Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлажите ли ?
Наздраве !
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМое да рекна само едно:
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
пп Днес на вилата дойде едно маце ( котка..). Това как де се тълкува игнажденски ?Ааааааааналогичен случай
По принцип котарангенса носи успех и късмет на живеещите у къщата - ако сам е избрал да се позиционира там.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп Днес на вилата дойде едно маце ( котка..). Това как де се тълкува игнажденски ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, днес провесихме на терасата горе-долу същото количество суджук и около 2 кила телешка пастърма.
Начи ... от мен мезето, от теб червеното вино
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАбсолютно....
Кът не моем да го вдигаме до 9 ет , ще го спускаме.....
С въдицата от тавана....
Наздраве !
пп Днес на вилата дойде едно маце ( котка..). Това как де се тълкува игнажденски ?Ааааааааналогичен случай
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛокумът инхибитор, думаш!?
Наздраве!
П.П. За катерене до деветия етаж по фасадата на блока, няма много желаещи, ша знайш.
Кът не моем да го вдигаме до 9 ет , ще го спускаме.....
С въдицата от тавана....
Наздраве !
пп Днес на вилата дойде едно маце ( котка..). Това как де се тълкува игнажденски ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНа мен локума ми действа като спирачка...
пп Сега поне ми стана ясно какво пазят кучето и пушката...
Щото досега си мислех, че вардят "съкровището ", а то се оказаха 50 кила благинки на терасата.......!?
Наздраве!
П.П. За катерене до деветия етаж по фасадата на блока, няма много желаещи, ша знайш.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение4i40, ти дочака ли някоя, преди действието на локума да е преминало?
пп Сега поне ми стана ясно какво пазят кучето и пушката...
Щото досега си мислех, че вардят "съкровището ", а то се оказаха 50 кила благинки на терасата.......Last edited by 4i40; 20.12.2014, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега съм сигурен какво ще варди ловеца !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, днес провесихме на терасата горе-долу същото количество суджук и около 2 кила телешка пастърма.
Начи ... от мен мезето, от теб червеното вино
Наздраве!
Сега съм сигурен какво ще варди ловеца !
Коментар
Коментар