IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Ц, фана ме големия лебед да местиме гардероб от една стая в друга, щото си прави стая за една трета от наличния ансамбъл по художествена гимнастика. А па първата една трета има рожден ден, хаймането - става на 15 лазарника, на дедо красавицата! Наздраве! Тук - кой какво сака, дома - нещо квот има от северните Брекзитианци!
    Да ти е жива и здрава красавицата!
    Наздраве , дедо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      https://m.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw

Пътувате ли ? Добро утро , Кръчма!
      Ц, фана ме големия лебед да местиме гардероб от една стая в друга, щото си прави стая за една трета от наличния ансамбъл по художествена гимнастика. А па първата една трета има рожден ден, хаймането - става на 15 лазарника, на дедо красавицата! Наздраве! Тук - кой какво сака, дома - нещо квот има от северните Брекзитианци!
      И това ще мине ...

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw

Пътувате ли ? Добро утро , Кръчма!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	20190422_192401.jpg
Views:	1
Size:	2.5 КБ
ID:	3462672 Добра нощ, Кръчма !
          Да черпя за блага нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Какво, каквоооо... Още един вещер ли се появи? Почнахте се събирате в приюта за стари вещици. Ти не знаеш ли, че ако си отрежеш ноктите, ще си загубиш вещите познания и сили? Или верно си решил се оттеглиш от занаята.
            Бъркаш ноктите с косата.
            Наздраве, Мрънкало!

П.П. До преди около 150 години, когато е умирал съпругът на някоя дама от моята рода, тя отрязвала косата си и я слагала в ковчега. Имало е, изглежда, някаква традиция, само мъжът да има право да вижда косите на съпругата си. Затова се е носел сокая. Той изцяло прикрива прическата на жената.
            Last edited by tnm; 25.04.2019, 22:27.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъъъъ, какви например!?
              Наздраве, Безимен!

П.П. Сетих се, отрязаните маникюри ще ми са ми полезни на 5 срещу 6 май. Изтрих лака и сега като ги отрежа, ще ги запазя. Арахната да му мисли
              Какво, каквоооо... Още един вещер ли се появи? Почнахте се събирате в приюта за стари вещици. Ти не знаеш ли, че ако си отрежеш ноктите, ще си загубиш вещите познания и сили? Или верно си решила се оттеглиш от занаята.
              Last edited by Trakatrak; 25.04.2019, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

То ест русенци не знаят как се пише правилно "гараж"?
                И какво общо имат гаражите със сладкарството?

Нещо некъде не разбирам нещата.
                Гараш е името на сладкаря, който я е създал. Не помня какъв е бил по националност, но е живеел в Русе.
                Мечо

Коментар

Гараш й е името. У РусИ са я направили за първи път.
                  То ест русенци не знаят как се пише правилно "гараж"?
                  И какво общо имат гаражите със сладкарството?

Нещо некъде не разбирам нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
                    Абе ква е тая торта "Гараж", бе?

През един я поръчват наоколо, а и ударението слагат на втората сричка.
                    Търсих на "гараж", но не ми дава торти.
                    Гараш й е името. У РусИ са я направили за първи път.
                    Мечо

Коментар

• Абе ква е тая торта "Гараж", бе?

През един я поръчват наоколо, а и ударението слагат на втората сричка.
                      Търсих на "гараж", но не ми дава торти.

Коментар

• Браво мен яка изненада. Това не го бях слушал, но саунда е велик на бекграунда...
                        Last edited by pepe1234; 25.04.2019, 14:49.

Коментар

• Напрееечь!

https://m.youtube.com/watch?v=trnoxBOo-hI

Коментар

• https://youtu.be/ejorQVy3m8E

ае добро утро пияници...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кво ще му ги пращащ в писамце ли . За такъв фетиш не бех чувал.
                              Да, бе ...Писъмце ще му изпращам, когат мога да му се явя в целия си блясък риал по празниците и да му разваля рахатлъка.
                              Наздраве!

П.П. За бъркоча у казаня, наместо котешки ще сложа мойте нокти. Трябва да тествам къв ефект ще възпроизведат връз Арахната.

Мечо

Коментар

Ъъъъ, какви например!?
                                Наздраве, Безимен!

П.П. Сетих се, отрязаните маникюри ще ми са ми полезни на 5 срещу 6 май. Изтрих лака и сега като ги отрежа, ще ги запазя. Арахната да му мисли
                                Кво ще му ги пращащ в писамце ли . За такъв фетиш не бех чувал.

Коментар

Working...
                                X