Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
От мен да мине. Наздраве!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мръни, това тук Кръчма, не е предаване Бразди. То не бяха тикви, кратуни, слънчоглед. Сипи някакво питие, че доста се помоткваш напоследък. Хептен забави движенията.
Наздраве!
Коментар
-
Доблестна габроука си тиии - хем ти се свиди, хем те мързи. Елитен екземпляр! Готова си за музея. Но пък може и в хумористичната градина, де ва събират да ви гледат севлиевци, да цъкат с език и да ви хранят със семки. Слънчогледови. При тях и това се ражда. Ще зема да сложа табела "Не хранете екземплярите! Те са ценен вид с тесен хабитат." Щото да позаслабнеш, начи. И да припкаш и подскачаш пред публиката. Де, късмет, де! Наздраве, Дрънбройко!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
По-добре бяла тиква, отколкото кратуна, като теб.
Не мога да меся, не мога да дърпам, ще се прежалваш на тиквеник с готови кори. Стига да се навия да се надигна от дивана. Ама едва ли. Леност ме е налегнала новогодишна, след празнична.
Наздраве, Мрън!Last edited by Trakatrak; 09.01.2023, 20:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бела е твойта тиква деболокора. Слагай масата и да почваме, що свечерява. Друг път ще се изясняваме от кой сорт си и биеш ли на кухо. Сега основната задача е от тиквата тиквеник да стане, че да запълним трапезата. Почвай да месиш, да точиш. Иде твойта Нова година - 13-и срещу 14-и.
Не мога да меся, не мога да дърпам, ще се прежалваш на тиквеник с готови кори. Стига да се навия да се надигна от дивана. Ама едва ли. Леност ме е налегнала новогодишна, след празнична.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Канибал, само семките ли останаха от себеподобното ти? Ама от мен да знаеш - тези са от бяла тиква и не стават за печене. Хвърляй ги и преминавай към следващата, Душко.
Наздраве, Мръни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНе се отклонявай от същността на диалога. Ще ли черпиш или ще почерпиш? Квато си стисната едно жиголо не мое завъртиш покрай теб. Само сеирджии като мен, дето ти гледат излагацията и ти се възхищават, щото си съвършена габроука. Но то сеирджия гладен и жаден не се стои, така че мажи понякога филия с лютеничка, наливай сироп от бел бъз, тургай на масата шепа печени тиквени семки и чакай некой да се залепи за тях. Не за теб. На теб ти се лепят само килограмите. Наздраве, Дрънчилище!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какви спомени имаш само!!! Гледал си мачове от първенството през 1950 година и си се правил на гларус във Варна. Това германки, това чехкини, това полякини ...
Опалянка, обърках се. Народна войска са били домакин. Начи, морето си го гледал през каватаппи.
Наздраве, ТутанМранкон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение2:0. Ако не спазваш правилата, следва служебен резултат 3:0. - Конфискация на съдържанието на избата, на хладилника и на нощното шкафче, де държиш подковите за късни закуски. Здраве да е!
Опалянка, обърках се. Народна войска са били домакин. Начи, морето си го гледал през каватаппи.
Наздраве, ТутанМранкон!Last edited by tnm; 09.01.2023, 01:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Мръни, Кака не черпи. Кака само употребява. А ти поддържай огъня до 17-ти. Масата да е отрупана, оркестърът да свири, балет Максимус да денси.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВаша Сянкост не беше ли Данка? С повече въобъжение може да черпите от днес, та чааааак до 12 януари. Ако искате, може да прогласуваме това свежо предложение. Аз съм “За“. Вий по задължение - също. До тук 2:0. Напълно достатъчно. Почвайте! И недейте се чумери. Ще си причините бръчки. Мозъчни. А това ще ви затрудни съществено. Здраве да е!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Нощеска беше Водици в комбинация с пълнолуние. Пази се, Мрънкало, и не ме гневи, че да не отидеш и ти да правиш компания на лосовете.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ Кръчмата се усеща липсата на Йордан или Йорданка. Сипете нещо, че да отметнем празника.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар