'Морган"-а не съм го пробвал с такива мезета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTrue! за бой съмLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ Кръчмата за работа НЕ се говори, бе алоооооо .....There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе, щях да те викна, ама.... ще кайш жена съм. Имам 40-тина машинки за товарене 280-300 кила еднатакато гледам 6 пъти се нанасям на една машинка, сложно ще ми е
Нищо next time
LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight [HD] - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreenThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеКакто е тръгнало и съм взела нещата за вършене на целия китайски народ мога и твоите да свърша хаха ако искаш разпределяй ги насам
По едно голямо за всички, нали днес има от всичко по много
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПийвате си налЕЕдно малко коняче ако може, че нещо ми стана студено, а имам още работа
По едно голямо за всички, нали днес има от всичко по многоThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеУф, да бе, поднесохме се, ама какво да се прави, като даже за виртуална пиячка не ставам! Кой каза наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДемек сички требва да ощастливени ... за да са щастливи?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар