Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не барай пайжината, да се не оплетеш. Що после ще гледаш как ти източват кръвчицата и телесните сокове и ще крещиш "Много ми е гот, искам още от обезболяващия секрет!" Ама той секретът затова е секретен, за да се прилага преди да се усетиш.
Наздраве , на който пие !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПреди да дремна ( 2-3 ч ) ще ви кажа, че тия елди, чии, булгури, лимеци, спелти и камути са за пилци и прасета....
Яжте си бял 'ляб и стомасите и червата ще бъдат предоволни.....2000 г човечеството е облагородявало и подобрявало пщеницата, а сега разни вегани и джендъри се опитват да ни развалят рахата и удоволствието от храната...
После ще се опитат вместо алкохолна ферментация да минем на регенерация и вместо третата благинка в живота да се самоопрашваме, щот така е било модерно...( офффф, добре, че няма да доживея тази гавра с природата...)
Наздраве !
Наздраве, 4i40!
П.П. Снимката е от неделя.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Преди да дремна ( 2-3 ч ) ще ви кажа, че тия елди, чии, булгури, лимеци, спелти и камути са за пилци и прасета....
Яжте си бял 'ляб и стомасите и червата ще бъдат предоволни.....2000 г човечеството е облагородявало и подобрявало пщеницата, а сега разни вегани и джендъри се опитват да ни развалят рахата и удоволствието от храната...
После ще се опитат вместо алкохолна ферментация да минем на регенерация и вместо третата благинка в живота да се самоопрашваме, щот така е било модерно...( офффф, добре, че няма да доживея тази гавра с природата...)
Наздраве !Last edited by 4i40; 09.07.2019, 18:54.
Коментар
-
Добро утро !
Бре, Тарантул неден ...!!!
Какво римско, какво ромско легионерче хващам и за какво ми е да го фащам....
Така съм скапан, че даже нямам сили да местя екрана, за да чета какво сте писали, какво сте пили и яли и с какво Тарантул се замечтал.... да помачка тревата....
Пих 25гр и смятам да полегна...На съм Тодор , но все още приемам поздравления...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеТази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.
Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
Накрая няма вода в сготвеното.
Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.
Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Около 150 е, ама по удобни за мен тестове. Да беше по-младичка, можеше и да го сваляш от горната към незнам си кое ниво на други глави. Ама, уви! Само Чиче може да оглупее кога срещне нашенско римско легионерче и оно му рече: "Не мърдай, бе, не шавай, ше те ръчкам и мачкам." Но то ще е от страх, що не може избега. А ти виж там, кога ще черпиш с грапа, да схванем напълно, що си италианка. Наздраве, Дрънграпа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не можах да свикна на вкуса на елдата и от 4-5 години я изоставих като основно ястие. Иначе, всяка вечер съм на апче. Вчера ядох на вечеря вишнап, та и то не помогна. Днес ги ръся с пудра захар. По-бива.
И тоя маркуч, освен камерата, с която изедникът-лекар ми наблюдаваше корема и дванадесетопръстника, имаше и три телчета, които са грабнали проба от шкембето ми. След седмица докторът каза "Да, хеликум бактер, ето пий Хеликоцин и ще ти мине. Като свършиш дозата (за месец), ела пак да погледнем за утвърждение." Е, мина ми след две седмици, та некак забравих да ходя на доктора, не че ме беше страх.
Това е преди двайсетина години.
До сега си ям каквото душа поиска, индонезийски изеднически люти чушки, чесън на скилидки рапам, препържено, препечено, прескарено. Ако ми закиселее в стомаха, преглъщам два-три пъти.
Да живее свободата от страха от болката и смъртта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеТази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.
Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
Накрая няма вода в сготвеното.
Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.
Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.само надписа на етикета същия
едно пушено рагу да сложиш, по-добре ще замирише.. и с някакъв пълнеж, картофки, гъбки, чушки ала бала каквото ти душа сака, сезона на зеленчука сме а и плодовете не са за бренебрегване,)) много добре узрели дини вече се търкалят...
и едно наздраве да кажа на целокупната пивницаLast edited by precakanoto; 09.07.2019, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеТази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.
Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
Накрая няма вода в сготвеното.
Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.
Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Братчедът натюр италианец, женен за една от братчедките на видния чужденеций. Аз съм си 100% дива балканджийка.
Голям ти е дерт моят мозък. Писала съм и пак ще ти напиша - недей се притеснява. Количеството му е напълно достатъчно за едно денонощие да ти смъкна IO-то от 100 / ако е толку, да речем/ на 30, че да вървиш и сам да си говориш.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Що бе, глупави ли са били?
Коментар
-
Тази вечер, Трак, ще си направя елда с хамбургски салам, същия като "едно време", га бяфми малки.
Елдата се вари също като ориза, съотношение 1:2 до 1:3 вода.
Докато елдата става, запържвам леко доста кромид лук и олио и го насипвам върху варящата са елда.
След това нарязвам на кубчета хамбургския и го изсипвам върху елдата с лука да се сгрее и сподели чувства с другите съставки.
Накрая няма вода в сготвеното.
Ако лукът ти образува киселини, пий ранитидин/фамотидин.
Аз докато не се сгъна от болка, не използвам артилерията едър калибър.
Коментар
Коментар