Първоначално изпратено от eta orel
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не знам как се отваря. Пусни я ти.
По-бързия начин:
Ето как изглежда при мен полето на страницата най-горе:
Home > Forum > Други > Отдих и развлечение
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Четирите елемента над заглавието на темата са линкове към различни нива на форумната структура. Ако кликнеш на някой от последните два, дошлата нова страница има бутон за отваряне на нова тема.
Разгледай и четирите нива, за да се ориентираш.Last edited by eta orel; 09.06.2019, 13:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Грузинци. Огледай ги. По-"европейски" изглеждат от средния "европеец".
https://m.youtube.com/watch?v=9HXvhQ4Sr2k&t=1m10s
Абе, Трак, що не отвориш нова музикална тема, че с оная така и не могат да се справят техничарите(?) на форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДокато кавказите са бая по-груби и мъжествени. Неандерталци!
https://m.youtube.com/watch?v=9HXvhQ4Sr2k&t=1m10s
Абе, Трак, що не отвориш нова музикална тема, че с оная така и не могат да се справят техничарите(?) на форума?
Коментар
-
То ест "кавказоид", както в америчко определят чисто европейската кръв.
А к. ти тнм е с кръв от дивите анадолски полета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеБисер!
Тука чувствам, обаче, некаква злоба. Ммм?
Да не е като едно време, кога дърпахме плитките на момиченцата, де най-много харесвахме?Last edited by Trakatrak; 09.06.2019, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТова да не е арменския поп там. Той ще ме изслуша, защото съм арменоид. И ще те порицае, що си кърджалийка.
А к. ти тнм е с кръв от дивите анадолски полета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Внеси възражението си в писмен вид на адрес: Голямо село, бул. „Тодор Александров“ 31
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ма, къде ще бега, бе, ми то го мързи да се надигне, кво ли остана да заприпка. На еньовата утрин ще се дотъркаля до тревата, ще позяпа по гръб бледнеещата месечина и каквото е омачкала като валяк, ще му събере маслото с ръка простряна. Еньовден! И после цела година ше се фали, че брала мома билки, ама нито мома било, нито билки.
Тука чувствам, обаче, некаква злоба. Ммм?
Да не е като едно време, кога дърпахме плитките на момиченцата, де най-много харесвахме?
Коментар
-
Ааа, веднага да атакува?
А ти ше му бегаш и ше му се връцкаш налево-надесно като матадорка?
Пп: ама като му бегаш, оглеждай се назад да не би да му бегаш прекалено и да изостава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
...май ... тя тая работа с отслабването става само с мотиката ... па то вие сте се на наздраве ... не ви ли заболяват задниците да седите по цял ден бе ...
Коментар
-
За бельото не се бях сещала. Може би защото предпочитам други цветове. Дори съм си нагласила един кат червено, ако Арахната се прежали
Червеният вълнен конец играе важна роля в ритуалите и обредите. Такъв се връзва на малките деца, бременните жени и младите майки против уроки. По-възрастните го връзват на лявата ръка за предпазване от болести.
На Еньовден червеният конец от една страна е като дар за самодивите /когато е вързан на дърво/, от друга страна е за предпазване от клетвите им, когато е вързан на ръката.
Има и много друга символика свързана с него. Една от най-тежките магии за прогонване на късмета от къщата се прави като с червен конец се връзват последователно 3 бели яйца с три бели пера и се поставят под керемидите, до комина. Защото под комина е огнището, а то е смятано за сърцевината на семейството.
Дори на животните, които се дават за курбан се е връзвал червен конец на врата.
Наздраве!
Коментар
-
Ъхъ, точно тъй. Мургава, чернокоса, черноока, висока 1,55 м и тежа 73 кила. Това за пред виртуала, а дали съм такава в риала е друг въпрос.
Червеното бельо, щот Арахната зодия ТелИ / демек биче/, а те се радват баш на тоя цвят
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеА за задникът ми няма да ти обяснявам. Не сме си толко близки
Да не би да те боли не от седене, а от нещо друго?
Коментар
Коментар