IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !
    Бре, Тарантул неден ...!!!
    Какво римско, какво ромско легионерче хващам и за какво ми е да го фащам....
    Така съм скапан, че даже нямам сили да местя екрана, за да чета какво сте писали, какво сте пили и яли и с какво Тарантул се замечтал.... да помачка тревата....
    Пих 25гр и смятам да полегна...На съм Тодор , но все още приемам поздравления...

    Наздраве !
    Не си ти верен почитател и последовател на свойта сламена мечта, розова мъгла и зелена пара - римската легионерка от стана Габроу Кака Станка, пардон, каката с танка Тянка. Забравил си, че нейният прасец, така лелеян от теб, мяза на прасец на римски легионер. И като така,тя се самопревъзнася като ромка, още и солдатка. Горкото то! Много е заблудено. Което ти дава все пак некъф шанс, въпреки разсеяността ти, дължаша се ясно на какво. Старо, старо, не ставаш вече за пазаро.

    Коментар


    • Затова си чакай реда за казана и се радвай, че ти обръщат внимание като консуматив. Все пак ще има полза от теб. Наместо да се оплетеш в сиво-бежавата мрежа на потайностите на Кръчмата. Щото лесно се затъва в това средище на порока и рока.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

        Не барай пайжината, да се не оплетеш. Що после ще гледаш как ти източват кръвчицата и телесните сокове и ще крещиш "Много ми е гот, искам още от обезболяващия секрет!" Ама той секретът затова е секретен, за да се прилага преди да се усетиш.
        Толко са ти пажините в ъгълът , че мязат на перде с драперии. Няма шанс да не се оплета .
        Наздраве , на който пие !

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Преди да дремна ( 2-3 ч ) ще ви кажа, че тия елди, чии, булгури, лимеци, спелти и камути са за пилци и прасета....
          Яжте си бял 'ляб и стомасите и червата ще бъдат предоволни.....2000 г човечеството е облагородявало и подобрявало пщеницата, а сега разни вегани и джендъри се опитват да ни развалят рахата и удоволствието от храната...
          После ще се опитат вместо алкохолна ферментация да минем на регенерация и вместо третата благинка в живота да се самоопрашваме, щот така е било модерно...( офффф, добре, че няма да доживея тази гавра с природата...)

          Наздраве !
          Булгурът е преработена пшеница /сварена, изсушена и после грухана/ и навремето се ползвал доста, за разлика от ориза. Сега е основната зърнена храна, която фигурира в диета №9 / при диабет/.
          Наздраве, 4i40!

          П.П. Снимката е от неделя.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Преди да дремна ( 2-3 ч ) ще ви кажа, че тия елди, чии, булгури, лимеци, спелти и камути са за пилци и прасета....
            Яжте си бял 'ляб и стомасите и червата ще бъдат предоволни.....2000 г човечеството е облагородявало и подобрявало пщеницата, а сега разни вегани и джендъри се опитват да ни развалят рахата и удоволствието от храната...
            После ще се опитат вместо алкохолна ферментация да минем на регенерация и вместо третата благинка в живота да се самоопрашваме, щот така е било модерно...( офффф, добре, че няма да доживея тази гавра с природата...)

            Наздраве !
            Last edited by 4i40; 09.07.2019, 18:54.

            Коментар


            • Добро утро !
              Бре, Тарантул неден ...!!!
              Какво римско, какво ромско легионерче хващам и за какво ми е да го фащам....
              Така съм скапан, че даже нямам сили да местя екрана, за да чета какво сте писали, какво сте пили и яли и с какво Тарантул се замечтал.... да помачка тревата....
              Пих 25гр и смятам да полегна...На съм Тодор , но все още приемам поздравления...

              Наздраве !

              Коментар


              • Добър ден , Кръчма !

                Коментар


                • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                  Тази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.

                  Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
                  Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
                  След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
                  Накрая няма вода в сготвеното.

                  Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.

                  Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
                  Елдата не ми е по вкуса, но вместо ориз, редовно готвя с булгур. В миналото е той е по-често използван.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                    Около 150 е, ама по удобни за мен тестове. Да беше по-младичка, можеше и да го сваляш от горната към незнам си кое ниво на други глави. Ама, уви! Само Чиче може да оглупее кога срещне нашенско римско легионерче и оно му рече: "Не мърдай, бе, не шавай, ше те ръчкам и мачкам." Но то ще е от страх, що не може избега. А ти виж там, кога ще черпиш с грапа, да схванем напълно, що си италианка. Наздраве, Дрънграпа!
                    Мрънкало, тоталната липса на въображение ти пречи да експериментираш.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                      Не можах да свикна на вкуса на елдата и от 4-5 години я изоставих като основно ястие. Иначе, всяка вечер съм на апче. Вчера ядох на вечеря вишнап, та и то не помогна. Днес ги ръся с пудра захар. По-бива.
                      Иди се виж, глътни маркуча, не е трудно, ако се отпуснеш на съдбата.

                      И тоя маркуч, освен камерата, с която изедникът-лекар ми наблюдаваше корема и дванадесетопръстника, имаше и три телчета, които са грабнали проба от шкембето ми. След седмица докторът каза "Да, хеликум бактер, ето пий Хеликоцин и ще ти мине. Като свършиш дозата (за месец), ела пак да погледнем за утвърждение." Е, мина ми след две седмици, та некак забравих да ходя на доктора, не че ме беше страх.
                      Това е преди двайсетина години.
                      До сега си ям каквото душа поиска, индонезийски изеднически люти чушки, чесън на скилидки рапам, препържено, препечено, прескарено. Ако ми закиселее в стомаха, преглъщам два-три пъти.

                      Да живее свободата от страха от болката и смъртта!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                        Тази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.

                        Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
                        Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
                        След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
                        Накрая няма вода в сготвеното.

                        Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.

                        Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
                        че то хамбургския няма нищо общо с хамбургския само надписа на етикета същия
                        едно пушено рагу да сложиш, по-добре ще замирише.. и с някакъв пълнеж, картофки, гъбки, чушки ала бала каквото ти душа сака, сезона на зеленчука сме а и плодовете не са за бренебрегване,)) много добре узрели дини вече се търкалят...
                        и едно наздраве да кажа на целокупната пивница
                        Last edited by precakanoto; 09.07.2019, 16:31.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                          Тази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.

                          Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
                          Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
                          След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
                          Накрая няма вода в сготвеното.

                          Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.

                          Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
                          Не можах да свикна на вкуса на елдата и от 4-5 години я изоставих като основно ястие. Иначе, всяка вечер съм на апче. Вчера ядох на вечеря вишнап, та и то не помогна. Днес ги ръся с пудра захар. По-бива.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                            Братчедът натюр италианец, женен за една от братчедките на видния чужденеций. Аз съм си 100% дива балканджийка.

                            Голям ти е дерт моят мозък. Писала съм и пак ще ти напиша - недей се притеснява. Количеството му е напълно достатъчно за едно денонощие да ти смъкна IO-то от 100 / ако е толку, да речем/ на 30, че да вървиш и сам да си говориш.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Около 150 е, ама по удобни за мен тестове. Да беше по-младичка, можеше и да го сваляш от горната към незнам си кое ниво на други глави. Ама, уви! Само Чиче може да оглупее кога срещне нашенско римско легионерче и оно му рече: "Не мърдай, бе, не шавай, ше те ръчкам и мачкам." Но то ще е от страх, що не може избега. А ти виж там, кога ще черпиш с грапа, да схванем напълно, що си италианка. Наздраве, Дрънграпа!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

                              Що бе, глупави ли са били?
                              Аааааа, смея ли да се произнеса. Само твърда, че имат нещо общо с нашта кака.

                              Коментар


                              • Тази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.

                                Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
                                Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
                                След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
                                Накрая няма вода в сготвеното.

                                Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.

                                Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.

                                Коментар

                                Working...
                                X