Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе другари не моя си спомнъ к'во решиме по въпроса със стрипизьорките.Ше ги наемеме или да?
Лично ге проверявам ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз все пак си мисля, че има сланина в склада. Не може да се живее само от алкохол
не ставай смешен...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеК'во има за обед?
дА !!!
...
Ъъъ ... за ядене и пиенье де ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqАми зависи от сиренцето . Ама айде , няма да се глезя от сутринта . Каквото сипеш .
Въпреки , че малките неща са важни
http://www.youtube.com/watch?v=kcpuP0uvwUYПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи аз одя у гората събота и неделя. Сега е още петък, бре!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиий как се е кротнало времето - вали тихичко и напоително. Обстановката е изключително подходяща за засядане у Кръчмата
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар