Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение... Да, тоа МНОО слап ще дойде...
Чак ми стана тъпо фчера..
баси..
Стиви заслужаваше да го изпратят с победа поне...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВече е 10,40 а Роджърс още не е подал оставка, баси .......
Чак ми стана тъпо фчера..
баси..
Стиви заслужаваше да го изпратят с победа поне...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве банда !
Оцелях...
пп За съжаление безценните напътствия на Тнм, ги чета със закъснение....!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве банда !
Оцелях...
пп За съжаление безценните напътствия на Тнм, ги чета със закъснение....Life won't wait for you.
Коментар
-
бях гледам видео то телевизията за някакмо момче спечелило олимпиада по химия от пмг васил друмев. а нямало пари за книги на задълбочено ниво по химия
1 min · Like
Dobri Krumo еми защо от ДДС-то не се купуват и дават на учениците без пари такива книги. в БГ ДДС-то е 20% в Италия,Испания за храна дрехи обувки книги е 10% ДДС-то в Германия за същите стоки 12% за Англия 8%. в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни
Like · Reply · 2 mins
Dobri Krumo без ззадълбочено учене на диференциална геометрия диференциални уравнения, матрици,тройни интеграли ,органична химия,комплексен анализ по математика не може да има в България производство на машини,електроника а без това не може да живеят добре хората и да има високи заплати и без диференциални уравнения не може да има земеделие.един учебник на задълбочено ниво от горе споменатите науки е от 200 евро нагоре. от нашите данъци трябва партиите да купят такива учебници от САЩ,западна европа и и да ги дадат безплатно на хората да се учатв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Звъни ми снощи телефона и аз със целият си умен акъл взех, че се обадих.
Едно стадо състуденти се позиционирали на границата на ареала ми и ще празнуват 24 май /на 23 май, разбира се/
Понеже знам какво ще последва, учтиво отказвам. Оказва се обаче, че групичката е започна да празнува около обяд и не склонна да приеме моят отговор. След 20 минутни обяснения, разбирам, че няма да я бъде на моята.
Ставам, разплитам си косата, обличам си червената рокля, покачвам се на високите токчета и се обаждам на племенника да ме закара до мястото на срещата.
Докато пътувам се сещам, че е наложително да предупредя пълноправните членове на домочадието за събитието. По-едрата 1/3-та, който е изпратен с мисия у Чужденеция, разбира от първата дума, по-дребната 1/3, който си почива от мен у баба си и дядо си, изисква повече обяснения - с кого ще съм, къде ще съм, в колко ще се прибера ... опитва си да си присвой моите контролни функции.
И така ...
Влизам у реалната кръчма и поръчвам си ром. Изненада - това питие го нямат.
Тогава коняк!? Ъъъъ ... само Плиска и Метакса. Слушам и не вярвам на очите си.
Ама уиски имат поне 10 вида!!!!
Следват песни и танци на народите. Колегите са избрали кръчмата с конкурц - цяла вечер само чалга, а за почивка гръцко и сръбско. Наложи се да ходя и да си поговоря с момъка, дето пуска музиката.
Когато звездите започнаха да избледняват, а небето на изток да розовее, си повиках едно такси и кротко се прибрах у пещерата. След като приех приветствията на дебелото псе, се тръшнах и заспах.
Да, ама не.
В 07:30 на мама безценното камъче ми звъни да ме попита как съм. Как може да съм, като съм си легнала в 5 часа!? Изсъсках му и затворих.
Баща му, милият, издържа до 08:30 и ми се обади да ме попита как да си приготви пуешкото филе за обяд ...
С ужасТ установих, че само дебелото псе ми влиза у положението.
П.П. Честит празник и наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар