За успеха на Алберт! И за още много призови места!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За разтраканата отракана кака една Мадейра блудкава с тънък намек колко далек сакаме да я отпратим. Наздраве, Дрънимади!
Още дълго ще ми търпиш присъствието, ще пълниш чашите и ще режеш мезето. Ами, гледай, намери Lelq, защото и за музиката трябва да се грижиш в нейно отсъствие.
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Рекох, че по роднински те е ухапала мухата цеце, та си заспал. Ами ти в противоречие се измъкна изпод масата и започна да раздаваш прошка. Вместо да напълниш чашите.
Това тук Кръчма, ней родова среща на Мрънкалото в Извънгеография! Сипи вино, вместо да сипеш рими!
Наздраве, Мръни!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПростено да е на всички каки, ако са с пълни баки! Простено да е на всички спекуланти, ако не обират всички аванти. Простено да е на всички модератки, ако не ползват всичките си хватки!
Това тук Кръчма, ней родова среща на Мрънкалото в Извънгеография! Сипи вино, вместо да сипеш рими!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Както беше казал Стефан Командарев:
"За да отвориш една бутилка вино, 14 мускула се ангажират - така че това си е един вид фитнес...." Сега, за фитнес вече е късно. Бог - високо. Цар - далеко. А съвсем до ръката - алкохол.
И ако случайно стигнете до там, да ви нарекат пиян, не се стресирайте! Това е едно такова странно състояние, в което знаеш, че си съвършен, но не можеш да го докажеш. Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Добро утро, Мрънкало!
Кака отдавна е излязла от тази възраст, с която се свързва подтичването. Леки, бавни и плавни движения с минимум разход на енергия. В близост до масата, в полуизлегнато положение, като древна римлянка.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Таа кака вчера от рано се е натракакала. Е, бива, що цела година теа празници чака, та да тича гола из храсталака на лозята с дамаджанка винце у ръката. Нека тича! Все пак да поглежда назад и да не припира много напред, щото да я стигнат и санкционират. Хм, вчера май са я стигнали. Ха, наздраве!
Кака отдавна е излязла от тази възраст, с която се свързва подтичването. Леки, бавни и плавни движения с минимум разход на енергия. В близост до масата, в полуизлегнато положение, като древна римлянка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
От сутринта съм запразнувала Св. Трифон Зарезан с цел, къде над вечер да се прехвърля на Св. Валентин.
Честит патронен празник на Кръчмата и на Мрънкалото най-вече, защото той се явява личен пияница и любовчия на заведението.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеРазни хора, разни идеали, разни празници. Днес е всенародното празнуване. Наздраве с цунка!
Честит патронен празник на Кръчмата и на Мрънкалото най-вече, защото той се явява личен пияница и любовчия на заведението.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Аз целогодишно съм в частична хибернация. Първо се нахранвам и напивам хубаво, а след това спя продължително - няма зима, няма лете.
Наздраве, Мрънкало!
Мъжките мечки могат да не заспят, стига да намират храна през зимата. За женските обаче, изпадането в хибернация е задължително. През февруари се раждат малките мечета. Ако мама Меца не спи, няма как да ги изхрани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВидно е, че ти завиждаш и имаш фалически синдром, но така Господ те е създал. Ние можем само да помагаме. Помеждудругото, като как си през зимата - в хибернация или активити. За един приятел (Чиче) питам, дали да наобикаля хабитатя или да прави "Остави!"до пролетта. Ама, то на пролет и баба знае. Друго си е да изненадаш Мецана в поза "Не ми дърпай снега, бе маниак ткъф!" Да ти дръпнат снега ти пожелавам и наздраве!
Наздраве, Мрънкало!
Мъжките мечки могат да не заспят, стига да намират храна през зимата. За женските обаче, изпадането в хибернация е задължително. През февруари се раждат малките мечета. Ако мама Меца не спи, няма как да ги изхрани.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Бонжур, Мрънкало!
Приветствията, които ми отправяш приемам с благодарност, макар видно е, че ми завиждаш, заради изброените съвършенства. Напреко древната ти порода, ти не си успял при дълго протичащия при теб процес на еволюция в превръщането на маймуната в хомо сапиенс до край, щото твърде си се зациклил на хомо екертус, особено на някои части от тялото
Наздраве!
Коментар
-
Драга Кака, хич не си пияна, само от малка имаш нездрав, нетрезв поглед към нещата... и вещите. Сметаш, че мъжете са ти вещ, що си веща да ги разиграваш и они са длъжни да ти се натегат сутрин - с коктейлче, на обед - с винце, па и цела вечер до съмване - с ромче. А после разправяш, дето си била трезвеница и дряновица. Дряновица може и да си, но трезвеница - никогаш. Наздраве, Дръндренке!
Приветствията, които ми отправяш приемам с благодарност, макар видно е, че ми завиждаш, заради изброените съвършенства. Напреко древната ти порода, ти не си успял при дълго протичащия при теб процес на еволюция в превръщането на маймуната в хомо сапиенс до край, щото твърде си се зациклил на хомо екертус, особено на някои части от тялото
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар