Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкровище, ам то холестерола и триглициридите ги има у мезета, не у питиетата, бре.
Поне такиз спомени имам от едно времи. Мъ той, човек еволюра, може да е взел да ги продуцира и от алкохол
Греам не обяснил добре-като пиеш повече натоварваш черния дроб и той се омазнява/уголемява/ и започва едно нарастване на холестерола и триглециридите в кръвта заради по ниската му работоспособност
Ако пожелае ще му изпратя едно евтино и здравословно решение на проблема-минал съм по пътя
ей браво голям голhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма друг свят. Прераждаш се в човек подобен на тебе и почваш отначало. И така вовеки веков.
Дето казват, че ако имаш грехове ще се преродиш в лисица, не е верно, не ги слушай.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБАШ!!! Ша чакаме некой да са напий и ша му го пробутаме - не трябва зян да ставаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДофтора казА за алкохола по п-п.Пък аз бирата и виното не ги броя за алкохол та зат'ва.От рома не могат да ме откажат обаче.А мезетата това е верно.Ама гледам да е чисто месце а не кремвирши и наденици.Абе ше видиме.Да изкараме още десетина - петнайсе години на тоя свет па да видиме как е на другия.
Дето казват, че ако имаш грехове ще се преродиш в лисица, не е верно, не ги слушай.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкровище, ам то холестерола и триглициридите ги има у мезета, не у питиетата, бре.
Поне такиз спомени имам от едно времи. Мъ той, човек еволюра, може да е взел да ги продуцира и от алкохолLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзложих се. Нищо. Мухлясалото го фърли. Замезвай с желто и оревиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе и така става.Вече го пробвАх и съм доволен.Требвало да спирам алкохола заради холестерола и триглицеридите ... а з спрех уискито и минАх на винце..
Поне такиз спомени имам от едно времи. Мъ той, човек еволюра, може да е взел да ги продуцира и от алкохолПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе и така става.Вече го пробвАх и съм доволен.Требвало да спирам алкохола заради холестерола и триглицеридите ... а з спрех уискито и минАх на винце.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСтанимашкият мавруд е тежко вино. По ша му оди кайзер пастърма.
Наздраве, Бенджи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВинцето - добре. Ама що ми пробутваш туй сирене с изтекъл срок на годност!?
Я го скивай кво е мухлясало.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам Кръчмата пълна с добри питиета и добри мезета.Хвалъ на таквизи кръчми.Аз ще гледам мача с асеновградски мавруд и пастърмичка от птиче месо..
Наздраве, Бенджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Язе па винце ти викнах
Наздраве tnm !!!!?
Я го скивай кво е мухлясало.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар