Колчо, гледам по другите теми как цяла кохорта от новобранци, които им рипнаха акциите около януарските подскоци, как си мислЪт че морето е колене.Та се сетИх за едни други времена ..... сИпи по една Загорка от Резерва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение... туй заведение са посещава от дами.......Снощи си говорих с една,която между друго вметна че се гордее с мерака си понеже го има непрекъснато
....Пък уж дискутирахме НАсериозно както казват по южните БГ-ширини
- не че онуй е несериозно
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hittransactions Разгледай мнениеВъйййййй Пьянициии ! К*Р за Вальо Загубено и наздраве за СВ. Трифон, А са бармаанннн - Дай един грог да те *ба !!!!
Божке, накъде са е затирил тоя свят ...!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХи-хи..
Аз се чудя що съм такъв палавник за възраста си...пък тя лелята си постилала килимчето....
пп Тнм, ти много знаеш за тези треви....Знаеш, пък си траеш....
П.П. Семейна традиция.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХиииих, анасон...
Чиче, кажи на леля да се приглася, щот той анасона е от тревите на Афродита
Аз се чудя що съм такъв палавник за възраста си...пък тя лелята си постилала килимчето....
пп Тнм, ти много знаеш за тези треви....Знаеш, пък си траеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКак сте пияндури и сладури..???
Аз се сгрях с 2х30 гр ракийка ( джинджифил + звездообразен анасон....за една седмица е станала) и ми е гот...
Пробвайте...чудна е...
Чиче, кажи на леля да се приглася, щот той анасона е от тревите на Афродита
П.П. Днес намръзнах и като се прибрах изпих половин чаша червено вино.
Наздраве!Last edited by tnm; 04.02.2013, 22:36.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСамо за питиета. Чесно...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц, от 25 г ме боли главата....
27-30 г са ми на душата.....И това ще мине ...
Коментар
Коментар