Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Ааааа, как ли пък не. Ще чакам аз до утре сутринта. Бърз, не бърз въглехидрат, изяждам го още сега
.
П.П. Бенджи, ако не успея да сваля омразните 2 кила, дет съм ги лепнала където не трябва - ти ще си виновен
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дубрутру банда!
Фърлих един поглед по темата, та по въпроса за помненето и записването си спомних едно доста точно указание, записано върху етикет на бутилка вино, некъде къде след сухия режим в страната на възможностите - "След изваждане на тапата бутилката да се държи изправена."...Хитро!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕкстра.
Кофтиту у случая беше, че "писателят" се пресети къде в 21 часа за съответното задължение.
За благодарност получих поздрав с тази песничка:
http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАре наздраве бре
Ама яко и мощно, не като чалгаджии и поп-фолк маниаци
http://www.youtube.com/watch?v=l_X4ELpBVAU
Rock Rock Rock!!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата ..... отиде ми въздържанието тая вечер, мамка му ..... дофтура ше ме убий....
Ама яко и мощно, не като чалгаджии и поп-фолк маниаци
http://www.youtube.com/watch?v=l_X4ELpBVAU
Rock Rock Rock!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, тоз мозък ни е даден да мислим, не да помним.
За помненето е измислено писането
Наздраве, Бенджи, наздраве, 4i40!
Наздраве, Тнм !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, тоз мозък ни е даден да мислим, не да помним.
За помненето е измислено писането
Наздраве, Бенджи, наздраве, 4i40!
Чиърз дет'се викаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе се притеснявай...То аз забравям а какво остава за тебе.........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа човек дето се изненада от купешки думи, бая такива употреби в едно изречение
Абе забравям мамка му .... пусто ЕГН ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиий, кви са тез купешки думи - хера ... !? Да не свързано нещо с гръцката митология
Съкровище, ти не рече ли, че забравяш? Ми за листата от гинкото думат, че помагали за избистряне на паметта.
Наздраве!
П.П. Преди години се събират студенти биолози от различни европейски държави. Кой знае английски, кой не знае ..., ама фсички "чуват" латинския /горе -долу/.
Българският професор по фитоценология ги изкарва на Витоша и започва да им показва де що плевел има.
По едно време студентка от Испания притичва до него с една цъфнала тревичка и го пита кое е растението.
Професорът го поглежда за продължително и достолепно отговаря:
Еbemligo officinalis
Латинският терминът officinalis се използва за обозначаване на лечебни растения.
Абе забравям мамка му .... пусто ЕГН ....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар