IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Съм го забравил.Я ми припомни, порфавор.
    http://www.investor.bg/forum/showthr...80#p1422939483
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Братчеда умен, бре! Шъ го тръшне тоз испански за нула време.

П.П. А за цветоусещането при дамите и мъжете /дето го фметваш у другата тема/
      В зората на човешкото съществуване жените били събирачи, а мъжете ловци.
      Затова еволюционно дамският мозък се е приучил да улавя и най-малкия нюанс .. нали разбираш семена, плодове, търсиш сред листа и треви, отличаваш и намираш.
      Докато мъжете ловували и трябвало еволюционно да развият чувство за разстояние, обем, време ... щото трябва да го уцелиш това пусто животно, иначе - гладддд.
      Наздраве!
      Съм го забравил.Я ми припомни, порфавор.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Вярно е, че имат най-голяма площ включена в национални и природни паркове на череп от населението, но режимът в тях не е така строг както в "белите" държави.
        Спомням си, че преди време дори добиваха нефт в един от националните си паркове.
        Опитаха се да изтъргуват спирането на експлоатацията на находището срещу половината очаквани приходи, но вече не помня дали успяха.
        Мисля, че онези с пандичката се включиха и маймуните на клона станаха в повече.
        Наздраве, с каквото пият там в онази девета дупка на кавала!
        А ,уцели право в десятката
        Чудех се какъв пример да дам .... едно време в БГ можеше да изкараш от май до октомври по нашето черноморие,по къмпинги и палатки безгрижно. Звучи прекрасно,ако не беше народната милиция да ти се мота из краката, и в повечето случаи нещо да не си и удобен и да и пречиш точно на мястото,където си се установил.
        Ъъъъъ .... абе филма "Кецове" ако сте гледали е доста показателен. Е,с това лудо застрояване,с милиция,без милиция, все тая - просто не остана такава възможност
        Не си въобразявам,че там няма да има органи на реда,но едва ли ще са чак толкова досадни

Уффф,прииска ми се директно за там да фърчах,а не за влажния,мухлясъл Остров.

Лека вечер
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Буонос ночес ... комо естас .... ихо де пута ....сиеста .... И това ти стига ......... А също и "дос сервесас, порфавор" ...
          Братчеда умен, бре! Шъ го тръшне тоз испански за нула време.

П.П. А за цветоусещането при дамите и мъжете /дето го фметваш у другата тема/
          В зората на човешкото съществуване жените били събирачи, а мъжете ловци.
          Затова еволюционно дамският мозък се е приучил да улавя и най-малкия нюанс .. нали разбираш семена, плодове, търсиш сред листа и треви, отличаваш и намираш.
          Докато мъжете ловували и трябвало еволюционно да развият чувство за разстояние, обем, време ... щото трябва да го уцелиш това пусто животно, иначе - гладддд.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Виж .... казвал съм,че не търся облага.
            Търсил съм не диващина,а държава с приемлива инфраструктура и въведени улеснение за живот.Как да ти го кажа за да ме разбереш ..... примерно: загледах се снощи в един сайт колко банкомата се падат на 100к народ - е, падат се 47 .
            Ти замислял ли си се колко са банкоматите в градовете в БГ ,след първите три в класацията по големина .Загледах се също,след като няма железница ,колко им струва бензина - цена: 0,57 $ .Така и не съм намерил инфо на какво ниво им е интернета,но почти съм убеден,че е на приемливо ниво
            Всякакви такива удобства,в комбинация с приятния климат, и надеждите да са приветливи и отворени хора, наредиха Еквадор на челно място в избора ми.
            А и се слави,че е доста ориентирана в насока защитени територии и паркове,което ме кара да мисля,че се оказва някакъв контрол ,т.е не е диващина и безконтролие. Тези двете ,последните, си ги имаме и тук .... ако тях търсех нямаше да ми дойде на акъла да отивам на другия край на света

Наздраве!
            Вярно е, че имат най-голяма площ включена в национални и природни паркове на череп от населението, но режимът в тях не е така строг както в "белите" държави.
            Спомням си, че преди време дори добиваха нефт в един от националните си паркове.
            Опитаха се да изтъргуват спирането на експлоатацията на находището срещу половината очаквани приходи, но вече не помня дали успяха.
            Мисля, че онези с пандичката се включиха и маймуните на клона станаха в повече.
            Наздраве, с каквото пият там в онази девета дупка на кавала!
            Мечо

Коментар

Мдаа ,проблемно е с тоз испански,но .... но неофициалният е английски
              Просто е предпочитаното място от щатските пенсионери,които се заселват там и за да ги ухажват,за да припечелят от тях,се надявам да се говори масово английски
              А и тези туристи все си мисля,че повече употребяват английски ,отколкото испански

Наздраве!
              п.с Брех,никъде не обявяват за паднал самолет бре
              Буонос ночес ... комо естас .... ихо де пута ....сиеста .... И това ти стига ......... А също и "дос сервесас, порфавор" ...
              Life won't wait for you.

Коментар

Звучи добре Ако знаеш и испански действай
                Мдаа ,проблемно е с тоз испански,но .... но неофициалният е английски
                Просто е предпочитаното място от щатските пенсионери,които се заселват там и за да ги ухажват,за да припечелят от тях,се надявам да се говори масово английски
                А и тези туристи все си мисля,че повече употребяват английски ,отколкото испански

Наздраве!
                п.с Брех,никъде не обявяват за паднал самолет бре

Коментар

Търсил съм не диващина,а държава с приемлива инфраструктура и въведени улеснение за живот.Как да ти го кажа за да ме разбереш ..... примерно: загледах се снощи в един сайт колко банкомата се падат на 100к народ - е, падат се 47 .
                  Ти замислял ли си се колко са банкоматите в градовете в БГ ,след първите три в класацията по големина .Загледах се също,след като няма железница ,колко им струва бензина - цена: 0,57 $ .Така и не съм намерил инфо на какво ниво им е интернета,но почти съм убеден,че е на приемливо ниво
                  Всякакви такива удобства,в комбинация с приятния климат, и надеждите да са приветливи и отворени хора, наредиха Еквадор на челно място в избора ми.
                  А и се слави,че е доста ориентирана в насока защитени територии и паркове,което ме кара да мисля,че се оказва някакъв контрол ,т.е не е диващина и безконтролие. Тези двете ,последните, си ги имаме и тук .... ако тях търсех нямаше да ми дойде на акъла да отивам на другия край на света

Наздраве!
                  Звучи добре Ако знаеш и испански действай
                  Life won't wait for you.

Коментар

Ми ходи в Белиз.Там и данъци няма.Хем ще може да управляваш офшорките на Кръчмата и посетителите и

Наздраве!
                    Last edited by katilarium; 02.02.2015, 23:27.

Коментар

• Ми ходи в Белиз.Там и данъци няма.Хем ще може да управляваш офшорките на Кръчмата и посетителите и
                      Life won't wait for you.

Коментар

• А ве за мен, Михаела Маринова е най-добрата, и е истинският X-Factor!!!

Наздраве!

Коментар

И все пак .... що точно Екуадоооор ... а не примерно Венесуелла ....?
                          Хъх,мързи ме да пиша,но ... по-дълго и сложно е,отколкото ще успея да опиша в няколко реда
                          Симпатизирам на Чавес,но не чак толкова
                          С нагласата съм,че в Еквадор животът тече някак по-спокойно .... в оня стил на олимпийско спокойствие,някак лежерно , но пожелаеш ли да се развихриш винаги е възможно,поради особняшките туристи, предимно сърфисти по плажовете. Те би требвало да са с дух на свободни, волни хора ..... което във Внецуела някак ми се вижда невъзможно да им бъде позволено чак толкова поле за изява да си веят байряка.
                          Та като говоря за сърфисти - да, насочил съм се към плажните райони,но допирателната ми с морските хора ще е желанието за живот "по течението" , "ден за ден" .
                          Другото - заминавам предимно заради хората тук.Разочарован съм. Разочарован съм,че тук всички са с претенции за "бели" хора ,а се оказват примитивни примати.
                          Докато там - аз поне ги имам за изостанали,но поне не претендират с това ..... и почти сигурно е,че греша и ще са по цивилизовани от нас, т.е ХОРА .
                          Във Венецуела едва ли е така,просто режимът няма да им позволи да са себе си

Коментар

• И все пак .... що точно Екуадоооор ... а не примерно Венесуелла ....?
                            Life won't wait for you.

Коментар

Ооооо, 26 ще ми допадне в онаа жега
                              Сигура

Втрещи ме 25
                              Братчед, ти бирата мое да си я пиеш и у Кръчмата.
                              В Еквадор те изпращаме с мисия - да промениш популационната генетика у района
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Обсъждаме едни изброени неща,в сайт, който пуснах снощи.

Наздраве!
                                Абе схванах ама викам да не съм се объркАл ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X