъчно високо в разговор от няколко дами, а именно: след мъж и след трамвай НЕ СЕ тичало... Скоро се появявал следващият... )).../ именно той се съобразявал и с факта, че на теб сутрин НЕ ти се играе шах..., например!/ ...

... апропо - не чух тия да споменават в разговора си нещо за "киселото" грозде...
                                Млада съм и изградени навици, ритъм и план - график за удоволствия нямам
                                И аз съм чувала клише - " жени много ", ама и то не върви с приказката за киселото грозде
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X