Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Алооу, пикаещият като червен индиянец, оправили се ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНяма не искам...
ша пИййшш ена бира !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРом или в краен случай - коняк!
Като знам какво ме очаква, предпочитам израно да започна с опиянението
Наздраве!
ша пИййшш ена бира !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа ДЕЦАТА ?
В деветинещо БИРА ?
Моооже...
За ДЕЦАТА, съм готоф на сичко !!!
Като знам какво ме очаква, предпочитам израно да започна с опиянението
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, сипи! Да пием по едно за здравето на децата ни!
Наздраве!
В деветинещо БИРА ?
Моооже...
За ДЕЦАТА, съм готоф на сичко !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ех, тез тоалетни - доста неща се случват!особено ако не са чисти по български....
Gotthard - Feel What I Feel - https://www.youtube.com/watch?v=kIWZ6Kzwm7Y
Наздраве с розе от Търговище!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧервеното, без МЕСО нам не ми върви...
Ама щом си рекла.. Ще ида да порръчкам жаравата..
нещо теребе да ЦВЪРЧИ.
То, вече му е време да залагаме зимните мезета.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе бре, уплашвам се.....
Иначе, нЕма се боиш ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТоз пък ?
уплакваш ле са ?
КОЕТ СИ ТРЕБЕ, ТО СИ СЕ НАЛАГА !!!
дА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоле, а стига с т'ва едене и пиене, че започнах да си мисля и за третото.....
уплакваш ле са ?
КОЕТ СИ ТРЕБЕ, ТО СИ СЕ НАЛАГА !!!
дА !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧервеното, без МЕСО нам не ми върви...
нещо теребе да ЦВЪРЧИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУ моят хабитат се отвори едно убаво, пивко време.
Колето да вади каните с червеното вино и да се започва.
Наздраве!
нещо теребе да ЦВЪРЧИ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар