Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега разбирам защо жената от време на време ми вика :
- Турчин ! Каквото кажеш, на твоето трябва да е ....
Спокоих се...Не било от характера, а заради очите....За-ра-ди маааанталитета ти ще да еееее....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя ... съвсем хипотетично, нека си представим, че некой твой праотец българин, минавайки през почти цяла Азия на път за Балканите е излъгал некоя убава китайка /щото нали уйгурите и китайците са имали вземане - даване/.
Та начи, застопорила се родата у Чирпан, ама в митохондриалната й ДНК има мутирал азиатски ген
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенерде Дъблин, нерде Стамбул
Космополитни сме си балканците))
Явно на Балканите комбинацията е зелени очи, кестенява или златиста коса и светла кожа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТе тука се изложи. Аз съм чирпанлия по произход. Там де водата се не пие. А пък за другия клон на произхода ми /малкогабровския/ също се твърди, че пият, но не се напиват.
Та начи, застопорила се родата у Чирпан, ама в митохондриалната й ДНК има мутирал азиатски ген
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеленооките са най-рядко срещания цвят очи. И колкото и чудно да звучи, най-често са срещани не в Ирландия, а в Турция.
Космополитни сме си балканците))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеленооките са най-рядко срещания цвят очи. И колкото и чудно да звучи, най-често са срещани не в Ирландия, а в Турция.
Сега разбирам защо жената от време на време ми вика :
- Турчин ! Каквото кажеш, на твоето трябва да е ....
Спокоих се...Не било от характера, а заради очите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+111
Аз като пътувам в метрото, ни една не съм срещнал, за бърза високоволтова заварка.....
а туканка все светлооки....
Да се чуди човек..?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМного зеленеоки се събрахте в тази тема. Това да не ви е вещерски събор.
Сънито се притесни за зелените си очи
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМного зеленеоки се събрахте в тази тема. Това да не ви е вещерски събор.
Аз като пътувам в метрото, ни една не съм срещнал, за бърза високоволтова заварка.....
а туканка все светлооки....
Да се чуди човек..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеленооките като синеоките ..., че дори и по-добре
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРекох ти аз, че с възрастта си отсвирил азиатския ген
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко след аз -.жената.бг се прехвърляш и в мама.бг, шъ са депресирам....
По принцип малко ми трябва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
По принцип малко ми трябва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар