IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Така като те чета ще взема да реша, че 1962-а си ги минала тези увлечения.
    Не знам дали си ходил скоро на дискотека, но музиката от 60 години е за предпочитане пред чалгата, която сега се лее там.
    По ми допада да гася фаса на цигарата с пръстите на крака, вместо да хвърлям салфетки по дансинга
    Наздраве!
    https://www.youtube.com/watch?v=FPtJtpTuMdI
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ще вземе да изляза с едно предложение, срядата да бъде премахната като ден от седмицата.
      Ся му правя обосновката на това предложение и гледам да е полузаконово и стилистично издържано
      Днес попаднах на клип, в който руски евреин казваше, че Сталин щял да въвежда 30-часова работна седмица, за да може социалистический човек да се самоусъвършенства. Много мечти и проекти е имало 20-те и 30-те на миналия век, но реалностите се оказаха по-жестоки. Иначе при 30 часа цялата сряда, че и от петъка два часа отпадат.

Коментар

И на дискотеки ме мързи да ходя. Пък и музиката вече не ми понася ... мъка, мъкааа
        Наздраве!
        Така като те чета ще взема да реша, че 1962-а си ги минала тези увлечения.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          бебенце влезе в болница с ротавирус,не можахме на време да евакиураме болната кака
          Ужас! Успешно лечение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Сипете едно силно и бързо . Изглежда мойта "сряда" се е преместила в четвъртък .
            Ще вземе да изляза с едно предложение, срядата да бъде премахната като ден от седмицата.
            Ся му правя обосновката на това предложение и гледам да е полузаконово и стилистично издържано
            Мечо

Коментар

Танцувалната дейност може да мине за тежък физически труд. Така че си събери дискотеките и купоните и сложи на масата кутията с фактурите колко си се трудила и как си цялата отрудена. Все някой ще се сети да почерпи за отмора.
              И на дискотеки ме мързи да ходя. Пък и музиката вече не ми понася ... мъка, мъкааа
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• бебенце влезе в болница с ротавирус,не можахме на време да евакиураме болната кака
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  Сипете едно силно и бързо.
                  Аз от седмица съм на бира и флорина! Много яко Брули Навън и не предразполага към пиене ,а по скоро към други работи ...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не мое го излъга. 4i40 е от постоянните посетители на Кръчмата и знае, че аз не работя.
                    Много пъти съм декларирала моето пълно безхаберие и леност по отношение на всякакъв вид труд.
                    Наздраве!
                    Танцувалната дейност може да мине за тежък физически труд. Така че си събери дискотеките и купоните и сложи на масата кутията с фактурите колко си се трудила и как си цялата отрудена. Все някой ще се сети да почерпи за отмора.

Коментар

Мдааааа, много си видяла и много си преживяла. Пиши на чичето, че твойта работа танцьорка, та да завижда надвесен над бюрото. Чиче, на всеки половин час требва се раздвижваш я с рок, я с реге, я с ръченица.
                      Не мое го излъга. 4i40 е от постоянните посетители на Кръчмата и знае, че аз не работя.
                      Много пъти съм декларирала моето пълно безхаберие и леност по отношение на всякакъв вид труд.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Мдааааа, много си видяла и много си преживяла. Пиши на чичето, че твойта работа танцьорка, та да завижда надвесен над бюрото. Чиче, на всеки половин час требва се раздвижваш я с рок, я с реге, я с ръченица.
                        Такава вихрушка ме е завъртяла, че съм три в едно..

Сега си мисля за обяд......Всъщност не мога да мисля от глад....

Приятен обяд !

Коментар

Ехааа ..., 1962 година и годините, малко преди и малко след нея...
                          https://www.youtube.com/watch?v=eh8eb_ACLl8

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Наздраве дружино!!! Сякаш вчера беше, когато подарих на приятел набор тва чудо за 17 годишния му рожден ден.
                            Синковецът днес навърши 17. Почерпавам със същото
                            Наздраве, да ти е жив и здрав "малкия"
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро !

ЧЕкайте сега....Кви са тези пиенета и танци в работно време....

На нищо не прилича....( абе май на нещо...)

Приятен ден !

Коментар

На примиерата ли си била? 1962 г. Бъзикам се, де.
                                Ехааа ..., 1962 година и годините, малко преди и малко след нея...
                                https://www.youtube.com/watch?v=eh8eb_ACLl8
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X