If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Седмицата започна добре....
На 200 мл уиски съм....Кирка съм... /да не пиша мотика, че може да ме броят за обсебен.../ ...не беше обсебен.....? /пристрастен към инструмента мотика/... не беше пристрастен.... де да знам ..на 200 гр всичко ми е едно и също....
Наздраве
Ся ..., не мога да си изкривя душа и да кажа, че не ми допада това, че си съпричастен с мен. Щото аз съм по-важната 1/3-та част от домочадието
Ама ич не си падам по гръцка музика - там не мойм се разбра. То и за глада и боя толко ще се разберем, де-
Хайде, наздраве с едно метакса, да сме в унисон с музикалния фон на коментари ти
Все за нещо ще се разберем...
Наздраве с тъмна бира !
пп Утре като се върна от вилата с кофа салати,торба репички и плик с рукола, ще ударя две по 50 гр....
Палавник
Аз като обърна две чаши с алкохол и веднага азиатския ми ген вземе превес над европейския. Та значи, тоя ми особеност предизвиква у мен желанието за сън ... да му се не види.
Наздраве!
За тебе само глад, бой,.....и гръцка музика..... Това го пиша от съпричастност към 1/3 -та по-важна част от семейството.
Пак едно "равноправие" ми се върти в главата - едни се веселят а другите бачкат...
Абе...НАЗДРАВЕ....
Ся ..., не мога да си изкривя душа и да кажа, че не ми допада това, че си съпричастен с мен. Щото аз съм по-важната 1/3-та част от домочадието
Ама ич не си падам по гръцка музика - там не мойм се разбра. То и за глада и боя толко ще се разберем, де-
Хайде, наздраве с едно метакса, да сме в унисон с музикалния фон на коментари ти
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пияници! Днес съм изпратила по едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция - на агрофитнес и селскостопански туризъм:cool:.
А аз в знак на съпричастност отидох да аудиенция при мама и тати и пих червено вино с мезе. Мъка, мъкаааа ... всеки с отговорностите си
Наздраве!
За тебе само глад, бой,.....и гръцка музика.....
Това го пиша от съпричастност към 1/3 -та по-важна част от семейството.
Пак едно "равноправие" ми се върти в главата - едни се веселят а другите бачкат...
Абе...НАЗДРАВЕ....
А за еВане нещо ще кажеш ли? То след пиенето идва и желанието за секс
Палавник
Аз като обърна две чаши с алкохол и веднага азиатския ми ген вземе превес над европейския. Та значи, тоя ми особеност предизвиква у мен желанието за сън ... да му се не види.
Наздраве!
Мечо
Пияници! Днес съм изпратила по едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция - на агрофитнес и селскостопански туризъм.
А аз в знак на съпричастност отидох да аудиенция при мама и тати и пих червено вино с мезе. Мъка, мъкаааа ... всеки с отговорностите си
Наздраве!
А за еВане нещо ще кажеш ли? То след пиенето идва и желанието за секс
Пияници! Днес съм изпратила по едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция - на агрофитнес и селскостопански туризъм.
Наздраве!
Мечо
Коментар