If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чиче , не галене на небцето , ами галене на егото ... кой е по-по-най ...парвенющината никога няма да умре , особена скрита зад "купешки" лафове .
Айде , желая ти и на тебе , някой ден да шариш и ти илядо евро у неко европейски ресторант , белким станеш с два сантима по-висок ...
Чужденеций, преди години в този форум имаше тема, в която доста народ драскаше. Беше приятно да се пише и чете в нея. Докато не я напъплиха заядливци - хора, не можещи да ценят различното мнение, не умеещи да се забавляват, без чувство за хумор... И темата даде фира.
Кръчмата донякъде наподобява тази тема и хората, които публикуват коментари тук, искрено се наслаждават на компанията на пиянките. Дали пишем истини или измислици, дали сме сериозни или се шегуваме - за нас е без значение. Атмосферата за питейното заведение ни допада.
Ако на теб нещо не ти е на кеф - недей да храчиш по нас. Темата Политика е широко отворена за твоето присъствие.
Наздраве!
П.П. Няма да се повтарям за Юпитер и бика
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мооолим! Кой от гръцко село? Един грък е немало там. Турчин един-двама може и да е имало. А хилавата мадама предпазва от кила, херния де, щади язвата, пести храна, бързо се напива и лесно се сваля. Верно, малко по-зла от недохранване и липса на мастни хормони на щастието, но като й угодиш, се скрива в калъфката на възглавката и не се разполага в леглото от край до край. Ама ти би трябвало да си ги спомняш тея работи от далечното ти минало. Но то е базвъзвратно отминало. Наздраве, Дрънчало!
Знаех си аз, че нищо не разбираш от жени. Все търсиш на хляба мекото, грам приключенски дух няма у теб.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мажната не рзбра, че в тази тема има хора дето са прескочили "манджата с грозде" и са на ниво "галене на небцето" в еденето, пиенето и т.н.
Спорен, слънчев и страхотен ден !
Наздраве !
чиче , не галене на небцето , ами галене на егото ... кой е по-по-най ...парвенющината никога няма да умре , особена скрита зад "купешки" лафове .
Айде , желая ти и на тебе , някой ден да шариш и ти илядо евро у неко европейски ресторант , белким станеш с два сантима по-висок ...
За последно ли ти е весело... на пресекулки. Така е, вече ще ти е непрекъснато весело, ще се носиш с блаженоа усмивка и ще избухваш в необоснован смях. Еххх, старост-всевеселост. Глей да не попаднеш на Кака, че ще ти смрази усмивката, ще срази веселието ти и ще те върне в мрачната действителност, сред която проблесва само огъня под казана. А дали ти ще си в казана или ще пиеш отвара от него, зависи само от какините рецепти. И хрумки.
Така си е...
Старият човек трябва да е весел, добронамерен и богат !
Наздраве !
Тракче, ти уж си софийски селянин, но явно не си присъствал на свинска сватба - по-хубаво месо от прясно заклано прасе, вратна пържола, хвърлена на жар в снега навън, аз лично не съм ял, а не е като да не съм опитвал всякакви гурмета и да не съм месояден
Наздраве!
Това ясно, ама знам ли кво ти е пробутал ханджията.
Тарантул, явно гинкото ти действа благоприятно на мисловния процес...
Всичко, което си написал за Кака е напълно вярно.....
Наздраве с гроздов сок !
пп Кака черпи, че и спомни далечното минало....
Може, приемам почерпката, щото какиния гроздов сок още шира. Кака си припомня далечното минало като поглежда в котела. Нали е с рода от сой. Вътре в котела и шептят и се показват.
Коментар