IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Въпреки летните темпериментери да се наблегне на мерлото - таа година шеи убуу. А, мухлясалото сиренце мое се комбинира с пастърмичка!
    На дедо куклата е полвин лит... метър и две кила и двеста, ама с бузките си става 3 и 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И вие да сте живи и здрави и Св. Мина да дава мир и спокойствие на семействата ви!
    Наздраве и хубава вечер!
    Да ти е жива и здрава, умна и красива, весела и щастлива !!!

Коментар

• Въпреки летните темпериментери да се наблегне на мерлото - таа година шеи убуу. А, мухлясалото сиренце мое се комбинира с пастърмичка!
      На дедо куклата е полвин лит... метър и две кила и двеста, ама с бузките си става 3 и 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      И вие да сте живи и здрави и Св. Мина да дава мир и спокойствие на семействата ви!
      Наздраве и хубава вечер!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добре, де ... Не си 120 кила, ами само 102 /85 оки правят 102 кила/.
        Наздраве!
        В извън система СИ,съм 0.085 тона
        Сипите,мога да нося

П.С. наздраве Въле
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Наздраве.

Чиче не бой се нема ти дам голям отпор цифром и словом съм 85 оки,не знам що реши,че съм 120,да не бъркаш с компотите ми
          Иначе,давай илачи,че вече не виждам изход.
          Чай на Ламбрев?
          Не мога да се откажа обаче от киселото зеле,ще го извадя тоя бъбрек,но зелето си не давам
          Добре, де ... Не си 120 кила, ами само 102 /85 оки правят 102 кила/.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Така, като ме гледате, все още над масата,... изглеждам ли ви като дедо на втора внучка?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Честито!!! Да ти и жива и здрава!
            Наздраве!

П.П. Ми ... Хенесито ти е малко явно. Колето да ти сипи, че да може с кеф да се търколиш под масата във връзка с повода
            Мечо

Коментар

• Така, като ме гледате, все още над масата,... изглеждам ли ви като дедо на втора внучка?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Браво бе....
                Аз докато хвърча по задачите, вие туканка ядете, пиете, в парка ходите ( на разхода де...)и от зор камъни вадите.....( Хемилио ще трябва да го ступам, въпреки 120 му кила....Не слуша и страда...)

Наздраве !
                Наздраве.

Чиче не бой се нема ти дам голям отпор цифром и словом съм 85 оки,не знам що реши,че съм 120,да не бъркаш с компотите ми
                Иначе,давай илачи,че вече не виждам изход.
                Чай на Ламбрев?
                Не мога да се откажа обаче от киселото зеле,ще го извадя тоя бъбрек,но зелето си не давам
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  От известно време имам споразумение някои сутрини да си пия кафето в турски ресторант , който отваря на обед и поради този факт ме третират , като част от персонала . Та , за това не се притесняват от присъствието ми и отношенията , който наблюдавам са неподправени и много интересни . Дори сутрин витае атмосфера на мистика и тайнственост . Бих ви почерпила и с някой инструментал по темата , ама още не съм в час с музиката им . Наздраве, банда и готин ден да имате
                  От доста години сутрин пия кафе в едно и също заведение. Водят ме на отчет във форма 76.
                  Единият барман си сверява часовника по мен - винаги се появявам в едно и също време, с разлика от 5 до 10 минути. Тъй като ходя пеша да кафенето, от значение е дали съм с ниски обувки или на висок ток
                  Преди няколко месеца се появи нова сервитьорка. Другите са ми свикнали, но това девойче беше изпаднало в ужасТ след като един ден аз изхвърчах без да си платя кафето.
                  Естествено, персоналът я осветлил, че съм безкрайно разсеяна и редовно ги върша тези неща, но че на другият ден сметката ще бъде платена. Та ..., вече и това девойче влезе в час
                  Наздраве!

П.П. Като гледам какъв красив дъжд от златни есенни листа се сипе навън, така някак ми се иска да се поразходя из парка... Добре, че мързелът в мен надделява.
                  Last edited by tnm; 11.11.2015, 13:26.
                  Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Приятен обяд !
                      Да ви е сладко и пивко !
                      Наздраве !

Коментар

• Греъме, не огладня ли вече!?

Коментар

• Пиете ли тука или говорите за пиене ...... ?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Браво бе....
                            Аз докато хвърча по задачите, вие туканка ядете, пиете, в парка ходите ( на разхода де...)и от зор камъни вадите.....( Хемилио ще трябва да го ступам, въпреки 120 му кила....Не слуша и страда...)

Наздраве !
                            Мдъъъ, животът не е справедлив
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Браво бе....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Сумрачно ми е нещо ... Май по-добре Колето да пали камината и да започваме с виното.
                                Се удобрява немедлено .....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X