Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДнес актуалният коктейл е сълзи по отминалите празници и работна пот от първия трудов ден. Наздраве!
на червена вълна ли сме днес? Коняци, вина или вишневи ликьориНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧакам някой да направи греяна ракия с мед....но няма...( и ракия няма и мед няма, и желаещи няма....Мъкаа...). Дето имаше една приказка - "И в склада няма.."
Наздраве с каквото има... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобър вече кръчма, какво се препоръчва за днес !?
Има ли някакъв коктейл на заведението, освен Загорското на Колчо!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБирааа ...!? Студена!?
УжасТВсъщност, ти си знаеш.
Наздраве!
Наздраве с каквото има... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПодозирах каква безжалостна експлоататорка на мъжкото чужденецко съсловие си.Ама ти дори 1/2 чужденчето го впрягаш да бъде издърпвано от леглото от съществото де пази къщата и теб персонално. Няма романтика като в "Бодигард" между теб и охранителя ти.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАааа, разбрах...
Днес гърлото леко ме отпусна и бях на бира.....
Студ, не студ....на бира...
Наздраве !
УжасТВсъщност, ти си знаеш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа !
Коле, как е бебока ?
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНикаква бира първата година....
Само Моцарт и натюр мляко...
Наздраве !
от мен се искат друге неща...
Секи му своето...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБиоБира ?
дА !
Коле, как е бебока ? Никаква бира първата година....
Само Моцарт и натюр мляко...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачииии .. вали, гърми, трещи, температурите паднаха. Затова ще пия греяна ракия
Наздраве!
Днес гърлото леко ме отпусна и бях на бира.....
Студ, не студ....на бира...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Повтори, че не разбрах....
Начии... домочадието го няма и ти си на блага ракия....
Да ви е сладко....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеШегуваш се ..., вероятно.
Дежурна по куче съм само кога другите 2/3-ти пълноправни членове на домочадието отсъстват от хабитата
Днес май ще сме на греяна ракия и поради тази евентуалност - наздраве!
Повтори, че не разбрах....
Начии... домочадието го няма и ти си на блага ракия....
Да ви е сладко....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеШегуваш се ..., вероятно.
Дежурна по куче съм само кога другите 2/3-ти пълноправни членове на домочадието отсъстват от хабитата
Днес май ще сме на греяна ракия и поради тази евентуалност - наздраве!Ама ти дори 1/2 чужденчето го впрягаш да бъде издърпвано от леглото от съществото де пази къщата и теб персонално. Няма романтика като в "Бодигард" между теб и охранителя ти.
Коментар
Коментар