If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ц, фана ме големия лебед да местиме гардероб от една стая в друга, щото си прави стая за една трета от наличния ансамбъл по художествена гимнастика. А па първата една трета има рожден ден, хаймането - става на 15 лазарника, на дедо красавицата! Наздраве! Тук - кой какво сака, дома - нещо квот има от северните Брекзитианци!
Да ти е жива и здрава красавицата!
Наздраве , дедо!
Ц, фана ме големия лебед да местиме гардероб от една стая в друга, щото си прави стая за една трета от наличния ансамбъл по художествена гимнастика. А па първата една трета има рожден ден, хаймането - става на 15 лазарника, на дедо красавицата! Наздраве! Тук - кой какво сака, дома - нещо квот има от северните Брекзитианци!
Какво, каквоооо... Още един вещер ли се появи? Почнахте се събирате в приюта за стари вещици. Ти не знаеш ли, че ако си отрежеш ноктите, ще си загубиш вещите познания и сили? Или верно си решил се оттеглиш от занаята.
Бъркаш ноктите с косата.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. До преди около 150 години, когато е умирал съпругът на някоя дама от моята рода, тя отрязвала косата си и я слагала в ковчега. Имало е, изглежда, някаква традиция, само мъжът да има право да вижда косите на съпругата си. Затова се е носел сокая. Той изцяло прикрива прическата на жената.
П.П. Сетих се, отрязаните маникюри ще ми са ми полезни на 5 срещу 6 май. Изтрих лака и сега като ги отрежа, ще ги запазя. Арахната да му мисли
Какво, каквоооо... Още един вещер ли се появи? Почнахте се събирате в приюта за стари вещици. Ти не знаеш ли, че ако си отрежеш ноктите, ще си загубиш вещите познания и сили? Или верно си решила се оттеглиш от занаята.
Коментар