Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Bora / силен, ураганен вятър/В България, се среща само на едно място, макар и в не типичната му форма.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Именно, какичко, никъде не уточних за кого и какво. Май са провеси на въжетата, какенце. Хааааа...
Наздраве, Мрънкало!.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нийде не споменаваш щерките, Мрънкало. Мое и да ми се губят нюансите в писаниците ти, ама тоз път ще се наложи да хвърлиш кърпа на тепиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, Чиче, ма аз съм след десетина дни, засега са само чаветата, което пак си еповод за почерпка де, най-малкото щото тнм си я изпроси отзарана - това май не вървеше на тарантул с шекеромера, ма какво пък, празник е
Last edited by Trakatrak; 24.01.2020, 17:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, Чиче, ма аз съм след десетина дни, засега са само чаветата, което пак си еповод за почерпка де, най-малкото щото тнм си я изпроси отзарана - това май не вървеше на тарантул с шекеромера, ма какво пък, празник е
Нооо, и кога дечицата имат празник, и кога жената се подмладилас още една година, все на таткото трябва да се честити !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това R или Г че да не стават грешки.
a spellcheck-а дявол, нищо не казваВ България, се среща само на едно място, макар и в не типичната му форма.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧРД, Грую !
Да си здрав и усмихнат !
Щастие и радост с толкуз жени в къщата...
Дебели пачки да скъташ за тях !
От класно пиене и убаво ядене да се не отървеш....!
С колкото почерпиш, илядократно да ти се връща !
( нещо на дърта сиганка заприличах...)
Наздраве !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Те вече големи, бре!!! Едва ли ще да ги вършат тези работи у памперса
Наздраве!
Виждам, имаш граматическа грешка в ника. На мястото на "t" май по-удачно е да имаш буквата " r".
a spellcheck-а дявол, нищо не казваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Къде виде, че е за негов рожден ден. Внимателно заобиколих повода и омахах гарнираните кекс-мекс-саксчета. Важното е да отмъкнеш навреме плячката, без да се обясяваш много-много по повод повода. Има да се учиш още, за да се изявяваш като римска бойкиня. Що те първо отмъкват, после се питат чие беше.Груич, да си жив и здрав! Не се впечатляй от изтъркалетналата се годинка, друга се задава.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧРД, Грую !
Да си здрав и усмихнат !
Щастие и радост с толкуз жени в къщата...
Дебели пачки да скъташ за тях !
От класно пиене и убаво ядене да се не отървеш....!
С колкото почерпиш, илядократно да ти се връща !
( нещо на дърта сиганка заприличах...)
Наздраве !
Коментар
-
Е, като не гледаш повода, що тогава му честитиш като за рожден ден!? Правилно ти рекох аз - заспала работа
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Те вече големи, бре!!! Едва ли ще да ги вършат тези работи у памперса
Наздраве!
Виждам, имаш граматическа грешка в ника. На мястото на "t" май по-удачно е да имаш буквата " r"Иначе шоколад много обичат (те го наричат награда) и без него им е трудно и ставането, и лягането. Хубаво че са уцелили някакъв правилен ген и поне засега не им личи от този шоколад - грацилни са, един вид.
Наздраве, на мен ми писна да работя и мисля да го поприключвам този ден
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар