Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqСамо се прави , иначе и вижда и чува . И кръчмата върти , като никой друг . Кръчмар - един път ! Много си го уважавам нищо , че пъпът му е хвърлен в склада и като се завре там излизане няма . Ама го подведоха с тоя циганин по европейски
Как мой СКЛАДА да удумваш ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКонтраста нещо се губи ... баницата трябва да се консумира с боза
Баницата с боза се еде, в некоя пропаднала, полуфалирала закусвалня... на крак ...
с блажна книжка увита ...
ТУК НЕ Е така !!!
Колтурно убслужване ... 100 %
Ченийка, ЧИСТА чаша (и кана) за айрянчето, условия за поддръжка на личната хегеена (след хранене - си умийш ръцете и муцуната, не да ми ходиш по улиците - се излагаш с блажната уста ..), ВИСОКУКВАЛЕФЕЦИРАН персонал, БЕЗДЪНЕН СКЛАД и БЕЗУПРЕЧНА ЛОКАЦИЯ с паркомясто, метро, летище, пристанище, телевизор, телеграф, телефон и ефтин интернет...
Та .. боза евентуално на Мечов мога налея, ама малка ..
налЕ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКонтраста нещо се губи ... баницата трябва да се консумира с боза
А не е зле и да се консумира баклава с гореизброените ичкии !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКое това "третото"!?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е, баница без айрян е като бел леб без сиренье. Правилно си я направил закуската и богоугодно !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСа кАжи за третото нещо и дамите ще заколат.!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, и едене си требе ...
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Аз ш'се придържам към здравословното - НаздравеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКо сЯ....Ся кат преди т'ва .....сипвай и да се почваме,ш'си губим времето с разни теста ли ...пък и вчера ядооме ...всеки ден ли
Ден йедене,ден пиьене
Наздраве!
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар