Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като гледам кога си писала в темата за жените ( 2.54ч ) ми е ясно за каква работа става въпрос....
пп Всъщност щом ти харесва това е без значение, важното е да ти радват .....
Не се сещам , какво ти е станало ясно , ма усетих черна завист . Нямаш повод и причина за нея . Просто пътувах по работа .
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Как ги правите тия неща с дипленето ?! Аз днес работих от сутрин , до среднощ и няма
Сетих се . Не съм габровка
Наздраве и лека нощ !
пп Всъщност щом ти харесва това е без значение, важното е да ти радват .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тянка умна и високоинтелигентна. Абсурд да гърми по 4i40 след като той сподели в друга тема, че е надиплил пачките. Портогалията и Мароко ни зовът.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. По теб ще си глася мерника.
Сетих се . Не съм габровка
Наздраве и лека нощ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не се подмазвай. От ласкателства не се разтапям. Само от почерпка.
https://www.youtube.com/watch?v=EIXc...QwC-niB6ivoGb8Добра нощ !
Щъ черпя с каймакДнес за първи път пробвах , па го и разделих и мноооого компетентно обясних , на мръщещите се насреща , че няма да им е безвкусно , ако си го подобрят . Например , поръсят , намазаната с него филийка със шарена сол , мащерка или каквото им е вкусно
Много ми се радваха .И дълго.
Та взеха една баклава , намазаха каймака и беше невероятно .
Ти може и с черен пипер да поръсишИ гледай да не кихаш от него и да решат , че си коронясан и да те въдворят
За дълго
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНай-после, случи се, каката ще вади карабината и Чиче ше бега на пресекулки. Опасявах се, че пушкалото е пропаднало, ръждясало или увредено от некой страдалец, но не! Здраво си е и отново ще излезе на сцената. А когато гръмне, ще предизвика залегаве на 2 км околовръст. Удовлетворен съм, че кръвожадната Тянка пак ще дебне в гъсталака. Нахалос.
П.п. Нещо се чува, че газът бил малко и недостигал за абонати с претенции. Дано, дано, дано....
Наздраве, Мрънкало!
П.П. По теб ще си глася мерника.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, решила съм да вадя карабината от касата. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е сложил като сигнал за получено съобщение на телефона чуруликане на пъдпъдък.
Покрай новогодишните празници не спря да ми пъдпъдъчи денем и нощем на главата. Заплашила съм вярното си другарче в живота, че при следващата актуализация на приложенията на чичко Гугъл по среднощ, ще му гръмна телефона с притежаваното от мен нарезно оръжие.
Та..., не ме дръзни и ти с тез кофти намеци за газификацията на кочинката, да не отнесеш и ти някой цветен метал.
Наздраве!
П.п. Нещо се чува, че газът бил малко и недостигал за абонати с претенции. Дано, дано, дано....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тези слова направо ме депресираха....
Таз година имах много сладко грозде ( отел и аржентинка ) и реших да направя 20 л вино
Сложих почти стафидосания материал и реших да го правя по рецепта от Монтанско...Нито бъркаш, нито цедиш, нито му баеш....Отгоре хващало тапа и всите ферментации под тапата...Дааа, ама нее....
Суупер оцет.....
Таа, от кисел човек - кисело вино ( оцет)
пп Преди 2 дни ме почерпиха с домашно червено за обяд...Изпих 4-5 чаши...Още съм махмурлия ....
На практика не си участвал във винонаправата а си го оставил на самотек.
Ама пак може да влезе в употреба ... за разлика от троянския бълвоч.НАздраве за добрия тон(ус) чичо
Last edited by precakanoto; 14.01.2021, 21:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сега се сетих, че кльощавият също има участие при направата на виното. Щом пропи вино, време му е да се научи как се прави.
Наздраве!
Наздраве да е, само и само да възприемат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВиждаш ли, виждаш ли, подла жена отвсекъде, затова нема й пуснат парното. Нека се грее на рекламни дипляни. Не е на здраве, Дрънгазке!
Покрай новогодишните празници не спря да ми пъдпъдъчи денем и нощем на главата. Заплашила съм вярното си другарче в живота, че при следващата актуализация на приложенията на чичко Гугъл по среднощ, ще му гръмна телефона с притежаваното от мен нарезно оръжие.
Та..., не ме дръзни и ти с тез кофти намеци за газификацията на кочинката, да не отнесеш и ти някой цветен метал.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Веднъж и баща ми имаше време да направи вино, от дворната лозница (хамбургси мискет)
Мале какво вино стана... не мога да го забравя. Същата тая година занесох за нова година подарък на един стар бохем и голем винен познавач. Ей така да се видим покрай общи братовчеди. Не очаквах някакво мнение ама като опита се огледа и ме пита - абе ти знаеш ли , че домашното вино поема от душата на човека - убав човек прави убаво вино и т.н.
Наздраве, че да не става много лирично
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тези слова направо ме депресираха....
Таз година имах много сладко грозде ( отел и аржентинка ) и реших да направя 20 л вино
Сложих почти стафидосания материал и реших да го правя по рецепта от Монтанско...Нито бъркаш, нито цедиш, нито му баеш....Отгоре хващало тапа и всите ферментации под тапата...Дааа, ама нее....
Суупер оцет.....
Таа, от кисел човек - кисело вино ( оцет)
пп Преди 2 дни ме почерпиха с домашно червено за обяд...Изпих 4-5 чаши...Още съм махмурлия ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чакам ред за включване. Най-вероятно около края на февруари. И тогава няма да почерпя, де.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Веднъж и баща ми имаше време да направи вино, от дворната лозница (хамбургси мискет)
Мале какво вино стана... не мога да го забравя. Същата тая година занесох за нова година подарък на един стар бохем и голем винен познавач. Ей така да се видим покрай общи братовчеди. Не очаквах някакво мнение ама като опита се огледа и ме пита - абе ти знаеш ли , че домашното вино поема от душата на човека - убав човек прави убаво вино и т.н.
Наздраве, че да не става много лирично
Таз година имах много сладко грозде ( отел и аржентинка ) и реших да направя 20 л вино
Сложих почти стафидосания материал и реших да го правя по рецепта от Монтанско...Нито бъркаш, нито цедиш, нито му баеш....Отгоре хващало тапа и всите ферментации под тапата...Дааа, ама нее....
Суупер оцет.....
Таа, от кисел човек - кисело вино ( оцет)
пп Преди 2 дни ме почерпиха с домашно червено за обяд...Изпих 4-5 чаши...Още съм махмурлия ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ма мани бегай, Светльо е на светлинни години пред славчоДаже чaлгата му по-добра
Признавам те за ПР! Боко ще те направи шеф на някоя магистрала (поне до края на мандата, ама то ще ти стигне за следващите 50 години...… не ти трябва Солунската митница, да знаеш!)
И за експерт по чалга ще те назначи (допълнителен хонорар е тва!)
Коментар
Коментар