IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Как може комбайна да нема. Ще се пеят песни за млада комбайнерка Тянка и нейното верно куче Михалчо. Цял сериал. А сега си стоиш на ръчни манипулации и чупки в кръста. Наздраве за механизацията!
    Нивите у кооперацията и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието се въздържа от такваз покупка.
    Ще му река, че имам предложени за фотосесия и ще му спретна едно проектче по ПРСР. Докато разбере за какво иде на реч, комбайна ще се позиционира у средата на двора.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ни знам за неговите въображения, ама нашите съображения са да си доизкараш фотосесията още с мотика, кирка, вила, коса, косачка, ножица за храсти, ножица за трева, ножица за клони, ножица за асма (последните две пози силно протегната нагоре), с гребло, садило, сърп, аератор, култиватор, малко тракторче с плуг, голем трактор с голем плуг и най-сетне комбайн с разни операции да извършваш отгоре му. При смяната на всеки уред и машина слагай все по изрязан бански, че да не забелязваме как неловко стоят уредите в ръцете ти. Междувременно ний ще се черпим за твоя успех на модел-сцената. Да тий върви по вода, дъжд има. Наздраве!
      Тракащия, откъде го измисли тоз инвентар, бре..?
      Шъ оставиш госпожата дюс, на туй жарко слънце....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Чакаме някой да черпи вита баница с айрян и ледена мастика, но тц, трябвало за кАмбайн да се икономисва....
        за камбайн все някак ще се събере, но за горивото после - как !?!?!?!? ))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          4i40

Изпревари ме с 28сек....

Коментар

• Чакаме някой да черпи вита баница с айрян и ледена мастика, но тц, трябвало за кАмбайн да се икономисва....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Кой раздава питиетата тази вечер !!?!))))
              4i40
              Мечо

Коментар

• Кой раздава питиетата тази вечер !!?!))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Оффф, начи ... Ся по-едрата 1/3-та комбайна ще трябва да купува. Сичкото друго инвентар, га че го имаме. Дори и храсторез видях да се подпира на стената.
                  Наздраве!

П.П. Сетих се, че ножиците с дълго рамо счупени. Тоя снимка я поропускаме
                  Как може комбайна да нема. Ще се пеят песни за млада комбайнерка Тянка и нейното верно куче Михалчо. Цял сериал. А сега си стоиш на ръчни манипулации и чупки в кръста. Наздраве за механизацията!

Коментар

Ни знам за неговите въображения, ама нашите съображения са да си доизкараш фотосесията още с мотика, кирка, вила, коса, косачка, ножица за храсти, ножица за трева, ножица за клони, ножица за асма (последните две пози силно протегната нагоре), с гребло, садило, сърп, аератор, култиватор, малко тракторче с плуг, голем трактор с голем плуг и най-сетне комбайн с разни операции да извършваш отгоре му. При смяната на всеки уред и машина слагай все по изрязан бански, че да не забелязваме как неловко стоят уредите в ръцете ти. Междувременно ний ще се черпим за твоя успех на модел-сцената. Да тий върви по вода, дъжд има. Наздраве!
                    Оффф, начи ... Ся по-едрата 1/3-та комбайна ще трябва да купува. Сичкото друго инвентар, га че го имаме. Дори и храсторез видях да се подпира на стената.
                    Наздраве!

П.П. Сетих се, че ножиците с дълго рамо счупени. Тоя снимка я поропускаме
                    Мечо

Коментар

Видях, че предателят Мамун е изнесъл конфиденциална информация у виртуалното пространство. Заради това на 25 другия месец ще пропусна да го дикисам една чепка банане
                      Наздраве!

П.П. Рекох на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието да въведе тоя вид служебно облекло. Мисля ..., дълбоко се замисли и някакви въображения започнаха да му се въртят из ума.

Коментар

• Бррррр, а 4i40 що изтрил коментара за мъжко приятелство!?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Злословим зад гърба ти, че напусна Кръчмата, само за да изкараш една фотосесия с лопата и по бански. Не тъй срам! Трезвеничка!
                          Видях, че предателят Мамун е изнесъл конфиденциална информация у виртуалното пространство. Заради това на 25 другия месец ще пропусна да го дикисам една чепка банане
                          Наздраве!

П.П. Рекох на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието да въведе тоя вид служебно облекло. Мисля ..., дълбоко се замисли и някакви въображения започнаха да му се въртят из ума.
                          Мечо

Коментар

Какво правите, младежи? Пиете или си преплаквате един на друг на рамото!?
                            Наздраве!
                            Злословим зад гърба ти, че напусна Кръчмата, само за да изкараш една фотосесия с лопата и по бански. Не тъй срам! Трезвеничка!

Коментар

• Какво правите, младежи? Пиете или си преплаквате един на друг на рамото!?
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тъй, тъй....

Аз съм добре, когато има по-зле...

пп Човещинка....Като се замисля и аз съм така....
                                За мое съжаление, никой не пише, че е станал с д-то нагоре...Засега Черния Петър е в мен....
                                Наздраве !
                                Не си ме разбрал, Чичин? Радвам ти се, че ядове ти налитат, щот такива глътка отварят. И като поседнеш да потушиш яда, може и да почерпиш. Дружно чекаме - подигравчиите и омърлушените съчувстващи. Щото и едните, и другите нема откажем скромна бутилъчна почерпка.

Коментар

Working...
                                X