IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще оправя мивките в банята и кухнята, ще ми сложи нови котлони на готварската печка (щото нещо им стана на моите, не разбрах какво ) а аз ще стоя и ще провеждам качествен контрол над извършваните от него дейности
    Last edited by artemida_sofyanska; 21.01.2013, 12:37.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Кафето или готвача да я държи будна цЕла нощ?
      P.S.Сега сигурно и Артиту ще ти каже "Да ти се връща тъпкано"
      Ся, готвача треба да е кат бразилско кафе, т.е да държи Артиту будна цела нощ като да е обърнала една чаша бразилско кафе
      Остава загадката кво ща я прай, за да я държи будна де...
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Пък готвача требва да е кат бразилско кафе - да е горещ, да силен и да държи Артиту будна цела нощ
        Наздраве!
        Кафето или готвача да я държи будна цЕла нощ?
        P.S.Сега сигурно и Артиту ще ти каже "Да ти се връща тъпкано"
        Life won't wait for you.

Коментар

Требва да е както казва Бон Скот - "Face of an angel, smiling with sin.Her body .... Venus with arms".
          Пък готвача требва да е кат бразилско кафе - да е горещ, да силен и да държи Артиту будна цела нощ
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Какво се хилиш....На тебе ще ти чете приказки за приспиване в 8ч.....
            Кой и какво ще прави

абе вече е петък следобед, работата върви някак по-бавно от обикновено

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1G4isv_Fylg

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              +1

Какво се хилиш....На тебе ще ти чете приказки за приспиване в 8ч.....

Коментар

Требе си сирвитьорка.
                Требва да е както казва Бон Скот - "Face of an angel, smiling with sin.Her body .... Venus with arms".
                Life won't wait for you.

Коментар

• Ох, ох боли ме коремчето...кой изяде шоколадовите бонбони

Коментар

Требе си сирвитьорка. И готвач - тоже. Него с Артиту освен за готвене и за други неща мое да го ползваме.
                    +1

Last edited by artemida_sofyanska; 18.01.2013, 17:49.

Коментар

Айде без преврат.Като нема чаши ше пия от бутилката "Капитан Морган".Ама сервитьорката ше требва да наемаме.
                      Требе си сирвитьорка. И готвач - тоже. Него с Артиту освен за готвене и за други неща мое да го ползваме.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Доб-ър...д-ен,
                        Наздрае, на сички.
                        Днеска обедвах без бира, та требе се наваксва с твръдо гориво...
                        Тоа серсемин Клчо май оди у друга кръчма да порка!?!?

Предлагам да го смениме!
                        Не съм съгласна!
                        Ся ша са аргументирам:
                        С това неявяване по служба; нехайното отношение към интериора, екстериора и човешкия фактур; доставка на питиета без бандерол; мезета без надпис "Стара планина" и ред други непорядки ме навеждат на мисълът, че те това е целта на Колето - да го импийчнем и да си живей спокойно, без ангажимент ...
                        Ма що!? Кат са фанал на хорото - ще друса кълки!
                        Мечо

Коментар

• Айде без преврат.Като нема чаши ше пия от бутилката "Капитан Морган".Ама сервитьорката ше требва да наемаме.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Доб-ър...д-ен,
                            Наздрае, на сички.
                            Днеска обедвах без бира, та требе се наваксва с твръдо гориво...
                            Тоа серсемин Клчо май оди у друга кръчма да порка!?!?

Предлагам да го смениме!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Коле, трябва да купиш една съдомиялна за Кръчмата!
                              С Бенжи изпоцапахме де що чаши, кани и буркани имаше. Пък ми е противопоказно да плакна посудата - мое да ми се олющи лака маникюра ...
                              И много пайжина са е събрала по ъглите. Имам разни притеснения - дан са обеся докато си пия Бакардито. Обстановката започва да ми действа кат инхибитор на глътката

Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Двама приятели разговарят в кръчмата.
                                - Вчера жена ми така ме разстрои, че вече втори ден пия!
                                - Дааа... Скъпо ни излизат тия жени...
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X