IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Плановете са да изкарам година - година и половина при снобите .... да окърша езика , и някоя стинка да заделя .Тъкмо през това време ще настъпи и момента да си подновя личните документи и да се разпоредя с иманетата си
    После => Еквадор

    Наздраве!
    Братчед, отидеш ли у Еквадор, губиш ме кат братчедка.
    Фчера качих два етажа у мола с ескалатора и започнах да си търся хаповете.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      ..После => Еквадор
      https://www.youtube.com/watch?v=fPsMR7HvuZM
      Life won't wait for you.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Язе съм си купила машинка за вакуумиране ... за по-голяма трайност.

        П.П. И ся ... в коя част на света ша трябва да идвам да си похапвам мелбата!?
        Гледай да не е много надалеч, щото имам световъртеж и немое да пътувам с аероплан.
        Наздраве!
        Плановете са да изкарам година - година и половина при снобите .... да окърша езика , и някоя стинка да заделя .Тъкмо през това време ще настъпи и момента да си подновя личните документи и да се разпоредя с иманетата си
        После => Еквадор

        Наздраве!
        Страхът трудно се преодолява само със знания

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Мерси за рецептата.....Ще пробвам още тази седмица...
          Отворих една бутилка мавруд за празника и сега ме влече към възглавницата.....
          Наздраве !
          Пенсио, пенсиоооооооо...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Спец съм
            Но това не е сърце .... прекалено дебело е за сърце
            Аз точно от сърца си правя мезетата - де свински,де телешки
            Изчиствам от жилите вътре в сърцето,нарязвам на приемливи далъмчета,засипвам ги със сол в кофичка и престояват така 24ч за да издърпа кръвта,после 12ч във вода да се отмие солта(впоследствие да не се спаружи много и да стане на подметка),после подправки - чубрица,чер пипер смлян,червен пипер.Пробвал съм да прибавям някаква саламура във водата,но не ми хареса .... казвам това,защото не ми беше минало през акъла идеята на кака ( )да го топна за 2ч във вино след водата.
            Требе да го дебнеш да не пресъхне мноо,че нема отрязване или ухапване.В подходящия момент се прибира у Ладилника,увито в найлонов плик


            Наздраве!
            п.с Времето е доста влажно и едва ли ще се вместя в оставащия ми месец на това местообитание,че да си направя и таз година .... мъ като се установя ще ми е първата работа,хем веки ще е пролет
            Язе съм си купила машинка за вакуумиране ... за по-голяма трайност.

            П.П. И ся ... в коя част на света ша трябва да идвам да си похапвам мелбата!?
            Гледай да не е много надалеч, щото имам световъртеж и немое да пътувам с аероплан.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Ако е друго месо се вари,сърцето нема нужда
              Мерси за рецептата.....Ще пробвам още тази седмица...
              Отворих една бутилка мавруд за празника и сега ме влече към възглавницата.....
              Наздраве !

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Не съм чувал...Няма ли да стане много суха и жилава.....тази гладка мускулатура, трябва да се вари дълго време.......
                Ако е друго месо се вари,сърцето нема нужда
                Страхът трудно се преодолява само със знания

                Коментар


                • Life won't wait for you.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Не чичо, не варено. От телешко сърце става яка пастърма, аз питам тая дали е такава или дали някой си прави.
                    Спец съм
                    Но това не е сърце .... прекалено дебело е за сърце
                    Аз точно от сърца си правя мезетата - де свински,де телешки
                    Изчиствам от жилите вътре в сърцето,нарязвам на приемливи далъмчета,засипвам ги със сол в кофичка и престояват така 24ч за да издърпа кръвта,после 12ч във вода да се отмие солта(впоследствие да не се спаружи много и да стане на подметка),после подправки - чубрица,чер пипер смлян,червен пипер.Пробвал съм да прибавям някаква саламура във водата,но не ми хареса .... казвам това,защото не ми беше минало през акъла идеята на кака ( )да го топна за 2ч във вино след водата.
                    Требе да го дебнеш да не пресъхне мноо,че нема отрязване или ухапване.В подходящия момент се прибира у Ладилника,увито в найлонов плик


                    Наздраве!
                    п.с Времето е доста влажно и едва ли ще се вместя в оставащия ми месец на това местообитание,че да си направя и таз година .... мъ като се установя ще ми е първата работа,хем веки ще е пролет
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Какво не ти е ясно бе , Бенджи ?
                      Човека си е сварил телешко сърце.......
                      Отдавна не бях правил карантии.. Миналата седмица сварих един надървен език....
                      с подправки и като го пекнах за 5 мин в масло стана чуден...
                      Не'ам идея какво "говориш" ... на някакъв странен език .... аз само си хапвам такива нещица ....
                      Life won't wait for you.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Мезето на снимката, не е ли телешко сърце, като му гледам цвета и влажността..
                        Идея си не'ам ...
                        Life won't wait for you.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Не чичо, не варено. От телешко сърце става яка пастърма, аз питам тая дали е такава или дали някой си прави.
                          Не съм чувал...Няма ли да стане много суха и жилава.....тази гладка мускулатура, трябва да се вари дълго време.......

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Ся ..., това на снимката не е мое произведение, ама мяза досущ на моята пастърма.
                            Месото е червено, защото е използвана телешка рибица.
                            Тя се държи няколко дни в морска сол, чубрица и скилидки чесън. За да се запази червения цвят се добавя и съвсем малко захар.
                            После се изкисва един ден във вода, след това се кротва за 2 часа в бяло вино. Изважда се и една нощ стои притисната между букови дъсчици, после се овалва с готова смес от червен пипер и разни подправки и на терасата
                            След около една седмица вземаш танурчето /кръгла като чинийка дъска/, режеш тънко и викаш:
                            Наздраве!
                            ммм, мерси от мен, ще пробвам

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Какво не ти е ясно бе , Бенджи ?
                              Човека си е сварил телешко сърце.......
                              Отдавна не бях правил карантии.. Миналата седмица сварих един надървен език....
                              с подправки и като го пекнах за 5 мин в масло стана чуден...
                              Не чичо, не варено. От телешко сърце става яка пастърма, аз питам тая дали е такава или дали някой си прави.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                ?
                                Мезето на снимката, не е ли телешко сърце, като му гледам цвета и влажността..

                                Коментар

                                Working...
                                X