If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Именно! Затова не е хубаво да се преработваш. Само по малко. Един ден - кофи, един ден - мушката. И после се фалиш в кръчмата каква работа си свършила. Наздраве за 35-часова работна седмица!
Мушкатата съвсем сдадоха багажа, но орхидеите ми цъфтят като луди. Това единствените цветя, които съм успяла да запазя живи за повече от година. Възхитена съм от себе си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Честит празник, хаджи!
Днес с един твой колега от обяд до мръкнало обсъждахме на чаша каква точно е дефиницията за форсмажорни обстоятелствата. Оставих го преди малко, затънал в дълбок размисъл. Надявам се утре да ми даде окончателно становище. Кога уветря, разбира се. Няма да го препирам.
За твое здраве!
Ходенето до светите места не е никаква връзка с Бога. Не се заблуждавайте !!!
дейба, няма кой да почерпи, та ше се прежаля.
Наздраве!
Честит празник, хаджи!
Днес с един твой колега от обяд до мръкнало обсъждахме на чаша каква точно е дефиницията за форсмажорни обстоятелствата. Оставих го преди малко, затънал в дълбок размисъл. Надявам се утре да ми даде окончателно становище. Кога уветря, разбира се. Няма да го препирам.
За твое здраве!
Мечо
Внимавай какво си пожелаваш! Ако спра да плямпам може да те налегне скука и предвид възрастта ти, наместо да пиеш и де плетеш паяжини, ще вземеш да дремеш у сепарето.
Наздраве!
Именно! Затова не е хубаво да се преработваш. Само по малко. Един ден - кофи, един ден - мушката. И после се фалиш в кръчмата каква работа си свършила. Наздраве за 35-часова работна седмица!
Голяма грижа си ми. Ще вземеш преработиш с боклукчийска деятелност и по-малко ще плямпаш. Не е на добре. Но трябва да проверим как ще е. Мятай кофа на гръб и бегай на марш на поход.
Внимавай какво си пожелаваш! Ако спра да плямпам може да те налегне скука и предвид възрастта ти, наместо да пиеш и де плетеш паяжини, ще вземеш да дремеш у сепарето.
Наздраве!
Мечо
ами, значи чакаме включване некой да взриви кръчмата понеделнишки с нещо яко
Може и да не дочакаме, ако на човека му е толко яко, че не се сеща да пие и да се хвали в Кръчмата . Но пък, може да се обърнат нещата и незапочналият добре понеделник , да го завъртим с краката нагоре. Наздраве!
Коментар