IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Е, де ... разликата не беше чак толкова голяма, но напълно достатъчна, за да почувства дискомфорт
    Може да си е мислил че го сваляш и от това да се чувства дискомфортно. Аз не се се сещам за някой мъж който да се чувства дискомфортно от това че танцува с висока жена. То това е по-скоро женски дискомфорт когато танцува с по-нисък мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      то на тази песен и голяма разлика в ръста направо може да зарови глава в тях
      Е, де ... разликата не беше чак толкова голяма, но напълно достатъчна, за да почувства дискомфорт
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А той те е гледал в циците
        Тц, бре! Човекът си имаше тежка непоносимост към мен. Погледът му редовно беше зареян в празното пространство зад някое от раменете ми.

П.П. Той не ми е надничал в деколтето, но един друг момък беше направил подобна грешка. На сутринта след купона като си включил компютъра, "ситуацията" цъфнала като тапет на монитора му.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Това една жена как може да те накара да страдаш, друг никой не може да го направи.
          Блус и нос между циците - това си е опит за убийство

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това една жена как може да те накара да страдаш, друг никой не може да го направи.
            Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Домашни любимци допускат ли се в тази пещера!? Дежурна съм по Дебело псе, та затова питам.
                Наздраве!
                Има си кът за домащни любимци ама той е отвън под навеса.Не знам с моята котка как ще се разберат ...
                Life won't wait for you.

Коментар

Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
                  Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
                  Наздраве!
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                    Ми това https://www.youtube.com/watch?v=Lli99OmkPwM с нещо студено и свежо . И честит празник на патерица
                    Тенк ю.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ми това https://www.youtube.com/watch?v=Lli99OmkPwM с нещо студено и свежо . И честит празник на патерица
                      Аз пък си мисля за това https://www.youtube.com/watch?v=wYrnzBbE_Vg с нещо топло, но пак свежо И... Аксел винаги ще е Велик, дори и на патерици
                      Last edited by kev; 12.05.2015, 23:48.

Коментар

На който каквото душата му иска ...
                        Домашни любимци допускат ли се в тази пещера!? Дежурна съм по Дебело псе, та затова питам.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
                          Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Какво сервираш в твоят хол ?
                            На който каквото душата му иска ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Холчето на вилата .....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Сипвай там каквото имаш. Когато ме черпят не съм твърде придирчива.

П.П. Шегувам се. Благодаря за почерпката!
                                Беше написал хубави неща в Чарът на Нещата. Жалко е, че си ги изтрил.

Ама - вие - кВо сЯ? Опозиция ли го раздаваТЕ? Защо наричаТЕ "хубави" - безобразните неща??? Не сте ли съгласна с мнението на Модерацията?

Наистина, не бях стигнал още до "дълбоката вода", ама - вие и сами ще си ги преживеете тия красоти..., някой ден..., в друг живот..., в паралелна вселена... и така - нанайсе...

Човек, или е безобразен, или - не. Среден път няма! Късно е да ми се лепят такива етикети, като "безобразен" /безобразно пишещ/. Отдавна зная какъв съм. Знаят го и хората, на които държа...

Пожелавам ви хубавите, истински неща и впечатления /в подходящата компания/ - да напишат най-хубавите неща в съзнанието ви и в красивите очи на всички дами тук, отворени за светлината и красотата...

В тоя смисъл - права е Съни: на мига схвана ситуацията и ми показа изход, за което съм й благодарен. ...

Още 2 безобразни фотосчета: от Дубровник, горе - крайната точка на лифта от Стария град. Ако не са достатъчно безобразни – може и да останат тук, ама – все тая... /другото, ако имам време – ще го давам като линкчета – по съвета на Съни/:

http://snimki.be/store/1/921431266249.jpg

http://snimki.be/store/1/331431266318.jpg

Благодаря за оценката. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X