Пих една топла бира - топла, щото навън е -1, а бирата +4 градуса...... Кефф....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМани, ко знайш един доктор какъв зор виде докат ми сваляше статуса
Коментар
-
Ами сменяйте ги тея доктори бре! Ето тази ви препоръчвам горещо на посетителите тука, човека и се е доверил и няма никакви проблеми
http://www.youtube.com/watch?v=QENnaLOC4co
Ай наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЛеле Лельо, зе ми думите от устата!!!
Мое ли за мене да е котлетче - пак поради дохторска забрана
Тънъмънче - готино е да ми забраняват - моменталически вътре некъде у душата ми се събужда онова дяволче, българското, демек "тоа па че ми каже, аре у лево"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqНещо силно огладнях изведнъж . Една голяма пържолка с червено винце , дали ще може ?
Мое ли за мене да е котлетче - пак поради дохторска забрана
Тънъмънче - готино е да ми забраняват - моменталически вътре некъде у душата ми се събужда онова дяволче, българското, демек "тоа па че ми каже, аре у лево"И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАко мое за дедо само добавката, че дохторката ми е забранила да пием кафеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтария Бен черпи сички с ирландско двойно кафе по случай отпуската.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqТогава съм на голям бърбън с много лед . Наздраве !
А музика черпиш ли или ще си пием тихичко ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДали ?
Аз искам достъп , ама самостоятелен . Без придружител . Едва ли ще е склонен Колето , някой да му тършува там , до като той чака пред вратата , нервно потропвайки с крак и гледайки , през ключалката .
Ко ? Ко ?
Достъп до СКЛАДА ???
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар