Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКака е пропаднала между бъчвите и е блокирана. Там да си стои. Граби народе! Барът е ваш.
Наздраве!
Мрънкало, перушан рошав! Крий се от справедливия ми гняв под масата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пей, Грую, пей!
Феновете на Левски готвят нещо невиждано на мача с Хамрун Спартанс тази вечер. От сектор "Б" разкриха, че преди началото на двубоя ще бъдат раздадени 18 000 листовки с текста на новата песен за Мъри Стоилов. А на почивката всички на стадиона ще я запеят, за да влезе във фолклора на "сините".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мчи, откога ме в барманка въздигна!? Аз съм скромен потребител.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Явно барманката срещу него. Ей сега ще я мацне и само на маца ще ми стане. Наздраве, Дрънмацо!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Много сърдит мечокът. Кое не му харесва - питието или мезето?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Много сърдит мечокът. Кое не му харесва - питието или мезето?
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Баба Меца сега не й е до мен. Брачен период я тресе. Превъзпитанието се отлага за по-късен етап. а кому ли е и нужно. Язе се много харесвам, такава каквато съм.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАаа, тя Баба Меца ще те изненада по френски, като човешка комедия ще те изненада. А ти, инцидентно възхитена, ще зяпнеш в почуда и ще ръмжиш в отговор, и ще точиш ноктя, па накрая ще склониш..... да поделиш плячката. Около Баба Меца не става да си голема стиска. Що веднъж ще те стисне. Така че приемай го като лагер за превъзпитание, като метод за каляване на волята и средство за самопоправяне. Сънувай я Баба Меца, прегръщайте се с нея, пийте по един ром и дим да те няма, та чак до тиквената губерния бегай да станеш нов човек и блага баба, с позорно, порочно минало. Наздраве, Дрънто!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Мръни, знаеш, при мен фантазията и въображението в достатък. Голям, превелик. И откъм евентуалности не мога да се оплача. Ама за тренировка не ме търси. По ми харесва нещата да стават инциденли, един вид изненада да има
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Къли, според мен и у двете полукълба само еротични вихри се въртят и замитат останалите мисли. Например като видиш Чиче, забравяш, че може те почерпи с дюлевка, ами пред очите ти веднага изскача оня фалически прибор - карабината, та почваш да се увиваш около нея и да кълнеш клетото чиченце. Не ме фърляй в заблуждения, ами се замисли дали и ти да не пофантазираш за разни баби меци, щото дори Балзак е фантазирал за тях. Па ако ти излезе късметът реално да са гоните и припкате, ще видиш, че фантазиите подготвят за секакви евентуалности като един вид тренировка и подготовка за неминуемото. Наздраве, Мрънмецо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не съм сигурна. Анатомията и физиологията отдавна съм ги учила. Ама имам някакви спомени, че логиката е у лево, а въображението у десно. То, не че има някво значение за теб, де. Що фантазиите при теб се такива си остават. Еротични, но фантазии.
Наздраве, Мрън!
Коментар
Коментар