IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Много актуална. За изборите Само не мога да реша песимистична или оптимистична ..

Наздраве, Бен! С Капитан!

https://m.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo
    https://www.youtube.com/watch?v=sNZw797pDmI
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ай ся...Аутобуса му виновен......
      На Дъртофан му треперят кунките, но се оправдава с мен....
      Споко бре....Възрастта не е проблем, проблем са кинтите ....Плащаш си и всичко получаваш....( има телефони с гласово управление - само да не фъфлеш, че мое се объркат командите....)

Наздраве !
      Непрекъснато и постоянно, не че някой ще му повярва, де.
      Наздраве, 4i40!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=cz0qhCWl1o4

Донякъде и препраткта към изборите ....
        Наздраве!
        Много актуална. За изборите Само не мога да реша песимистична или оптимистична ..

Наздраве, Бен! С Капитан!

https://m.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пишех в бусчето за забавление, ала то бая друсаше. Освен това се вживявах в ролята на Чиче като недовиждащо старче- Наздраве, Мрънкалинке!
          Ай ся...Аутобуса му виновен......
          На Дъртофан му треперят кунките, но се оправдава с мен....
          Споко бре....Възрастта не е проблем, проблем са кинтите ....Плащаш си и всичко получаваш....( има телефони с гласово управление - само да не фъфлеш, че мое се объркат командите....)

Наздраве !

Коментар

Пишех в бусчето за забавление, ала то бая друсаше. Освен това се вживявах в ролята на Чиче като недовиждащо старче- Наздраве, Мрънкалинке!
            Пак добре, че не ме нарече МрънКалинка
            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И аз обичам Капитана!
              Наздраве, Бен!

https://m.youtube.com/watch?v=uJ6R0Md1W7I
              https://www.youtube.com/watch?v=cz0qhCWl1o4

Донякъде и препраткта към изборите ....
              Наздраве!
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Тая вечер Стария Бен гласува ..... за Капитан Морган ...... Знаеш, че не е корумпиран и не го интересува имаш ли тераса, имаш ли асансьор .....
                И аз обичам Капитана!
                Наздраве, Бен!

https://m.youtube.com/watch?v=uJ6R0Md1W7I

Коментар

• Тая вечер Стария Бен гласува ..... за Капитан Морган ...... Знаеш, че не е корумпиран и не го интересува имаш ли тераса, имаш ли асансьор .....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака с такива презокеански глупости се не занимава. Като заври водата и като почна да фърлям в нея и да ти ги наричам ... ум да ти зайде.
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Влакът спираш с този си коментар. Червен от грешки като контролното ти по латински в Алмата матер

П.П.П. Пишеш едно и също два пъти, че да изразиш твърда си позиция!?

Коментар

А аз си забравих част от ключовете и маам гащи по бусчетата. Тамхн се бех нагодиш за хамака и той заключен. Та и водата не мога пусна. Добре че има изворна чешма до мен. Кака нещо пак се е зсябдалс с мойта кукла. Бъркаш, мари, чичоната боди и й извивай ръчичките.

​​​​​​
                      Кака с такива презокеански глупости се не занимава. Като заври водата и като почна да фърлям в нея и да ти ги наричам ... ум да ти зайде.
                      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Влакът спираш с този си коментар. Червен от грешки като контролното ти по латински в Алмата матер

П.П.П. Пишеш едно и също два пъти, че да изразиш твърда си позиция!?
                      Мечо

Коментар

Доброволец, начи! За мен е удоволствие да прочета, че има още една заблудена душа - с теб ставаме двама. Положеният от мен общественополезен труд беше по друго направление, но все си е губене на време. Поне усещанията и емоциите са незабравими
                        Наздраве, Преци!
                        А аз си забравих част от ключовете и маам гащи по бусчетата. Тамхн се бех нагодиш за хамака и той заключен. Та и водата не мога пусна. Добре че има изворна чешма до мен. Кака нещо пак се е зсябдалс с мойта кукла. Бъркаш, мари, чичоната боди и й извивай ръчичките.

​​​​​​

Коментар

Доброволец, начи! За мен е удоволствие да прочета, че има още една заблудена душа - с теб ставаме двама. Положеният от мен общественополезен труд беше по друго направление, но все си е губене на време. Поне усещанията и емоциите са незабравими
                          Наздраве, Преци!

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Добрутро, с едно леко кайве, колкото за адет.
                            Май направих грешка, Реших да дам общественополезен труд, с първа контрола при проверките с числата “от сик по изисквания на рик”, нощта след изборите, и с добро намерение уж, а стана трудноописуемо))...
                            Благодаря на колегата по занимавка Н.Петров - велик разрешител на ребуси и идейни числени подходи в реално време, (за да не се връщат приносителите на протоколи за двоен прочит, че не се знае как ще устискат)
                            Негово прозрение беше добро средство за разрешаване на сложни състояния, - Господ здраве да му дава и Дано обществото съумее, да запази безценните си "единици", струващи повече от "роти войници".
                            С методът "отзад напред", май не успях много секции да подредя, ама трудно беше..,
                            Тва да се работи със случайни тълпи хора, било страховита работа- кой бил крив или прав нема значение, ама омазаното на числа си беше всеки път загадка за оправяне... Хич нема нужда и от кафе, а от инерцията даже, може и втора безсънна вечер да избутам пфу не е препоръка
                            Излезе приказка: сметките са верни, (а дали имат смисъл, друг въпрос), та Наздраве за успешния финалъ
                            Наздраве, Преци!
                            Мечо

Коментар

• Добрутро, с едно леко кайве, колкото за адет.
                              Май направих грешка, Реших да дам общественополезен труд, с първа контрола при проверките с числата “от сик по изисквания на рик”, нощта след изборите, и с добро намерение уж, а стана трудноописуемо))...
                              Благодаря на колегата по занимавка Н.Петров - велик разрешител на ребуси и идейни числени подходи в реално време, (за да не се връщат приносителите на протоколи за двоен прочит, че не се знае как ще устискат)
                              Негово прозрение беше добро средство за разрешаване на сложни състояния, - Господ здраве да му дава и Дано обществото съумее, да запази безценните си "единици", струващи повече от "роти войници".
                              С методът "отзад напред", май не успях много секции да подредя, ама трудно беше..,
                              Тва да се работи със случайни тълпи хора, било страховита работа- кой бил крив или прав нема значение, ама омазаното на числа си беше всеки път загадка за оправяне... Хич нема нужда и от кафе, а от инерцията даже, може и втора безсънна вечер да избутам пфу не е препоръка
                              Излезе приказка: сметките са верни, (а дали имат смисъл, друг въпрос), та Наздраве за успешния финалъ
                              Last edited by precakanoto; 27.05.2019, 11:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

позакъснела си с обучението на отрочето ... софтуерът му е вече инсталиран ...
                                Точно сега му е времето да го науча някои неща, на които преди гледаше като на "врели - некипели".
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X