If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте пияници и сладурчета....
Фръцлоо, само да попипам....за работата, че не виждам много добре...
Да си вдигаш крачето, да си духаш пръстчето или да си правиш педикюр си се забързала..???
Рано е наздравици, но да работите днес с усмивки....
Баш! Ни е рано.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Равносметката от днешния ден "от пет задачи имаме свършени три и половина"
Оставям ви със здраве и отивам да върша еей такива работи
Здравейте пияници и сладурчета....
Фръцлоо, само да попипам....за работата, че не виждам много добре...
Да си вдигаш крачето, да си духаш пръстчето или да си правиш педикюр си се забързала..???
Рано е наздравици, но да работите днес с усмивки....
Да бе, да! После като ми излезе име на пиянде, да въря и да обяснявам, чи нямам сестра!
Едно ирланско ... кайве за мен и един сок от арония за Мечо, моля!
Не знам какво е арония, ама ако е евтино, аз плащам.
Да бе, да! После като ми излезе име на пиянде, да въря и да обяснявам, чи нямам сестра!
Едно ирланско ... кайве за мен и един сок от арония за Мечо, моля!
Мечо
Ми нека да е червено винце ... една кана ... пък тя да е поне два литра! Щот преди час се прибрах от събрание на съкооператорити и ощи не мога да са усефера.
....Щот преди час се прибрах от събрание на съкооператорити и ощи не мога да са усефера.
Така е, когато нещата не са ви устроени архи-надеждно
...В мечтаниях старых кооператоров много фантазии. Они смешны часто своей фантастичностью. Но в чем состоит их фантастичность? В том, что люди не понимают основного, коренного значения политической борьбы рабочего класса за свержение господства эксплуататоров. Теперь у нас это свержение состоялось, и теперь многое из того, что было фантастического, даже романтического, даже пошлого в мечтаниях старых кооператоров, становится самой неподкрашенной действительностью....
Ленин о кооперации - Впервые напечатано 26 и 27 мая 1923 г. в газете «Правда»
№№115 и 116 .......
Съветът ми е, да внедрите провокатори в нездравите елементи и да ги разедините,действайки подмолно.......
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Черпавам ви по едно питие, кой каквото душата му иска.
Ми нека да е червено винце ... една кана ... пък тя да е поне два литра! Щот преди час се прибрах от събрание на съкооператорити и ощи не мога да са усефера.
Мечо
Коментар