IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• благодарско, Любче и аз хапнах пица, ама вчера, но съдържанието на алкохол съм си го запазил за довечера - ще гледам турнора на шампионките по тенис в Армеец и после ще обърна 2-3 малки
    Благодарско, пич си, и не се засягай толкова. Да си жив и здрав, това е важното, другото се намества. Ей и от мен малко - ти си моряче, ще оцениш и съдържанието, и градуса, пък може и на място да си го опитвал. Наздраве (виртуално)
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Стана време за обяд....

Черпя Грую с пица (не постна) и айран, това е каквото ще се обядва днес в къщи - включително и децата (защото са само до обяд, защото държавата не може да осигури места в детска градина, щото съм моряк и рупам от баницата ).
      Е, ако не му е под достойнството да седне на скромната моряшка трапеза с домакиня учителка със заплата 450 лева, с които рупа от баницата на държавата

Наздраве

П.П. Груючо, за тебе има каквото искаш - ракия, вино, бира, уиски, водка.... Нашите гости са скъпи
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Хмммм, кво общо имат тук Вълците!? Важното е, че не ме страх от Мечки!

А, мечките и те са хора !!! Като носиш сладко няма страшно.

Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не те ли е страх от Вълци ???
          Хмммм, кво общо имат тук Вълците!? Важното е, че не ме страх от Мечки!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Наздраве, клиентела на Кръчмата!
            Цели две нощя се разхождам из природата ... много романтично, много
            Не те ли е страх от Вълци ???
            tnm

Коментар

• Наздраве, клиентела на Кръчмата!
              Цели две нощя се разхождам из природата ... много романтично, много
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Добро утро и наздраве на цялата кръчма . Черпя кой каквото иска , че пак изтърсих глупост .
                Тъй както съм седнал, мога ли да изям една торта ???

Не е глупост. Част от истината.
                Но и грешка да беше, грешката е свобода. Който не греши е роб.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  Добро утро и наздраве на цялата кръчма . Черпя кой каквото иска , че пак изтърсих глупост .
                  Лелче, на дедо сладураната, да си жива и здрава с таз тортичка, ма де прибави едно Хенеси, че да се сетя де съм седнал!
                  Наздраве и хубав ден на всички!

Забраих - не се коси за глупостите, че като погледна другите теми и не ми се излиза от храма
                  И това ще мине ...

Коментар

• Седам на компа и хоп - кръчмата е отворена, така че мога да се включа с едно ирландско с двойна добавка!
                    Наздраве и хубав ден!
                    И това ще мине ...

Коментар

• Да започнем седмицата с едно малко питие - за отскок и блясък в очите.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ааа, аз у кръчмата революции не правя, там крия оружието и ДИНАМИТА !!!

http://www.youtube.com/watch?v=pR30knJs4Xk
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Айде сИпете,де ....

Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Айде сИпете,де ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X