IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Това Дрънкаулке женския вариант на Дракула ли е.
    Там некъде, наоколо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз само изпробвам различни видове обръщения, Дрънкаулке. За да те разнообразявам. Те обикновено не отразяват настоящото отношение към твойта личност, което обикновено е гневно и презрително. Наздраве, Дрънковиха!
      Това Дрънкаулке женския вариант на Дракула ли е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ще ти се. На всите пиещи у Кръчмата е известно кой принадлежи към семейството на Кухорогите.
        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Днес си сърдит, ама не чак толку. Обръщението деликатно, не е като да ми викаш Дрънкалище
        Аз само изпробвам различни видове обръщения, Дрънкаулке. За да те разнообразявам. Те обикновено не отразяват настоящото отношение към твойта личност, което обикновено е гневно и презрително. Наздраве, Дрънковиха!

Коментар

Каква е тази слонска памет, Грую!? Бива ли да си товариш умната главица с такива глупости?

Наздраве!

П.П. Получих цепеглав от картинката. Не ми се мисли как щях да се почувствам, ако черпех точно с това питие в риала.
          Отивам да пия един аналгин.
          И това ли ти е почерпката? Както сме гладни от очакване, ше се натръшкаме още на първата стъкленица. Я се не излагай! Давай чевермето.

Коментар

Каква е тази слонска памет, Грую!? Бива ли да си товариш умната главица с такива глупости?

Наздраве!

П.П. Получих цепеглав от картинката. Не ми се мисли как щях да се почувствам, ако черпех точно с това питие в риала.
            Te това е приказка и почерпка - пия набързо, че трябва да водя децата да скачат на батута и т.н. Но мислено с вас на карнавала - пусни снимки, ако правиш
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Цял ден не съм ял и пил, тръпна в очакване на утрешния ден, когато тнм ще черпи даже жената съм пратил в региона на тиймбилдинг, ама тя ми остави децата, та нямам мърдане.
              Наздраве за утре-то

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=jRA7yMGqnzI

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Майна, няма как да не си ял и пил в т.нар. "бумбарника", Носят се легенди за столицата на бумбара, Разкажи некой мил спомен, има ли нещо верно за вкусотиите с истинско месо и майсторлък !? (нямах честта да посетя славното заведение, - разминаване във времето в моя случай )
                  бях ного малък , дядката ме водеше понякога там ... бумбар и бахур беха деликатеса ... ама туй беше в някакъв друг , безгрижен и весел живот ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                    траков , още ли го дъвчеш туй младото телешко бе ... преглътни го с малко винце от лидъла ...
                    Майна, няма как да не си ял и пил в т.нар. "бумбарника", Носят се легенди за столицата на бумбара, Разкажи некой мил спомен, има ли нещо верно за вкусотиите с истинско месо и майсторлък !? (нямах честта да посетя славното заведение, - разминаване във времето в моя случай )

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Цял ден не съм ял и пил, тръпна в очакване на утрешния ден, когато тнм ще черпи даже жената съм пратил в региона на тиймбилдинг, ама тя ми остави децата, та нямам мърдане.
                      Наздраве за утре-то
                      Пий течности, защото обезводняването създава неочаквани проблеми. Един приятел като се отцепи да мисли и да работи и забравя да пие водя. Бяха му се подули лимфните възпи (някакво възпаление се получавало). добре, че дофтора се усетил навреме откъде е белята

Коментар

• Цял ден не съм ял и пил, тръпна в очакване на утрешния ден, когато тнм ще черпи даже жената съм пратил в региона на тиймбилдинг, ама тя ми остави децата, та нямам мърдане.
                        Наздраве за утре-то
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          Ти си зубър. От Беловеижките гори. Наздраве, Дрънкалице!
                          Ще ти се. На всите пиещи у Кръчмата е известно кой принадлежи към семейството на Кухорогите.
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Днес си сърдит, ама не чак толку. Обръщението деликатно, не е като да ми викаш Дрънкалище
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

траков , още ли го дъвчеш туй младото телешко бе ... преглътни го с малко винце от лидъла ...
                            Кюфтенцата станаха особено сочни и ароматни. Опитай!

Коментар

Това месо ще да е от някой бизон ... или зубър. Всъщност, Голямо село близо до Витиня. Може и мръвка от тибетски як да са ти пробутали.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Ти си зубър. От Беловеижките гори. Наздраве, Дрънкалице!

Коментар

абе ти в какъв свят живееш бе , човек ..."млечно телешко" е от 16 лв нагоре ...баси какво поражение ви е нанесла рекламата ...ами ирландско замразено минимум 5 годишно ?!
                                Обрезките не са на такава цена. А и каймата от него в Лидл не е много евтина.

Коментар

Working...
                                X