Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГреяната ракия се пие по фсяко време на денонощието.
П.П. Фанала съм се на бас с един колега.
Ако той спечели, ша му купя уиски, квото той пожелай. Ако аз спечеля, ша ми купи ром /напитка/.
Бенджи, с теб ша пием първокачествен барбадоски ром /напитка/Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГреяна ракия ..?!?!?По това време ..?!?! Моооже.
П.П. Фанала съм се на бас с един колега.
Ако той спечели, ша му купя уиски, квото той пожелай. Ако аз спечеля, ша ми купи ром /напитка/.
Бенджи, с теб ша пием първокачествен барбадоски ром /напитка/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМоменталически слагам от сланинката с червено пиперче....мммммммммм
Наздраве и убав ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГреяна ракия ..?!?!?По това време ..?!?! Моооже.
Наздраве и убав ден!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа тоз сняг дет префърча, най му ходи една грея ракия
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа тоз сняг дет префърча, най му ходи една грея ракия
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве на сичките потребители на алкохолни питиета!
П.П. До колкот имам спомен, некво мухлясало и фмирисано сирени остана да се търкаля у чинията. Демек - ша спазим традицията.
наздраве на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДубрутру,
Желая на всички пиьеници, трезвеници и неориентирани убава седмица, и понеже може да се ядат разни сирена, таа седмица, на тех най върви червено, евентуално и розе!
Айде наздраве!
П.П. До колкот имам спомен, некво мухлясало и фмирисано сирени остана да се търкаля у чинията. Демек - ша спазим традицията.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар