Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ай ся...Аутобуса му виновен......
На Дъртофан му треперят кунките, но се оправдава с мен....
Споко бре....Възрастта не е проблем, проблем са кинтите ....Плащаш си и всичко получаваш....( има телефони с гласово управление - само да не фъфлеш, че мое се объркат командите....)
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСамо не мога да реша песимистична или оптимистична ..
Наздраве, Бен! С Капитан!
https://m.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пишех в бусчето за забавление, ала то бая друсаше. Освен това се вживявах в ролята на Чиче като недовиждащо старче- Наздраве, Мрънкалинке!
На Дъртофан му треперят кунките, но се оправдава с мен....
Споко бре....Възрастта не е проблем, проблем са кинтите ....Плащаш си и всичко получаваш....( има телефони с гласово управление - само да не фъфлеш, че мое се объркат командите....)
Наздраве !
Коментар
-
Пишех в бусчето за забавление, ала то бая друсаше. Освен това се вживявах в ролята на Чиче като недовиждащо старче- Наздраве, Мрънкалинке!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Донякъде и препраткта към изборите ....
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТая вечер Стария Бен гласува ..... за Капитан Морган ...... Знаеш, че не е корумпиран и не го интересува имаш ли тераса, имаш ли асансьор .....
Наздраве, Бен!
https://m.youtube.com/watch?v=uJ6R0Md1W7I
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака с такива презокеански глупости се не занимава. Като заври водата и като почна да фърлям в нея и да ти ги наричам ... ум да ти зайде.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Влакът спираш с този си коментар. Червен от грешки като контролното ти по латински в Алмата матер
П.П.П. Пишеш едно и също два пъти, че да изразиш твърда си позиция!?
Коментар
-
А аз си забравих част от ключовете и маам гащи по бусчетата. Тамхн се бех нагодиш за хамака и той заключен. Та и водата не мога пусна. Добре че има изворна чешма до мен. Кака нещо пак се е зсябдалс с мойта кукла. Бъркаш, мари, чичоната боди и й извивай ръчичките.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Влакът спираш с този си коментар. Червен от грешки като контролното ти по латински в Алмата матер
П.П.П. Пишеш едно и също два пъти, че да изразиш твърда си позиция!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Доброволец, начи! За мен е удоволствие да прочета, че има още една заблудена душа - с теб ставаме двама. Положеният от мен общественополезен труд беше по друго направление, но все си е губене на време. Поне усещанията и емоциите са незабравими
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Доброволец, начи! За мен е удоволствие да прочета, че има още една заблудена душа - с теб ставаме двама. Положеният от мен общественополезен труд беше по друго направление, но все си е губене на време. Поне усещанията и емоциите са незабравими
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобрутро, с едно леко кайве, колкото за адет.
Май направих грешка, Реших да дам общественополезен труд, с първа контрола при проверките с числата “от сик по изисквания на рик”, нощта след изборите, и с добро намерение уж, а стана трудноописуемо))...
Благодаря на колегата по занимавка Н.Петров - велик разрешител на ребуси и идейни числени подходи в реално време, (за да не се връщат приносителите на протоколи за двоен прочит, че не се знае как ще устискат)
Негово прозрение беше добро средство за разрешаване на сложни състояния, - Господ здраве да му дава и Дано обществото съумее, да запази безценните си "единици", струващи повече от "роти войници".
С методът "отзад напред", май не успях много секции да подредя, ама трудно беше..,
Тва да се работи със случайни тълпи хора, било страховита работа- кой бил крив или прав нема значение, ама омазаното на числа си беше всеки път загадка за оправяне... Хич нема нужда и от кафе, а от инерцията даже, може и втора безсънна вечер да избутампфу не е препоръка
Излезе приказка: сметките са верни, (а дали имат смисъл, друг въпрос), та Наздраве за успешния финалъ
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добрутро, с едно леко кайве, колкото за адет.
Май направих грешка, Реших да дам общественополезен труд, с първа контрола при проверките с числата “от сик по изисквания на рик”, нощта след изборите, и с добро намерение уж, а стана трудноописуемо))...
Благодаря на колегата по занимавка Н.Петров - велик разрешител на ребуси и идейни числени подходи в реално време, (за да не се връщат приносителите на протоколи за двоен прочит, че не се знае как ще устискат)
Негово прозрение беше добро средство за разрешаване на сложни състояния, - Господ здраве да му дава и Дано обществото съумее, да запази безценните си "единици", струващи повече от "роти войници".
С методът "отзад напред", май не успях много секции да подредя, ама трудно беше..,
Тва да се работи със случайни тълпи хора, било страховита работа- кой бил крив или прав нема значение, ама омазаното на числа си беше всеки път загадка за оправяне... Хич нема нужда и от кафе, а от инерцията даже, може и втора безсънна вечер да избутампфу не е препоръка
Излезе приказка: сметките са верни, (а дали имат смисъл, друг въпрос), та Наздраве за успешния финалъLast edited by precakanoto; 27.05.2019, 11:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
позакъснела си с обучението на отрочето ... софтуерът му е вече инсталиран ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар