If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде по-ведро ако може.
Пак се избуши темата, Тнм я няма - някъде из чужденеция, Греъм си пие усикито тайно и не в полза на черното дробче, а леля сладко се е приспала, понеже събира сили за уикендксото късане на синжиря и т.н.
Наздраве (на който е налице)
Ни съм у Чужденеция. Изпратила съм там пълномощен представител и контролирам изпълнението на възложените задачи дистанционно - по телефона.
Всичко си е по реда - сутришна проверка, вечерна проверка, вдигат знамето, свалят знамето ... такива ми ти работи.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Айде по-ведро ако може.
Пак се избуши темата, Тнм я няма - някъде из чужденеция, Греъм си пие усикито тайно и не в полза на черното дробче, а леля сладко се е приспала, понеже събира сили за уикендксото късане на синжиря и т.н.
Наздраве (на който е налице)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
разчувствахте ме преди няколко дена падре и чичо, признавам, че ми извадихте душата, до ниво сълзотворен газ (щом аха да се разцивря) та аха да започна раздавам прегръдки и целувки и се сетих за един форумен лаф - "мъката си ще изплача в капачка от ракия" ) (да е в унисон с темата)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
И негърчетата бяха негърчета, а сега... едни негри! Даже единият (уж по-добрият) доди при вас, а ние взехме баш тоя дето цял сезон му се радвах какво е дърво, и се кефех че играе за най-омразният отбор :
Коментар