Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоже....Щом трябва да се усвояват европейски кинти..може...
Аз избирам да съм мечока...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоже....Щом трябва да се усвояват европейски кинти..може...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ момента разсъждавам връз концепцията. Гледам из ГИС-а къде да ги настаня, че да не се получи некоя колизия с кафявата мечка. Това е много важно.
Ориентирала съм се към 5 до 10 мелиона лефа... щото работата е сложна и отговорна.
Това хранителна база /че хора не останаха по селата/, това тишина и спокойствие през брачния период, мечи подлези, надлези ... Цифрата май не ще е окончателна и ще подлежи на редуциране
П.П. Като трябва всички присъстващи в Кръчмата, не само 4i40, ще се присторвате. Важното е парите да бъдат усвоени
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПитай Чиче ще се наеме ли да играе бела мечка, ако не успееш да завъдиш такива. Все пак да усвоите деньгите, де.
Ориентирала съм се към 5 до 10 мелиона лефа... щото работата е сложна и отговорна.
Това хранителна база /че хора не останаха по селата/, това тишина и спокойствие през брачния период, мечи подлези, надлези ... Цифрата май не ще е окончателна и ще подлежи на редуциране
П.П. Като трябва всички присъстващи в Кръчмата, не само 4i40, ще се присторвате. Важното е парите да бъдат усвоени
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУ хабитата обстановката стана подходяща за развъждане на полярни мечки. Шъ зема да спретна едно проектче по програма Околна среда, да го интродуцираме и тоз вид по наште ширини, че да повишим беологичното разнообразие на територията. Стига сме броили делфините и сме люпили костенурки
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДумам ти аз, че са ти по-особени фантазиите, ти не щеш да ми повярваш
Пий още 2Х30Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩот съм пил 2х30 в този студ навън ( малийй, колко думи за оправдание.), да попитам :
Телефонът да не е бил на вибрации....???
Думам ти аз, че са ти по-особени фантазиите, ти не щеш да ми повярваш
Пий още 2Х30Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмаш предвид стрелбата с карабината, предполагам
При последното посещение на ловното стрелбище, сложих GSM в задния джоб на дънките, нагласих пушката и прихванах мишената.
Точно преди да гръмна, телефонът иззвъня и за части от секундата се разсеех. Това ми костваше няколко седмици посиняло рамо и доста неприятна болка при движение на ръката
Наздраве! С вино.), да попитам :
Телефонът да не е бил на вибрации....???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеСпоред мене Тнм-то е стрелец, и то точен
Наздраве! В момента съм на бири...
При последното посещение на ловното стрелбище, сложих GSM в задния джоб на дънките, нагласих пушката и прихванах мишената.
Точно преди да гръмна, телефонът иззвъня и за части от секундата се разсеех. Това ми костваше няколко седмици посиняло рамо и доста неприятна болка при движение на ръката
Наздраве! С вино.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз съм везна-най убавата зодия-мир и любов братя и сестри
П.П. Единият от двамата ми най-добри приятели е Везни. Изключително търпелив и добронамерен човекПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар