If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито на всички именници !
Да са живи и здрави !
Дебел топъл хляб, суха мръвка, бяло сирене и червено вино да имат на трапезата !
Камината да им гори до нозете и много огън и топлина в душата !
Било и лелин ден.....Както знаем, Леля черпи с удоволствие....Така че, да отваря кръчмата....( а и да черпиш на лелин ден е къде по-добре от това да черпиш на бабин ден...)
Наздраве !
Благодаря откъм именяците. Чиче, ти голям поет, бе. Поет на охолния и доволния живот.
Да са живи и здрави ! Дебел топъл хляб, суха мръвка, бяло сирене и червено вино да имат на трапезата !
Било и лелин ден.....Както знаем, Леля черпи с удоволствие....Така че, да отваря кръчмата....( а и да черпиш на лелин ден е къде по-добре от това да черпиш на бабин ден...)
Наздраве !
Ехаа, че хубаво пожелание. Сигурно наличието на толку сняг е причината за това красноречие
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да са живи и здрави !
Дебел топъл хляб, суха мръвка, бяло сирене и червено вино да имат на трапезата !
Наздраве !
Мдаааам, един два пъти в годината, това с колите и неспортуването не важи. Един час як спорт
Пуууу, ако не бяха минавали снегорини щше да е много по-лесно.
Рдно конякче ако може...
Наздраве!
Мамун, човек лесно се не става. Кат си слязъл от клона, ще си носиш гайлето
Наздраве!
Мечо
Мдаааам, един два пъти в годината, това с колите и неспортуването не важи. Един час як спорт
Пуууу, ако не бяха минавали снегорини щше да е много по-лесно.
Рдно конякче ако може...
Наздраве!
Наздраве!
Чудя се да слизам ли да копая колата. 40 санта сняг и още толкова от снегорините - тегава работа....
Ще си сипА!
Сипи!
Изпратих по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието да рине снега пред гаража. Изключително работен изглежда така, както се е подпрял на гребло. Ще взема да му направя снимка
Мечо
За съжаление, ограничен съм от дозатора на "капкомера" ми...
Отбелязаните деления /дози/ - нам що - се равняват точно на 33 грама. Няколко капки - и разкошът е пълен! Все ми е оная, какви са оценките на красавиците наоколо...
..., а и нямам претенции да съм професионалист в областта... /в духа на пословичната ми скромност: напълно достатъчни са ми останалите области.../
Не се коси, ша ти влезем в положението.
Все пак се изисква известна доза смелост да съ съобразиш с нечие оценки, особено пък щом съ различават от твоите
Наздраве!
Мечо
Ся, няма да съм аз, ако не си употребя изконното право да бъда напреки на твойто мнение
По-правилното съотношение е една чаша Ballantine`s с няколко капки от бъркоча, дето си го сътворил с Тефала
Наздраве!
За съжаление, ограничен съм от дозатора на "капкомера" ми...
Отбелязаните деления /дози/ - нам що - се равняват точно на 33 грама. Няколко капки - и разкошът е пълен! Все ми е оная, какви са оценките на красавиците наоколо...
..., а и нямам претенции да съм професионалист в областта... /в духа на пословичната ми скромност: напълно достатъчни са ми останалите области.../
Коментар