IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Пъхаш ли й 20олевки в монокините като минава покрай теб на високите токчета по барплота?
    Ми как, ама само в евро, че да си ги харчи после по Талия-та - красотата изисква поддръжка, а поддръжката струва пари - това го знае всеки джентълмен. Освен това, какво са парите, ако не тор, върху която растат красиви цветя Малко са ни Лелите във форума, Вихъре, та затова и сал ашлаците кибичим тук, в очакване някое цвете да ни озари с присъствието си на барплота, явно осъзнало, че дори и прекрасните диаманти светят с отразена светлина, а в тъмното кьоше трудно се различават само по въглводородната си струкртура от обикновени черни въглища

Опс, на Леля май всеха да ѝ горят ушите, затова в нейна чест една кайпириня с пешън фрут - хем да е и тематично , макар че времето не е съвсем лятно, но пък не е и ракийно...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Тоше, тя Леля само се прави с това висене в ъгъла - при достатъчно огнена вода и доволно симпатични младежи не мож я свали от барплота
      Пъхаш ли й 20олевки в монокините като минава покрай теб на високите токчета по барплота?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И в парка гола? Тцъ, тцъ, тцъ, извратиха се вещите жени!
        Кво стана сега!? И ти ли искаш да се включиш в ретуалите?
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Щото е правил много неща. Сериен оправач.
          Баш, ся ме пита една девойка, с колко жени съм спал, та се наложи да уточняваме само спал или И после като рече с колко си правил секс, та трябваше да уточняваме какъв секс и стана весело - абе хубаво е човек да се чувства тийнейджър.

Тоше, тя Леля само се прави с това висене в ъгъла - при достатъчно огнена вода и доволно симпатични младежи не мож я свали от барплота

Наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Като каза студ се сетих. че сънувах едно смешно малко прасенце,(една педя). Появи се от съседен двор и дойде при мен, а го натиснах, за да не квичи и да го тафна, понеже ми се видя много симпатично (това на сън де)
            А щом зимата ще е студена, според поличбите, може и прасенце да трябва по коледата - Вероятно студеното поражда зимни асоциации
            A може би и дядо Коледа (y) ще е в добра форма
            Я, какво прибрано си било. Начи, щеше го прибереш в малкото джобче? И като те хванат, да твърдиш, че това ти е хамстера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не съм с родопска жилка . мацоранка написах за да разчупя обстановката. ама леля нещо си глътна граматиката и отиде да меси баница

Само не разбрах . що ще те налага жената . Щот си направил нещо. или щот не си направил квот требва

Наздраве Груйч.
              Щото е правил много неща. Сериен оправач.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Що питаш? Да не искаш да се включиш в изпълнението им?
                Наздраве, сър!

П.П. Мързи ме да ходя по горите. Близкият градски парк, в който разхождам дебелото псе върши същата работа
                И в парка гола? Тцъ, тцъ, тцъ, извратиха се вещите жени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тоше, ти да не си с родопска жилка, че тоя лаф за мацоранките там съм ги чувал
                  Наздраве и от мен - нещо ми върви напоследък, пък може и да ям бой накрая. От жената
                  Не съм с родопска жилка . мацоранка написах за да разчупя обстановката. ама леля нещо си глътна граматиката и отиде да меси баница

Само не разбрах . що ще те налага жената . Щот си направил нещо. или щот не си направил квот требва

Наздраве Груйч.

Коментар

Наздраве мацоранке.

https://www.youtube.com/watch?v=TADJ1gmFKvE
                    Тоше, ти да не си с родопска жилка, че тоя лаф за мацоранките там съм ги чувал
                    Наздраве и от мен - нещо ми върви напоследък, пък може и да ям бой накрая. От жената

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

https://m.youtube.com/watch?v=iBNm5FlyJvc

Наздраве ! Сър !
                      Наздраве мацоранке.

https://www.youtube.com/watch?v=TADJ1gmFKvE
                      Last edited by Todor Sabev; 16.07.2019, 13:16.

Коментар

Наздраве.
                        https://m.youtube.com/watch?v=iBNm5FlyJvc

Наздраве ! Сър !

Коментар

Точно на юг от нас си има такива проблеми.

Все пак добро утро кръчма
                          Няма такова нещо !
                          Да припомним как е на юг , че някои май лесно забравят кои са

https://m.youtube.com/watch?v=BZsXcc_tC-o
                          Добро утро ,Кръчма !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, сър!

П.П. Мързи ме да ходя по горите. Близкият градски парк, в който разхождам дебелото псе върши същата работа
                            Наздраве.

Коментар

Що, ритуалите да не изпълняваш гола у гората.
                              Наздраве, сър!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Даааа..
                                "Cherchez la femme"

На юг нямат такива проблеми
                                Точно на юг от нас си има такива проблеми.

Все пак добро утро кръчма
                                Last edited by Todor Sabev; 16.07.2019, 10:24.

Коментар

Working...
                                X