If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро и честит празник на Петковците ! ( И на Тарантул, щот и той "Петко" с мъжете)
По стар български обичай, днес се заплождали създанията от женски пол ( кози, овци, крави и ....мадами...)
Усмихнат и спорен ден !
пп Нооо, Тарантул ще почива....
Голям празник, че и пълнолуние довечера. Арахната отдавна не му се е обаждал ишиаса, подаграта и язвата. Чудя се, дали да му спретна некое весело преживяване. Много храчи напоследък по мен, ще трябва да му се набият обръчите.
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
туй са последните домати , мари ... в комбинация с новата рикийца ......слънчевите очила при мъжа и жената имат различно значение , ако не си омъжена , няма смисъл да ти обяснявам ... питай габровката на лични , тя да те светне малко ...
Май леко дискриминационни нотки съзирам...
АКО - така - може да получиш инфото, АКО - иначе - няма смисъл...
Ако доматките са на привършване - има други плодове /знаем, че доматите са плодове/, наздраве!
Дипломирах се в годината на Големата промена. Актуален беше онзи танц с интензивно поклащане на задника. А отличник нивгаш не съм бил. За съжаление? Защото знаем кой ги..... убавите гаджета.
На 9 септември 1944 г ?
Мислех те за малко по-млад ...
Чужденеций, братчедката от Чужденеция ми беше два дни на гости. Пропуснах лова на диво прасИ, ама инак добре си изкарах с нея и колегите й от някакъв хор. Идваха на гастрол у хабитата, че пяха у църквата, де родата се води по регистър.
Днес решиха на тръгване от циливилизацията към онез дълги редове от изгрев до залез слънце, за по-направо да минат през Трявна. По този повод малко екскурзовод го раздавах и навлязох у дълбоките професионални води на Арахната
Наздраве!
хахаха ...от цивилизацията казваш ......чек' да преглътна ...
[ATTACH=CONFIG]n3509326[/ATTACH] ша са упиенча ... ха наздраве !
Чужденеций, братчедката от Чужденеция ми беше два дни на гости. Пропуснах лова на диво прасИ, ама инак добре си изкарах с нея и колегите й от някакъв хор. Идваха на гастрол у хабитата, че пяха у църквата, де родата се води по регистър.
Днес решиха на тръгване от циливилизацията към онез дълги редове от изгрев до залез слънце, за по-направо да минат през Трявна. По този повод малко екскурзовод го раздавах и навлязох у дълбоките професионални води на Арахната
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сигурно заради чумата , доматите са много модни тази година
Наздраве !
И очилата
туй са последните домати , мари ... в комбинация с новата рикийца ......слънчевите очила при мъжа и жената имат различно значение , ако не си омъжена , няма смисъл да ти обяснявам ... питай габровката на лични , тя да те светне малко ...
На кой му липсва косата, бе кьоравалник? Имам косми колкото зъби в устата. Или май обратното беше? Грешка! Колкото подли мисли в главата на Кака, толкова коси имам под калпака.
Кака тиха, скромна и с добри помисли. Начи си плешиф.
Наздраве, Мрънкало!
Много ти странна мечтата - да си спасителка на плажа. Това било мечта на чичетата, да докопат некоя спасителка, да я спасяват. А ти най-много да си джапала в локвите.
Добро утро , Кръчма !
Ти , нали си голям и космат тарантул и може да си забравил вече , ама аз помня какъв кеф е да шляпаш в локвите , като малък А после дали плуваш или се давиш в морето и кой ти помага за едното или другото е друга бира
Нали за детски мечти си говорехме
Наздраве , инсект !
С бира ! Още ми е слънчево и лятно
Малко се пообъркАх в мечтите ти...
Искаш да подскачаш кът младо сърне в морето или да слушаш дърт тарантул по вефа ( мноо му мяза, само че му липсва косата...)...
Наздраве, Лелче !
Усмихнат ден !
На кой му липсва косата, бе кьоравалник? Имам косми колкото зъби в устата. Или май обратното беше? Грешка! Колкото подли мисли в главата на Кака, толкова коси имам под калпака.
Боже, колко несправедливост има по тоя свят! Мажно вече си пие новата ракия, а моето грозде виси високо и се чудя дали не ми е кисело още. Ама, ще трябва се бере, та накрая да ми се услади.
[ATTACH=CONFIG]n3508746[/ATTACH] Добро утро , Кръчма ! Па мойта детска мечта е това Като гледам с инсекта , сме случили на мечти . Можем периодично да си ги случваме
Усмихнат и топъл ден , да имате !
Много ти странна мечтата - да си спасителка на плажа. Това било мечта на чичетата, да докопат некоя спасителка, да я спасяват. А ти най-много да си джапала в локвите.
Коментар