Сипетееееее .................
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестито Рождество Христово! Аз съм на линия за по-разпуснатите празници, ама студът и той. Черпавам ви тлъста патичка, де къкри в тенджерката, пък вий са облизвайте. Весело посрещане Новата година! Наздравина!
Патицата със сладко кисел сос ли ще да е!? И дай некви GPS координата, че да разберем дали си шеф майстор готвач!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЧерпя по каберне, (не че нямам мерло и мавруд, ама реших малко "разнообразие") всички, които са решили да посрещнат тихо и напоително Новата година! За дамите тук и някои други екземпляри, може и Капитански!
Весело посрещане на 2016, па глейте некъде към 3 ян да се появите!
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобра вечер !
Поркате си тихичко и не смеете да почерпите....
"Болеста" на СОФИКСА е заразна....
Наздраве !
пп Помолил съм в баницата с късмети да липсва работата...
Весело посрещане на 2016, па глейте некъде към 3 ян да се появите!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобра вечер !
Поркате си тихичко и не смеете да почерпите....
"Болеста" на СОФИКСА е заразна....
Наздраве !
пп Помолил съм в баницата с късмети да липсва работата...
Специално ще я сложила, за да се падне на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. За мен, както всяка друга година, съм си заплюла мързела
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кафе за ранобуднитеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмаме приятелско семейство. Кръстила съм ги "Няма и Не може" - тя е главно счети, а той е юрисконсулт.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеTa кой черпи?SOFIX от клана Маклауд ще черпи по едно малко
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеTa кой черпи?
Коментар
Коментар