If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, де ... разликата не беше чак толкова голяма, но напълно достатъчна, за да почувства дискомфорт
Може да си е мислил че го сваляш и от това да се чувства дискомфортно. Аз не се се сещам за някой мъж който да се чувства дискомфортно от това че танцува с висока жена. То това е по-скоро женски дискомфорт когато танцува с по-нисък мъж.
Тц, бре! Човекът си имаше тежка непоносимост към мен. Погледът му редовно беше зареян в празното пространство зад някое от раменете ми.
П.П. Той не ми е надничал в деколтето, но един друг момък беше направил подобна грешка. На сутринта след купона като си включил компютъра, "ситуацията" цъфнала като тапет на монитора му.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
Наздраве!
Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сипвай там каквото имаш. Когато ме черпят не съм твърде придирчива.
П.П. Шегувам се. Благодаря за почерпката! Беше написал хубави неща в Чарът на Нещата. Жалко е, че си ги изтрил.
Ама - вие - кВо сЯ? Опозиция ли го раздаваТЕ? Защо наричаТЕ "хубави" - безобразните неща??? Не сте ли съгласна с мнението на Модерацията?
Наистина, не бях стигнал още до "дълбоката вода", ама - вие и сами ще си ги преживеете тия красоти..., някой ден..., в друг живот..., в паралелна вселена... и така - нанайсе...
Човек, или е безобразен, или - не. Среден път няма! Късно е да ми се лепят такива етикети, като "безобразен" /безобразно пишещ/. Отдавна зная какъв съм. Знаят го и хората, на които държа...
Пожелавам ви хубавите, истински неща и впечатления /в подходящата компания/ - да напишат най-хубавите неща в съзнанието ви и в красивите очи на всички дами тук, отворени за светлината и красотата...
В тоя смисъл - права е Съни: на мига схвана ситуацията и ми показа изход, за което съм й благодарен. ...
Още 2 безобразни фотосчета: от Дубровник, горе - крайната точка на лифта от Стария град. Ако не са достатъчно безобразни – може и да останат тук, ама – все тая... /другото, ако имам време – ще го давам като линкчета – по съвета на Съни/:
Коментар