IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Дамите, дето се напиваме в тази Кръчма, сме ощетени ... и дискриминирани ...
    Начи са ако искаш стриптийз .... just do it.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Има демокрация ъф корс. Позволено е всичко което не е забранено.Забранени са чалгата и мъжкия стриптийз.....
      Дамите, дето се напиваме в тази Кръчма, сме ощетени ... и дискриминирани ...
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Що лишаваш Тнм от впечатления и положителни емоции...Не е демократично....
        Ми, никак не е. Ся, ако изпадна в дълбока печал и депресия!?
        Мечо

Коментар

Има демокрация ъф корс. Позволено е всичко което не е забранено.Забранени са чалгата и мъжкия стриптийз.....
          Що лишаваш Тнм от впечатления и положителни емоции...Не е демократично....

Коментар

Мноо авторитарно. Мисля, че някак си по ще ми върви пиенето, ако у Кръчмата има и извесна доза демокрация....
            Life won't wait for you.

Коментар

В Стара архива.Само Колчо има достъп.
              Мноо авторитарно. Мисля, че някак си по ще ми върви пиенето, ако у Кръчмата има и извесна доза демокрация....
              Мечо

Коментар

Аааа..., тогаз де го е протокола от решението на Управителния съвет!?
                В Стара архива.Само Колчо има достъп.
                Life won't wait for you.

Коментар

Наздраве!
                  Тенк ю.Да ти се връща двойно.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Много отдавна предложенията бяха отхвърлени категорически.
                    Аааа..., тогаз де го е протокола от решението на Управителния съвет!?
                    Мечо

Коментар

Дайте да ям и да се нАпия, че ми писна на ..... от простотия. Мама му стара.

Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ко стана със СПА-то и балет Максимус?
                        Много отдавна предложенията бяха отхвърлени категорически.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Тука няма "няма" ...
                          Ша знайш !
                          Знам, знам
                          Ко стана със СПА-то и балет Максимус?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Дайте да ям и да се нАпия, че ми писна на ..... от простотия. Мама му стара.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Няма няма, ама няма и сервитьорки, требе сам да си отварам биите, заболе ме пръсто!
                              Ай наздраве, кво се губиш, да не одиш по протести, там не се пие серьозно
                              Ода ...
                              Дале е серьозно, ша разбЕреш, ако доеш...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                Няма няма, ама няма и сервитьорки, требе сам да си отварам биите, заболе ме пръсто!
                                А го няма и Ицо да я отвори с айн цу цвайн цу .... бите шойн ...
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X