IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Е как мое ти се лепне нещо положително. То не мое да има привличане между + и +, требе си минуси .
    Жалко че не пия кат едно време
    Този коментар си го записвам като комплимент
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тянкее.... и антирекламата е реклама.....

пп Нали знаеш, че таргета ми е 50 + годишни, млади кандидат баби За тях и това е супер...

Наздраве !
      Пазиш си здравето ти ... Помъдрял си с годините
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Преди няколко часа говорих с двамата си най-добри приятели. На единият му свършила карантината, а другият в момента още е болен от короната. Горе-долу са добре, като се вземе предвид, че двамата са диабетици с придружаващи заболявания.

Дружно ме наплюха каква съм проклетия, дето дори коронавируса не ще ми направи посещение на добра воля. Пък ми се пишат на най-добри приятели.
        Наздраве, тайфата!
        Е как мое ти се лепне нещо положително. То не мое да има привличане между + и +, требе си минуси .
        Жалко че не пия кат едно време
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

пп Нали знаеш, че таргета ми е 50 + годишни, млади кандидат баби За тях и това е супер...

Наздраве !

​​​​​И ти ли, Бруте! Знаеш кВо да търсиш!

МноО станаАме на клона...

За тях не е сигурно, дали подобен таргет е супер, ама така си мислим, де...

​​​​​​

Коментар

• Преди няколко часа говорих с двамата си най-добри приятели. На единият му свършила карантината, а другият в момента още е болен от короната. Горе-долу са добре, като се вземе предвид, че двамата са диабетици с придружаващи заболявания.

Дружно ме наплюха каква съм проклетия, дето дори коронавируса не ще ми направи посещение на добра воля. Пък ми се пишат на най-добри приятели.
            Наздраве, тайфата!
            Мечо

Коментар

Шест презерватива за три месеца, няколко литра ракия, малко вино, уиски, текила и абсент за два месеца ... Сменяй ника.
              Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Ako e за 2 месеца ....може....
                Шест презерватива за три месеца, няколко литра бира, малко вино, уиски, текила и абсент за два месеца ... Сменяй ника.
                Наздраве!
                Last edited by tnm; 03.11.2020, 13:53. Причина: Обърках напитките на Грую
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да не е било абсент, че там умопомрачението е жестоко Га бях в брюксел преди 2 години май беше, залупих 10-на бири, 3 големи вискита, половин кило греяно вино и 5-6 текили с две чашки абсент - така ме цепеше главата следващия ден, че ни брюксел гледах, ни нищо, пък до Брюж така и не стигнах, ма им събрах очите на белгийците, само дето не се провикнах булгаааар, булгаааар, като прихванах през кръста една пияна хамериканска девойка, де почти се строполи в скута ми, щото беше решила да танцува на масата
                  Наздраве!

Ako e за 2 месеца ....може....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да не е било абсент, че там умопомрачението е жестоко Га бях в брюксел преди 2 години май беше, залупих 10-на бири, 3 големи вискита, половин кило греяно вино и 5-6 текили с две чашки абсент - така ме цепеше главата следващия ден, че ни брюксел гледах, ни нищо, пък до Брюж така и не стигнах, ма им събрах очите на белгийците, само дето не се провикнах булгаааар, булгаааар, като прихванах през кръста една пияна хамериканска девойка, де почти се строполи в скута ми, щото беше решила да танцува на масата
                    Наздраве!
                    Надявам се си я придържал , без да я спираш . Лудостта е много готина ! И заразна , почти като Короната
                    Подсети ме за любима песничка

https://m.youtube.com/watch?v=b2QiLaQDhY0
                    Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Един на вино , друг с айрян , трети с нещо неопределено и някой трезвеник тук-там.... Ожаднях ! И се сетих за едни устни , с дъх на мастика ли , морфин ли ... Упойващи

https://m.youtube.com/watch?v=3XUBNc1jHqY
                      Наздраве !
                      Наздраве!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще си здрава до семинара. След него ще си лепнала нещо популярно я като ленинска болезнь, я като емилзолас страдания. Добре че има антибиотици. Наздраве, Дрънпозитивче!

Преблагодарна и дълбоко трогната съм от загрижеността ти. За да туширам надигащите се в теб опасения, ще си направя кръвен тест за повдигнатите симптоматики преди да те сритам по масата.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Last edited by tnm; 03.11.2020, 10:18.
                        Мечо

Коментар

Ба, нямаш! Един път да се изхрача връз монитора на лафтопа докато общувам с теб и по въздушно-капков път ще ти лепна коронавируса. Ама резултатите казват че съм здрава кат камък. Не се налага да се самоизолираш.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Ще си здрава до семинара. След него ще си лепнала нещо популярно я като ленинска болезнь, я като емилзолас страдания. Добре че има антибиотици. Наздраве, Дрънпозитивче!

Коментар

Ако бях на мястото на Тарантул, щях да напиша :
                            А калъфа сложи ли го ....?
                            Кой калъф? Латексовия ли?

Коментар

• Един на вино , друг с айрян , трети с нещо неопределено и някой трезвеник тук-там.... Ожаднях ! И се сетих за едни устни , с дъх на мастика ли , морфин ли ... Упойващи

https://m.youtube.com/watch?v=3XUBNc1jHqY
                              Наздраве !

Коментар

Ако бях на мястото на Тарантул, щях да напиша :
                                А калъфа сложи ли го ....?
                                Сега има да се чуди какво е това калъф и къде се слага. Затормозяваш сивото вещество му и му навяваш спомени.
                                Наздраве, 4i40!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X